*Chapter 51*

8.5K 407 57
                                    

"I can't stop thinking about how
fucking amazing your tongue feels down there"

Πιέζει το σώμα του ενάντια στο δικό μου καθώς ενώνει τα χείλη μας σε ένα παθιασμένο φιλί. Έχω περάσει τα πόδια μου γύρω από την μέση του ενώ εκείνος αγκαλιάζει την δικά μου για να μας σηκώσει όρθιους.

"Κρατήσου μωρό μου, οι καναπέδες δεν είναι και οι πιο βολικοί για την μέση σου" Μου λέει. Στηρίζομαι πάνω στο σβέρκο του και εκείνος μου δίνει ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Κρατάει τα πόδια μου για να μην πέσω και ανεβαίνει προσεχτικά τις σκάλες. Όταν φτάνουμε στο δωμάτιο του με πετάει απαλά στο κρεβάτι.

"Τι λες για αυτό το μασάζ που σου είχα υποσχεθεί;" Αναφωνεί μπαίνοντας μέσα στην ντουλάπα-δωμάτιο του. Εμφανίζεται ξανά φορώντας ένα μαύρο μποξεράκι και κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκαλάκι λάδι. Με πλησιάζει και με γυρίζει μπρούμυτα σφαλιαρίζοντας τον πισινό μου. Ανεβαίνει πάνω μου και ακούω το μπουκαλάκι με το λάδι να ανοίγει. Αναστενάζω νιώθοντας τα .υγρά από το λάδι, χέρια του να χαϊδεύουν το δέρμα της πλάτης μου. Κλείνω τα μάτια μου και αφήνομαι στα χάδια του Harry. Πιέζει τις παλάμες του ενάντια στην πλάτη μου και εγώ βογκάω.

"Νιώθεις ωραία μικρή μου;" Η ανάσα του βρίσκεται λίγα εκατοστά από τον ώμο μου κάνοντας με να ανατριχιάσω. Αφήνει ένα μικρό φιλί εκεί συνεχίζοντας να με τρίβει. Τα χείλη μου μισάνοιχτα έβγαζαν μικρά βογγητά καθώς μου έκανε μασάζ. Το σώμα του σηκώθηκε από πάνω μου και πριν γυρίσω να δω που είχε πάει αισθάνομαι τα χέρια του να χουφτώνουν τον πισινό μου.

"Σ'αρέσει πριγκίπισσα;" Ανοίγει τα πόδια μου και χώνει το πρόσωπο του ανάμεσα τους έτσι πως είμαι μπρούμυτα. Η γλώσσα του ακουμπάει την κλειτορίδα μου και εγώ βογκάω στην μαλακή της αίσθηση. Βάζει απότομα ένα δάχτυλο μέσα μου και εγώ αναγκάζομαι να ανασηκωθώ. Σφαλιαρίζει τον πισινό μου κάνοντας το σώμα μου να ξανά πέσει στο στρώμα. Προσθέτει και άλλο δάχτυλο μέσα μου ενώ συνεχίζει να γλείφει τα υγρά μου. Ξαφνικά τα δάχτυλα του βγαίνουν από μέσα μου και η αίσθηση του εξαφανίζεται. Το μόνο που ακούγεται είναι ένα φακελάκι να σκίζεται και στα επόμενα λεπτά ο Harry σηκώνει τους γοφούς μου και το πέος του προσγειώνεται απότομα μέσα μου.

Στηρίζομαι στους αγκώνες μου ενώ ο Harry μπαινοβγαίνει από μέσα μου. Ψελλίζω το όνομα του χαμηλόφωνα όταν καταφέρνουν τα μέσα μου να συσπαθούν. Αφήνω το βάρος μου να πέσει στο κρεβάτι παίρνοντας βαθιές ανάσες.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now