*Chapter 17*

11.2K 593 63
                                    

"I crave the side of you that you don't show to anyone else"

Το νερό συνεχίζει να στάζει πάνω μου. Πλέον έχω γίνει μούσκεμα. Εκείνος γελάει με την έκφραση του προσώπου μου. Είναι πολύ μαλάκας. Ευτυχώς κλείνει το νερό και απλώς με κοιτάει. Η φούστα έχει γίνει ένα με το σώμα μου, το ίδιο και το τοπάκι. Θα τον σκοτώσω. Αν μάθει η Jenny για αυτό, δεν γλιτώνω το κήρυγμα. Γαμώτο!

"Τι βρίσκεται τόσο αστείο;" Η γελοία φάτσα του αρχίζει να με εκνευρίζει.

"Εσάς" Μου απαντάει συνεχίζοντας να γελάει. Τόσο αστεία είμαι;

"Μάλιστα" Φέρνω το βλέμμα μου στον ουρανό σκεπτόμενη πως θα τον κάνω να πληρώσει. Κανείς δεν γελάει μαζί μου. Αυτό είναι νόμος....Το βρήκα! Τον σπρώχνω προς το μέρος μου και ανοίγω αμέσως την βρύση. Το νερό πέφτει πάνω του. Γελάω με το πρόσωπο του. Είχα καιρό να αισθανθώ έτσι. Ξέγνοιαστη. Έχει βάλει τα χέρια του έτσι ώστε να μην μπορώ να πάω πουθενά. Κλείνω την βρύση και όταν ανοίγει τα μάτια του με αγριοκοιτάζει. Αα όχι Styles δεν θα γελάς μόνο μαζί μου...

"Μπράβο σας δεσποινίς Rose" Ειρωνεύεται κοιτώντας τον εαυτό του. Τα ρούχα του έχουν κολλήσει πάνω στο σώμα του. Το άσπρο πουκάμισο του έχει γίνει ένα με το κορμί του. Τα τατουάζ του αγνοφαίνονται. Η εικόνα του διεγείρει τα μέσα μου. Το νερό στάζει από τα μαλλιά του στο πρόσωπο του. Θέλω να γευτώ τα χείλη του. Τι σκέφτομαι θεέ μου;

"Γιατί τι έκανα;" Ανασηκώνω τους ώμους μου χαμογελώντας.

"Δεν είναι αστείο Rose" Παίρνει τα χέρια του και τα τοποθετεί στο βρεγμένο του πουκάμισο. Δείχνει εκνευριζμένος.

"Τι συμβαίνει;" Ρωτάω σκουπίζοντας το νερό που έσταζε πάνω στο μέτωπο μου. Τι μαλακία έκανα πάλι;

"Πες μου πως θα στεγνώσουν τα ρούχα μου;" Με κοιτάει αυστηρά. Έπειτα κατεβάζει το βλέμμα του πάνω του.

"Βγάλτε τα" Του κλείνω το μάτι πονηρά. Εκείνος σηκώνει το φρύδι του. Επέστρεψε η παιχνιδιάρικη εκδοχή του. Αυτό είναι καλό.

"Αυτό θέλετε δεσποινίς Martinez;" Με ρωτάει κρύβοντας το χαμόγελο του. Αφήνω το σώμα μου να στηριχτεί πίσω στον τοίχο έτσι ώστε να τον έχω σε πλήρη θέα. Με περνάει για πολλά χρόνια αλλά παραμένει ελκυστικός. Νικάει όλα τα αγόρια της ηλικίας μου.

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now