*Chapter 9*

12.6K 661 126
                                    

"I remembered how I hated you once, and I wish
I could hate you like this again but that just doesn't work"

Τον άφησα να μπει μέσα στο δωμάτιο. Καθώς του είπα απεγνωσμένα να μου δώσει το χάπι εκείνος απλώς κούνησε το κεφάλι του χωρίς να πει τίποτα. Ευτυχώς που δεν είδε το σημάδι αλλά τι λέω...Χέστηκα και αν το δει. Δεν μου είναι τίποτα εκτός από τον καθηγητή μου.

"Rose θα στο δώσω μετά το μάθημα" Τον άκουσα να λέει εξακολουθώντας να είναι ήρεμος. Έβραζα μέσα στο ζουμί μου. Όταν θέλω κάτι, το θέλω τώρα.

"Εγώ το θέλω τώρα " Τον πλησίασα τραβώντας τον από το πουκάμισο. Δεν ξέρω γιατί αλλά τα δάκρυα απειλούσαν να πέσουν στα χλωμά μου μάγουλα. Η επίδραση των χαπιών θα φταίει γι'αυτό. Είχα να τα πάρω σχεδόν μια μέρα. Τώρα καταλαβαίνω πόσο εξαρτημένη είμαι. Κανείς όμως δεν μπορεί να με σώσει από αυτό.

"Rose ηρέμησε θα στο δώσω αργότερα" Μου είπε κρατώντας μου τα χέρια. Αυτή η επαφή με έκανε να συνέλθω κάπως. Ένιωθα όμως μια φούσκα από επιθυμία και πείνα έτοιμη να σκάσει. Τώρα καταλαβαίνω πως νιώθουν οι βρικόλακες όταν θέλουν να πιούνε φρέσκο αίμα.

"Harry δεν μπορώ άλλο χωρίς αυτά " Του απαντάω ειλικρινά αφήνοντας το βάρος μου να πέσει πάνω του. Εκείνος με κρατάει μέσα στα γεροδεμένα του χέρια. Νιώθω ασφάλεια. Καμία σχέση με του Freddie που με είχε στριμώξει στο τοίχο χουφτώνοντας με κτητικά.

"Γιατί άρχισες να τα παίρνεις αφού ήξερες πως σε κάνουν κακό;" Ρώτησε περισσότερο για τον εαυτό του. Δεν υπήρχε περίπτωση να του έλεγα το λόγο οπότε προσπάθησα να δικαιολογήσω τον εαυτό μου με κάποιο ψέμα.

"Οι φίλοι μου μου έδωσαν να δοκιμάσω" Νομίζω πως το έχαψε. Ευτυχώς.

"Τελικά Rose χρειάζεσαι την βοήθεια μου" Με ξάπλωσε απαλά πάνω στο κρεβάτι μου. Εκείνος έκατσε δίπλα στα πόδια μου παρατηρώντας με. Το ίδιο έκανα κι εγώ σε εκείνον.

"Τι έχω;" Ρώτησα νιώθοντας άβολα. Γενικά δεν μου αρέσει να έχω όλη την προσοχή και ας είμαι...έτσι όπως είμαι.

"Τίποτα" Απάντησε έπειτα από λίγα λεπτά παίρνοντας το βλέμμα του από πάνω μου. "Καλύτερα να μην τα πάρεις σήμερα" Εξήγησε κοιτώντας τον καθρέφτη με την πρόσοψη μας. Τα μάτια του βρήκαν τα δικά μου μέσα από τον καθρέφτη.

"Άλλη ήταν η συμφωνία" Πλέον ήμουν καθιστή πάνω στο κρεβάτι. Δεν γίνεται να μου το κάνει αυτό...Με βλέπει σε αυτή την απελπισμένη κατάσταση και το μόνο που λέει είναι το αντίθετο από αυτό που περιμένω.

Daddy's Little Princess 🔞Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα