*Chapter 53*

8.4K 411 88
                                    

"She didn't have the kind of mind
that could be quiet at all"

Καθώς τα χείλη μας κουνιούνται συγχρονισμένα, ο Harry ανοίγει τα πόδια μου μπαίνοντας ανάμεσα τους. Αγκαλιάζει την μέση μου συνεχίζοντας να παίζει με την γλώσσα μου μέσα στο στόμα του. Έκλεισα τα μάτια μου απολαμβάνοντας το συναίσθημα που μου προκαλούσε το φιλί του. Χώρισε τα χείλη μας για να πάρει μια ανάσα και να κολλήσει τα χείλια του ξανά στον λαιμό μου.

"Harry τι θα κάνουμε σήμερα;" Αναρωτιέμαι αγγίζοντας τις μικρές του μπούκλες. Είχε ήδη ξεκουμπώσει και τα δύο κουμπιά της μπιτζάμας μου αρχίζοντας να δαγκώνει την ραχοκοκαλιά μου. Αναστέναξα όταν κατέβαζε το παντελόνι της μπιτζάμας μου. "Harry;" Ψυθίρισα τραβώντας λίγο πιο δυνατά τα μαλλιά του.

"Τι πριγκίπισσα;" Αναρωτιέται τρίβοντας το ευαίσθητο σημείο μου πάνω από το ύφασμα του εσωρούχου μου. Βογγάω στην αίσθηση των χεριών του εκεί κάτω.

"Τι θα κάνουμε σήμερα;" Τον ρωτάω αναστενάζοντας. Είχε κατεβάσει το εσώρουχο μου και έσκυψε πάνω στα γενετικά μου όργανα. Η γλώσσα του άγγιξε την κλειτορίδα μου και εγώ φώναξα το όνομα του. Ποτέ δεν θα βαρεθώ αυτή την αίσθηση.

"Ότι κάναμε και χθες μωρό μου" Φιλάει τον λαιμό μου ενώ βάζει απότομα δύο δάχτυλα μέσα μου.

"Έλεγα μήπως κάναμε κάτι άλλο" Απαντάω ξεψυχισμένα. Κουνάει τα δάχτυλα του με ορμή και ταχύτητα καταφέρνοντας με να αφήσω το σώμα μου πίσω στο κάγκελο του κρεβατιού.

"Σαν τι πριγκίπισσα;" Με ρωτάει και συνεχίζει να τα κουνάει προσφέροντας μου περισσότερη υγρασία.

"Ξέρω εγώ, κάτι χωρίς σεξ" Του απαντάω γρήγορα. Το σώμα μου είχε χαλαρώσει κάτω από το άγγιγμα του. Αναφωνώ το όνομα του όταν έχω τελειώσει. Σηκώνεται από πάνω μου γλείφωντας τα δάχτυλα του.

"Μμ εγώ έφαγα πρωινό" Μου ανακοινώνει και εγώ καταφέρνω να σηκώσω το εσώρουχο και το κάτω μέρος της μπιτζάμας μου. "Ντύσου πριγκίπισσα, θα πάμε μια βόλτα" Μου εξηγεί μπαίνοντας μέσα στην ντουλάπα-δωμάτιο του. Εμφανίζεται μετά από λίγο φορώντας ένα μαύρο παντελόνι με ένα άσπρο πουκάμισο.

"Ετοιμάσου, εγώ θα σε περιμένω κάτω" Μου ανακοινώνει βγαίνοντας έξω από το δωμάτιο. Πλησιάζω την τσάντα μου και βγάζω από μέσα ένα μαύρο τζιν με μία γκρι μπλούζα. Απαλάσσομαι από τις μπιτζάμες μου φορώντας τα ρούχα που επέλεξα. Μπαίνω στο μπάνιο και πλένω το πρόσωπο και τα δόντια μου. Πιάνω τα μαλλιά μου σε έναν ατημέλητο κότσο και είμαι έτοιμη να κατέβω κάτω. Βάζοντας το κινητό και κάποια χρήματα στην τσέπη μου κατεβαίνω τις σκάλες. Μπαίνοντας στο σαλόνι συναντώ το βλέμμα του Harry.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα