*Chapter 27*

9.6K 491 109
                                    

"I have a thousand things to say to you,
And a thousand reasons not to"

Η μόνη εικόνα που ήταν τυπωμένη στο μυαλό μου ήταν το χαμόγελο εκείνης της μάγισσας της Marias. Αποφάσισα να κάτσω δίπλα στην πόρτα και να κρυφακούσω. Ήθελα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν άκουγα κάτι που δεν μου άρεζε θα άνοιγα την πόρτα και θα έμπαινα μέσα. Όχι και να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια ενώ οι άλλοι μέσα θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν ότι είχαμε αρχίσει εγώ και ο Harry.Κοίταξα τον διάδρομο και όταν δεν είδα κάποιον να περνάει έβαλα το αυτί μου πάνω στην πόρτα. Ήθελα να ακούσω τι θα του έλεγε η πουτάνα.

"Κύριε Styles είμαι αδύναμη μόνο στο μάθημα σας" Διέκρινα την σπαστικιά φωνή της.

"Και τι θέλετε να πείτε με αυτό;" Ρώτησε.

"Έλεγα μήπως μπορούσατε να μου κάνατε ιδιαίτερα!" Μαάλιστα! Τώρα με αντιγράφει. Συγγνώμη κούκλα αλλά ο Harry μόνο εμένα κάνει ιδιαίτερα.

"Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά κάνω ήδη την δεσποινίς Martinez και δεν έχω χρόνο για άλλο" Χα. Θα ήθελα να είμαι μπροστά και να βλέπω το ξινισμένο της πρόσωπο. Τι έγινε Maria; Φάγαμε πόρτα;

"Δεν γίνεται να μου κάνετε μάθημα τα σαββατοκύριακα;" Επέμεινε. Όχι κυρία μου. Δεν μπορεί. Τι επιμένεις;

"Ίσως...Θα το σκεφτώ πρώτα και θα σας πω αύριο" Απαντάει. Τώρα μου το χαλάς Harry. Τι πάει να πει θα το σκεφτείς; Δεν πρέπει καν να σπαταλάς τον χρόνο σου σε κάποιες σαν την Maria.

"Οο κύριε Styles είστε τόσο καλός" Την άκουσα να αναστενάζει επίτηδες. Όχι Rose είναι ακόμα νωρίς για να μπουκάρεις μέσα.

"Εμμ σας ευχαριστώ δεσποινίς Morston" Τον φαντάζομαι να προσπαθεί να την αποφύγει.

"Μπορείτε απλώς να με λέτε Maria...Εγώ πρέπει να σας δείχνω σεβασμό και όχι εσείς σε μένα" Οο ξέρω πολύ καλά τι κάνει. Ο Harry θέλει να του δείχνουν σεβασμό. Μου το είχε πει πριν λίγο καιρό. Τώρα αυτή απλώς προσπαθεί να του κινήσει το ενδιαφέρον. Δεν θα τα καταφέρει όμως. Και εγώ μπορώ να του δείξω σεβασμό και ας μην είναι του χαρακτήρα μου. Δεν θέλω να πάει σε εκείνη.

"Αφού το πάμε έτσι και εσύ μπορείς να με λες Harry...Δεν μ'αρέσει καθόλου ο πληθυντικός" Με στεναχωρείς τώρα. Μόνο εγώ μπορώ να σε φωνάζω με το μικρό σου. Καλέ το ξέχασα τελείως πως εμένα μου έδωσε το δικαίωμα να τον λέω μπαμπάκα. Φάτα ηλίθια.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα