*Επίλογος*

8.2K 262 50
                                    

"Είχα διαβάσει τόσα παραμύθια στην ζωή μου και είχα ταυτιστεί με τόσες ηρωίδες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα καταλήξω να γίνω η ηρωίδα του δικού μου παραμυθιού"
~

_________________________
~

[Σημείωμα συγγραφέα]

{Η ιστορία του Harry και της Rose τελειώνει εδώ. Δεν σας εγγυώμαι σε καμία περίπτωση πως θα γίνει και δεύτερο βιβλίο...Το τέλος το έγραψα έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φανταστείτε εσείς την συνέχεια. Δεν θα μπορούσα να πω πως η ιστορία τελειώνει οριστικά σε εκείνο το σημείο. Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή,έτσι δεν λένε;...Οι χαρακτήρες θεωρούνται κανονικοί άνθρωποι...Φανταστείτε τους λοιπόν να δρουν. Φανταστείτε για παράδειγμα τον Harry να ζηλεύει που βλέπει την πριγκίπισσα του με κάποιον άλλον ή την Rose να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους δύο άντρες της ζωής της...}

__________________________

Ώρα για κάποιο παιχνιδάκι...Κάτι σαν Q&A.
Σχολιάστε από κάτω οτιδήποτε θα θέλατε να ρωτήσετε σε έναν από τους χαρακτήρες αυτού του βιβλίου. Από την μουσική που ακούνε μέχρι τι χρώμα τους αρέσει. Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν όλοι συμμετάσχετε. Στο επόμενο κεφάλαιο θα γράψω τις ερωτήσεις σας και φυσικά τις απαντήσεις των χαρακτήρων.

Let the game begin!💗💖

Daddy's Little Princess 🔞Where stories live. Discover now