Suç Çetesi - 41. Bölüm / "Buruk"

37.7K 1.6K 223
                                    

Dünyanın en tatlış resmi :')

Gece, o gizlice uyurken tabletini kaçırarak karavandan çıktım ve bulunduğumuz ormanın içindeki bir taşa oturarak elimdekini açtım. Geçen hafta videolara baktığımda kendi kaşarlıklarımın yanı sıra ona dair bir şeyler bulmuştum ve boş kalsam da bir bakınsam diye düşünüp duruyordum.

Biraz heyecanlandım ve gülümsedim.

Galeriye girip videolara tıkladım ve kulaklığı takıp ilk videoyu açtım.

“Koray? Ne yapıyorsun?” Karısı elindeki kaseyi çırparken gülümsüyordu. Üstünde Koray’ın kıyafetleri vardı ve inanılmaz güzel görünüyordu.

“Video çekmeyi öğrendim ve karımı çekiyorum. Ne var bunda?”

“Ama şuanda çok bakımsızım. Kötü görünüyorum. Kapat lütfen.” O kadar şirindi ki asabım bozuldu. Ben olsam bir ton küfür ederdim, hatta elimin altında sivri veya ağır bir şey varsa fırlatır ağır yaralardım karşımdakini.

“Çok güzel görünüyorsun bebeğim. O elindekini çırparken kalçaların harika görünüyordu.”

Karısı utangaç bir hareketle eliyle yüzünü kapattı. Ardından şirin bir kahkahası duyuldu ve yüzünü açtı. “Hem sen gidip dediklerimi aldın mı? Azra süt istiyor ve evde hiç ekmek kalmamış.”

“Azra uyansın da beraber gidelim.” Kendi kendime gülümsedim. Babam da sabahları beni fırına götürürdü.

“Bırak da kız biraz uyusun. Çayın demlenmesine daha var. Hadi git bakayım artık sen.” Kadının sesi o kadar güzeldi ki konuştukça içim eriyordu. Bununla ben bile evlenirdim.

“Babasıyla fırına gitmeyi seviyor.” Kamerayı biraz daha ona yakınlaştırdı. “Babayı herkes sever.” Kadın bir süre baktıktan sonra kafasını çevirip kıkırdadı.

“Hadi Koray.”

“Öpücüğümü ver?”

Kamera aşağı kayınca sinirlendim. Nasıl öpüştüklerini merak etmiştim! Kamera sallanırken öpüşme seslerini duydum. Pislik Koray kadının her yerini şimdiden öpmüştü. Kadın da hemen onun boxerını giymişti zaten. Orospu. Kesin gece bir şey yaptılar. Önden mi arkadan mı? Kesin arkadan veriyordur pislik. Yoksa bu kadar iyi muamele görmesi mümkün değildi. Koray’ın iyi bir koca olması beni öldürüyordu.

Tanrım, öfkemden kudurmuştum.

Video orada kapanınca bağımlı olmuş gibi öteki bölüme geçtim. Kamera açılır açılmaz kızını gördüm. Sarı ince telli saçları arkadan narince toplanmıştı, annesi saçını ördükten sonra kızının kafasına bir öpücük kondurmuştur eminim. Ne kadar da sevgiyle büyüme hazırdı ki oysaki…

İçten içe kızını bile kıskanıyordum, lanet olsun.

Üzerinde pembe elbisesi vardı ve dans ediyordu. Benim gibi kaltakça değil. Eteğini uçuşturarak dönüyor ve mutlu olduğunu belli eden sesler çıkartıp zıplıyordu ve babası da onu kameraya çekiyordu.

Kalbim sıkıştı. Biri beni öldürebilir mi?

“Baba bak yeni elbisem!” diyordu ama o kadar güzeldi ki dayanamayıp ağladım.

Suç ÇetesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin