Gol

21 2 2
                                    

Și te cuprinde fără să ai vlaga de a protesta, îți pătrunde în răsuflare și își lasă greutatea pe sufletul tău-deși se numește GOL.
Încerci să-l dai la o parte lovindu-te cu puterile minții de toate colțurile acestor împrejurări și nu reușești.
Acest gol se află în tine și în diverse momente se simte estompat doar pentru a face loc unor reci brize care să-l adăpe în alte zile.
Se mișcă toate fibrele acelei pături atunci  când îți cauți un loc în care ai putea adormi și parcă și ele devin un gol în care tu cazi.
Se aud aceleași bătăi în ușă și simți pentru câteva secunde fericirea posibilității de a-ți fi ținută puțină companie în acest mare gol. Dar ușa se deschide din nou după ce cineva a intrat..doar pentru ca mai apoi să plece..lăsând o mare și mai adâncă a unui gol intensificat.
Acum îți simți inima rece și lacrimile pregătite să-ți trădeze stările perfect umane ale unui om ce reprezintă însăși imperfecțiunea.
Acum acest gol te apasă, așa cum au făcut sutele de goluri ce te-su acompaniat în anii trecuți...tu ajungând să semeni cu un instrument uzat de prea multă emoție, însă cu un suflu și o bătaie de inimă.
Însă, printre această mulțime de instrumente acompaniate, sufletul tău a rămas curat, sufletul tău a rezistat și a devenit un suflet înțelegător, plin de compasiune, care este capabil să umple golul din privirile oamenilor printr-un zâmbet din golul de iubire al privirii sale.

Mă lupt cu mineWhere stories live. Discover now