*Chapter 48*

7.7K 457 71
                                    

"Thinking about you is a poison I drink often"

Μετά από 3 εβδομάδες

Ξαπλώνω στο κρεβάτι μου έπειτα από την κούραση όλης της μέρας. Σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασαν αυτές οι 3 εβδομάδες. Η πρώτη μου νύχτα σε αυτό το διαμέρισμα ήταν αρκετά ευχάριστη. Είδαμε τρεις ταινίες εκείνο το βράδυ. Ούτε που καταλάβαμε πως μας πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Το άλλο πρωί ξυπνήσαμε από το κινητό μου. Σηκώθηκα με μεγάλη δυσκολία. Είχα πιαστεί βλέπετε. Στο τηλέφωνο ήταν η μαμά μου. Ήθελε να με υπενθυμίσει για το ραντεβού μου με τον ψυχολόγο. Της το έκλεισα στα μούτρα. Δεν ήθελα να ακούσω λέξη από αυτά που θα μου έλεγε. Δεν θα άλλαζα γνώμη εξάλλου.

Το ραντεβού ήταν στις 10. Εκείνη την ώρα εγώ έκοβα βόλτες στο πανεπιστήμιο μη ξέροντας τι να κάνω. Κάποιος μου είχε στείλει μύνημα. Ήταν ο Harry. Μου έστειλε μύνημα για την πρόταση του. Δηλαδή να συνεχίζαμε να βλεπόμασταν. Του έγραψα ένα ωραιότατο όχι, ας πούμε πιο μεγάλο και από του Μεταξά. Από τότε σταμάτησε να με ενοχλεί τόσο συχνά. Υπήρχαν στιγμές που με κρατούσε μετά το μάθημα του για να με τουμπάρει με αυτό το θεληματικό του βλέμμα. Φυσικά και εγώ κρατούσα το ψυχρό μου χαρακτήρα. Προσπάθησε άλλες τρεις φορές. Βλέποντας όμως ότι δεν θα μου αλλάξει τόσο εύκολα γνώμη σταμάτησε.

Έπειτα από αυτή την πατέντα "Δεσποινής Martinez θα ήθελα να σας μιλήσω μετά το μάθημα" έπιασε τα μυνήματα. Προσπάθησε πολλές φορές να κάνουμε sex μέσω μυνημάτων, πώς λέγεται καλέ; Το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο...Sexting; Κάτι τέτοιο. Εγώ φυσικά του το έκοβα από την καλημέρα. Να πω την αλήθεια-αμαρτία μου μου άρεζε όλο αυτό το κυνηγητό που δεχόμουν από τον νεαρό καθηγητή μου. Άλλο παρά ενόχληση ήταν.
Από την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και τώρα δεν έχω κανένα του μύνημα. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ευγνώμων ή να φοβάμαι μην βρήκε κάποια άλλη να τυραννάει.

"Rose;" Ήταν ο Ethan αυτός που φώναζε το όνομα μου. Ανοίγει ξαφνικά την πόρτα και μπαίνει βιαστικά μέσα. Στο χέρι του κρατάει το κινητό του.

"Ναι;" Αναστενάζω από την κούραση.

"Κανονίζουμε να βγούμε όλη η παρέα σε κανένα μπαρ, θέλεις να έρθεις;" Με ρωτάει. Παρά την κούραση μου θέλω να βγω έξω. Όλες αυτές τις μέρες είμαι κλεισμένη στο σπίτι και βλέπω μαζί με τον Ethan σειρές. Πόσο άλλο να αντέξω;

"Αμέ!" Συμφωνώ αμέσως.

"Εντάξει Jeremy, η Rose είναι μέσα" Αναφωνεί και βγαίνει έξω κλείνοντας μου την πόρτα. Ξέχασα να πω πως ο Ethan και εγώ αρχίσαμε να κάνουμε παρέα με κάτι άλλα παιδιά. Πιστεύω καλύτερης ράτσας από αυτούς που κάναμε πριν σχεδόν ένα μήνα. Το μόνο κακό είναι πως αυτά τα παιδιά που κάνουμε τώρα παρέα, είναι όλοι τους φίλοι του Luke. Ο Luke μας τους είχε συστήσει μια φορά που είχαμε βγει μαζί του. Σήμερα δηλαδή πρέπει να αντιμετωπίσω τον Luke. Δεν ξέρω αν πρέπει να του πω για αυτά που είχα ακούσει τότε στις τουαλέτες ή όχι. Καλύτερα όχι. Σήμερα θέλω να διασκεδάσω.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now