DUYURU

20.9K 839 230
                                    

Öncelikle hikayemi takip eden sabırla bekleyen tüm tatlış okurlarımdan özür diliyorum. Hatta çirkeflik yapan kaşar okurlarımdan da. 

75. Bölümü çoğu kişi okudu, ben dahil, sizde yazılar neden karışık orası hakkında  bir fikrim yok.

Bundan sonraki bölüm final, ilk başlarda ağırdan almak istedim ama sonra kıyamadım. Zaten yetmişinci bölümden beri psikolojim bozuk. Psikiyatra falan gidiyorum. İlk başlarda birileri bedava benimle ilgilensin diye gidiyordum ama ilaç falan yazdılar bildiğin şaka gibi aq hani öksürük için doktora gidip kanser olduğunu öğrenmek gibi dhdhddgdg.

Zaten salak annem bilgisayarın başında tıkınmaktan bozmuş. C harfi zor basıyor. pinkiert yazıp duruyorum sonra girmedi diye ağlıyorum :D

Bölümü er ya da geç paylaşacağım. Hatta finalden sonra durmak yok, iki hikaye daha yazacağım biri yine Hancızade serisinden olacak ama arka arkaya çok yüklenmek istemediğim için araya başka bir hikaye koyacağım, seveceğinizden eminim, araştırmalarımı da yapmaya devam ediyorum ama vaktim uyumakla geçiyor. Her sabah kalktığımda sanki gece sekiz litre votka içmiş gibiyim aq Aydan'ın hapiste öldürdüğü veremli orospuya benzedim iyice. Bir ara Allah belamı veriyor diye düşündüm hatta. Bir çoğunuz okul zamanı telefonumun elimden alındığını ve bilgisayara da kısıtlı sürelerde girdiğimi biliyor, onlar üstelemiyor zaten ama bilmeyen varsa da öğrenmiş oldu. Ben sizin gibi her saniye giremiyorum ne yazık ki.  3K dan fazla bildirim ve 200e yakın mesaj var abi beni seviyorsunuz sağ olun bende sizi çok seviyorum da halimi hatırımı da sormayı verin birkaç gün yahu NBR ;) mesajlarınıza yetişirken acil mesajları kaçırıyorum. Neyse çok öpüyorum, kendinize iyi bakın, en kısa sürede görüşmek üzere.

BU ARADA HERKES BÖLÜMÜ PAYLAŞ LAN FALAN DEMİŞ ABİ İNSAN ÖLDÜN MÜ DİYE FALAN SORAR. NEYSE ZATEN ÖLMEDİM. 



Suç Çetesiحيث تعيش القصص. اكتشف الآن