*Chapter 52*

8.8K 427 65
                                    

"Sometimes memories sneak out
of my eyes and roll down my cheeks"

"Γλείψε με πριγκίπισσα" Με προστάζει ενώ ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του. Ρίχνει το παντελόνι στο πάτωμα πιάνοντας τα μαλλιά μου. "Θέλω να με κοιτάς" Μου φιλάει τον λαιμό έτσι πως έχει σηκώσει το κεφάλι μου από το τράβηγμα των μαλλιών μου.

"Εντάξει μπαμπάκα" Νεύω και εκείνος αφήνει τα μαλλιά μου και στέκεται ξανά όρθιος. Τεντώνω τα χέρια μου για να πιάσω το λάστιχο του μπόξερ του. Το κατεβάζω μέχρι τα γόνατα του και έπειτα αυτό κυλάει μόνο του μέχρι το πάτωμα. Πιάνω τους γοφούς του και βάζω το ορθομένο του μέγεθος στο στόμα μου. Το χέρι του κατευθύνεται προς το κεφάλι μου σπρώχνοντας με όλο και πιο κοντά του. Νιώθω την άκρη του να με πνίγει το λαιμό. Με κινεί εκείνος στην ταχύτητα που θέλει. Πηδάει το στόμα μου και δεν ξέρω ποιο είναι το πιο ευχάριστο. Το να βλέπω τον Harry να λιώνει κάτω από την δικιά μου γλώσσα ή το ότι έχω πάρει το μέγεθος του στο στόμα μου.

"Τελειώνω πριγκίπισσα" Με προειδοποιεί κοιτώντας με στα μάτια. Συνεχίζω να τον γλείφω και να κινώ το στόμα μου μπρος πίσω μέχρι να σπρώξει βαθιά το πέος του στον λαιμό μου και να νιώσω κάτι υγρό στον οισοφάγο μου.

"Αν δεν θες μην τα καταπίνεις" Μου λέει καθώς βγάζει το μέγεθος του από το στόμα μου. Σηκώνει το μποξεράκι του και το φοράει. Χωρίς να το σκεφτώ καταπίνω το υγρό με την γεύση του να κυριαρχεί τον ουρανίσκο μου. "Επειδή ήσουν καλό κορίτσι και με ικανοποίησες αρκετά, τώρα θα σε επιβραβεύσω" Πιάνει τα χέρια μου σηκώνοντας με όρθια. "Φορώντας όλη την ώρα αυτό" Βγάζει από την τσέπη του παντελονιού του το σλιπάκι μου. Μου το δίνει και εγώ το φοράω. Πώς γίνεται να με ικανοποιήσει αφού θα φοράω όλη την ώρα αυτό;

"Ξάπλωσε" Υπακούω και ξαπλώνω πάνω στο κρεβάτι του. "Ανοιχτά πόδια" Μου λέει μπαίνοντας μέσα στην ντουλάπα. Όταν επέστρεψε κρατούσε στα χέρια του ένα σχετικά μικρό αντικείμενο με τις πολύτιμες του χειροπέδες. "Ψηλά τα χέρια" Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά και εκείνος τα αρπάζει κολλώντας τα πάνω στο κάγκελο του κρεβατιού του. "Δεν θέλω να κουνηθείς" Μπαίνει ανάμεσα μου και αρχίζει να χουφτώνει το στήθος μου. Αναστέναξα όταν πήρε στο στόμα του την μία ρόγα μου και άρχιζε να την δαγκώνει. Το μηχάνημα που κρατούσε έκανε έναν παράξενο θόρυβο σήμα πως το είχε ανοίξει. Πλησίασε το ευαίσθητο σημείο μου και το άγγιξε με το μηχάνημα. Μερικά βογγητά  έβγαιναν από το στόμα μου όταν κατάλαβα πως αυτό το μηχάνημα δεν ήταν άλλο από έναν δονητή.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now