inima ta e sloi

24 2 0
                                    

Ţi am scris un mesaj, l am făcut captiv intr o sticla veche de alcool cu gust dulce și l am lasat liber pe valurile marii, i am oferit puterea de a se lasa purtat de curentii tormentati ai marii, eu cu sufletul la gura sperand ca va ajunge la picioarele lui, in fata ochilor sai, provocandu i disperarea de a trece peste marile celelate doar pentru a ma strange o ultimă dată în brate, luandu ne adio asa cum n am facut o niciodata, asa cum desi ne vom revedea, samantele iubirii noastre se vor fi ingropat de demult, fara niciun semn de incoltire.
Si desculta fiind, pe pat de nisip si sub stelele cerului, imi dau parul la o parte de pe spatele ud, plin de rani si durere precipitata pe peretii acelei sticle. Am rupt din mine si ti am scris versuri, am luat licarire din ochii mei si m am lăsat dezvelita, pe litoralul ud si cu picioarele goale, cu trupul neodihnit.
Am baut dimineti nenumarate la rand alcool din sticla aceea, varsat in vechile amintiri ale noastre, in barca in care nu am apucat niciodata sa devenim martorii celui mai sincer apus.
Am calcat stramb pe cioburile sticlei de acum 3 ani si nu m am taiat in talpa, ci in suflet.
M au lovit in 6 luni curentii marii asa cum 6 ani nu mi au sters lacrimile.
Am tipat 6 zile din inaltul plajei pustii, cu soarele dezmierdandu mi pana la arsura obrajii.
Am verificat palmele mele pentru a regasi urmele atingerii tale, si ghici ce am vazut. Mi am amintit locul in care buzele tale scriau poeme cu gust de cafea si vanilie.
Ma aflu pe plaja aceasta si ti am trimis un mesaj, intr o sticla de smarald si printre valuri ma arunc acum si eu. Sunt destinata pierderii printre curenti si tu esti destinat sa ma gasesti si sa ma readuci pe ape line.
Asa ca facem acest compromis, eu goala de zile si respiratii bruste, tu gol de zambete si promisiuni. Cu pietre legate, de maini si de gene, arunc un picior in valul necunoscut. Tu, cu pietre pe suflet si fum pe plamani, te arunci din inaltul patului tau pentru a face o baie.
Eu ma scufund, tu te afunzi.
Unde e sticla? Unde m am dus?
Închide ochii, deschide i apoi
Eu sunt pe fundul marii, inima ta e sloi.

Mă lupt cu mineDonde viven las historias. Descúbrelo ahora