Suç Çetesi - 65. Bölüm / "Yeni Başlangıç"

27.4K 1.3K 817
                                    

Pasaj yorumu yapan ellerinizi seveyim. Siz yorum yaptıkça benim bölümü erken paylaşasım geliyor :) bölümün en iyi paragrafını seçmede çooook iyiydiniz aynı performansı bu bölümde bekliyorum :)

Demek odana kamera yerleştirdin, ha, orospu çocuğu seni.

Benden gizledi. Her anımızı bir bir kayda aldı, peki ne için amına koyayım?

Gizlice beni izliyordu belki de, bilmiyorum. Ama bunun aramızdaki her şeyi yerle bir ettiği kesin. Ki aramızda bir şey de yoktu zaten. Dünkü hayvan heriften sonra onunla ilişkimi bitirmiştim kendi kafamda.

Beni nasıl bir belaya attığının farkında mıydı?

Herif beni patakladı amına koyayım!

Yüzüme tükürdü lan. Öyle iğrenç şeyler söyledi ki ben bile kendimden iğrendim. Hala bütün kemiklerim sızlıyordu zaten. Hemen bir şeyler içmem gerekiyordu, hemen ağlaman gerekiyordu ama bunu onun evinde yapmayacaktım.

Kendi evime de bu halde gidemeyeceğimi biliyordum. Dün gece birinin beni iyice bir becerdiği her halimden belliydi. Becermek diyorum. Her anlamda.

Eşyalarımı toplayıp çantamı sertçe yüklendiğim bir esnada homurdandı. "Nereye gidiyorsun lan sabah sabah?"

"Evime gidiyorum Gökhan! Allah belanı versin senin." Beni görünce kahkaha attı. "Oha. İyi dövmüş." Peki bu komik mi orospu çocuğu? Üç kuruş para için hepimiz salak gibi bir belaya atladık, hadi bunlar atladı, bana ne oluyor lan? Ben balıklama daldım para lafını duyunca. Ama olsun. O şerefsizinde sonu son değil. Tavşanlı boxerına kadar alacağım onun. İğrenç sapık herif!

Yüzüme uzunca bakıp niyetimi anlayınca ayağa kalktı. "Sen ciddisin!" Diye bağırdı şoka girmiş gibi. "Hiçbir yere gidemezsin Avşar. Hem para..."

"Para önemli değil. Tek istediğim onun batması, o kadar."

"Hani gidecek yerin yoktu lan?" yanıma gelip kolumu tutmaya çalışınca hemen geri çekildim. "Senin lanet evinde kalacağıma sokakta yatarım daha iyi amına koyayım! Pis sapık."

"Şimdi mi sapık oldum kızım? Hani daha..." daha da pislikleşeceğini anladığımda suratına tokadımı geçirdim. "Amına koyduğumun otuz bircisi! Uzak dur artık benden."

Ben ona öyle sert bir tokat atınca o da geri kalmadı tabii. "Ne biçim konuşuyorsun ulan sen benimle siktiğimin orospusu!" yere düşecek gibi olunca beni kaldırıp kafa attı. "Sen benim orospumsun, anladın mı? Seni istediğim adama satıp paramı kazanacağım ben. Kaç gecedir evimde kalıyorsun lan!"

"Şerefsiz!" diye bağırıp zoraki kolumu çektim ondan. "İki gece evinde kaldık diye mi böyle yapıyorsun ha? Benim üzerimden kazanacağın kadar para kazandın sen. Hala yaptığın muhabbete bak."

"Hiçbir yere gitmiyorsun lan." Uzaklaşacağımda kolumu tutup geri çekti. "Bırak!" diye çığlık attım. "Bıraksana orospu çocuğu!" sesimi öyle inceltmiş ve yükseltmiştim ki yüzünü buruşturmuştu. Ona zorluk çıkarınca iki koluyla birden tutup kafasını yüzüme geçirdi tekrar.

Hassiktir.

Kafam kırıldı galiba bu kez.

Beni yatağa doğru fırlatınca hemen kalkışa geçtim ama üzerime atladı. "Hiçbir yere gitmiyorsun dediysem, gitmiyorsun." Beni soymaya çalışıyordu lanet herif, ama ben ona yapacağımı biliyordum.

Yandaki komodinden lambayı tuttuğum gibi kafasına geçirdim. O kadar sert vurmuştum ki, tuzla buz olan camla beraber onun kafası da kucağıma düştü. Neyse ki zamanında gözlerimi kapatmayı akıl edebilmiştim yoksa korneam falan çizilirdi.

Suç Çetesiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें