Suç Çetesi - 76. Bölüm / "FİNAL"

43.5K 1.8K 941
                                    


İki senelik bir emek ve saat gecenin ikisi. Kendinize iyi bakın. En kısa zamanda yazışmak üzere.

İstanbul'da akıl almaz vahşet! Adlı haberi okumak için telefonu elime aldım.

Aniden ortadan kaybolan beş erkeğin vakası haberleri bir süredir kurcalamaktaydı ve İstanbul seri katil korkusuyla sarsılmıştı. Dün ortaya çıkan akıl karıştırıcı birkaç delil ise soruşturmanın tekrar yürürlüğe girmesini sağladı.

B.T adlı kurbanın arabasının bir başka kişide bulunması dikkatleri o yöne çekti. Arabayı kullanan şahsın verdiği bilgilere göre araba ona satılmıştı! Arabayı satan bir genç kızdı ve şahsın bahsettiğine göre oldukça telaşlıydı. Robot resmi çıkarılan genç kıza dair bir iz bulunamamakla birlikte rafa kaldırılmış benzer diğer ihbarlar tekrar gündeme geldi.

Sayfayı kaydırdım.

B.T adlı kurbanın en son bulunduğu adres bir AVM'nin otoparkıydı ve güvenlik kameralarına göre en son arabasına aldığı genç kız, arabayı satan genç kızın görüntüsüyle eşleşiyordu. Basit bir delille soruşturmanın bir yere varamayacağını söyleyen savcının üzerine polis teşkilatı yeniden harekete geçti ve diğer bir kayıp kurbanın üzerinden gidildi.

En son bir bara gittiği söylenen ve bir daha asla geri dönemeyen S.K' adlı kurbanın da, bardan çıkarken görüntülenen kamera kayıtlarına göre, robot resmi çizilen şüpheliyle birlikte olduğu gözlemlendi. Bu iki önemli delil savcılığın yeniden harekete geçmesini sağladı.

Bütün vücudum zangır zangır titrerken Koray "Bir sayfa daha var." Dedi. Ve bende ileri gittim.

Robot resmi çizilen şüpheli kimdi?

Kurbanların dördünün de son görüntüsünde bulunan bu şüpheli genç kız kimdi? Genç kızdan beş tane araba satın alan Kartal Yılmaz adlı oto galerici, kızın şüpheli davranışlarının olduğunu o zaman fark edemediğini söylese de, kendisine satılan beş arabada kurbanlara aitti. İşte bu önemli detay mahkemeyi yeniden harekete geçirdi.

B.T adlı kurbanın eşine gösterilen robot resim kadını şoke etmişti. Bu kızın daha önce yanında bir beyefendi ile yanına geldiğini ve kayıp kişiler bürosundan olduğunu iddia etmişti! Ufak bir delille yeniden yürürlüğe giren dava tüyler ürpertmeye devam ediyor.

Robot resmindeki kız bendim! Güvenlik kameralarına da oldukça iyi yansımıştım. Sayfayı çevirdiğimde artık gözlerime biriken yaştan okuyamaz olmuştum.

Korkutan dava!

İstanbul son zamanlarda seri katil davası ile çalkalanmaktaydı. Polisin oldukça ilerlemeye kaydettiği biliniyor. Geçen kış kayıp ihbarı verilen beş kayıp şahsa dair çok önemli ayrıntılara ulaşıldı.

Kayıp kişilerin arabasının bir genç kız tarafından, Kartal Yılmaz adlı oto galericiye satılması davanın seyrini değiştirdi ve kimliği hala belirlenemeyen genç kızı birinci dereceden şüpheli durumuna düşürdü.

Bir yetmiş civarında, beyaz tenli, mavi gözlü, atletik vücudu olan genç kızın robot resmi halkın bilinçlenmesi için haberlere çıkmıştı. Şüpheliyi daha önce gördüğünü iddia eden kişilerin ifadeleri alındı ve geniş çaplı bir arama başlatıldı.

"Koray..." diye mırıldandım korkuyla. "Bunlar ne zamanın haberi?"

"Geçen ay." Dedi, "seni telaşlandırmak için ciddiye almamıştım, ama bu da iki gün öncesinin haberi."

Suç ÇetesiWhere stories live. Discover now