Scrisoare către mine

28 1 0
                                    

Hei,

Pare că nu ne-am mai vorbit de-o veșnicie...
Și totuși, te privesc în oglindă în fiecare zi, îți ascult gândurile în fiecare secundă, și mai presus de orice, am grijă de tine.
Îmi dau silința în fiecare săptămână pentru a ști că ești mulțumită de tine, ca să mă asigur că mintea ta se mai hrănește cu încă o mică realizare, că mai oferă câte un zâmbet, câte o privire caldă și un sfat bun.
Voiam să îți spun că, vei reuși!
Oricât de multe gânduri nu îți dau pace acum și oricâte nesiguranțe te lasă neputincioasă în zorii zilei, le vei ține piept!
Cum de știu asta? Pentru că, deși ești dificilă, destul de indecisă și adesea încăpățânată, totodată ești o persoană implicată,  cu o gândire deschisă, un suflet cald, care-și dorește, mai presus de orice, ca peste ani să se uite în jur cu drag și mândrie.
Lupta ce o porți și-o vei purta cu tine însăți va duce la colorarea micului tău univers, perfect prin contrastul nenumăratelor sale defecte.
Acolo, vor apărea coli albe de hârtie, prietene cu un pix, visând -mereu- la cuvinte...și poate așa, tu, draga mea, vei ajunge să scrii, povești de neuitat.
                         
                                                                 Cu drag,
                                          a ta prietenă pe viață

Mă lupt cu mineWhere stories live. Discover now