Harry imagine

5.8K 156 16
                                    

-         Nu e bun! ai urlat în timp ce ai aruncat la loc în sertarul șifonierului un tricou mototolit.

Repetasei același proces pentru ultimele 20 de minute. Nimic nu era suficient de bun pentru o vacanță în Veneția. Prima ta vacanță cu Harry. Deși erați împreună de mai bine de un an, nu te scosese niciodată din țară.

 Da, te dusese prin mici excursii în diferite orașe ale Angliei, dar niciodată în altă țară. Erai emoționată și voiai ca totul să fie perfect. Mai ales hainele tale.                  

-         Iubire, ești gata? se auzi vocea lui Harry de la parter.

Nu i-ai răspuns, așa că a trebuit să urce după tine.

-         Ce faci? a întrebat, intrând pe ușa dormitorului vostru.

-         Nu am cu ce să mă îmbrac! ai miorlăit tu.

-         Glumești, nu? Ai două șifoniere pline.

-         Nu e adevărat! te-ai plâns, deși știai că are dreptate.

-         O ba da! Oh, și ai uitat că săptămâna trecută ai golit un sertar din șifonierul meu pentru că nu aveai unde să îți pui tricourile de la Zara?

-         Oricum nu mai aveai nevoie de ele. Oamenii de pe stradă s-au bucurat de ele.

-         Mi-ai dat hainele de firmă unor oameni de pe stradă?! a ridicat el puțin vocea.

I-ai făcut semn cu mâna să-și ia tălpășița, iar el s-a conformat. Știai că doar se prefăcea a fi ofensat. În fond, tu erai fată și aveai drepturi, nu?

Nu erai adepta fustelor și a rochiilor, dar pentru Harry făceai întotdeauna un efort. Ți-ai împăturit frumos o rochie din dantelă pe care plănuiai să o porți într-o seară specială. Nu știai care, dar știai că va fi o asemenea seară. De ce? Aveai o bănuială.

Valiza era plină, așa că a trebuit să te așezi pe ea ca Harry să o poată închide.

A doua zi dimineață erați la aeroport. Nu erai o persoană matinală, așa că te-ai plâns pe tot parcursul drumul de acasă la aeroport. Așa cum făceai de fiecare dată, în avion ai dormit.

Ajunși în Italia, ați luat un taxi spre un luxos hotel. Cum ai ajuns în cameră, te-ai îmbrăcat cu rochia de dantelă.

Harry voia tot ce e mai bun pentru prințesa lui. Ați vizitat muzee, parcuri, monumente istorice, până vi s-a făcut amândurora foame și ați ales să mergeți la un restaurant specific locului.

Amândoi ați mâncat paste, pe care le-ați împărțit, dar majoritatea au ajuns pe hainele voastre. Se înserase, iar felinarele de pe stradă făceau atmosfera una de vis.

Un muzicant își câștiga pâinea pe străzile înguste ale Veneției, iar Harry l-a plătit să îți cânte o serenadă. În timp ce bătrânelul cânta, Harry te ținea în brațe și îți șoptea la ureche cât de mult te iubește. Nu puteai să faci altceva decât să zâmbești ca o nebună. Erai fericită.

După serenadă, ați închiriat o gondolă. Totul fusese ideea lui Harry. Ție îți era frică de apă, dar el a promis că te va proteja.

Ați parcurs jumătate de drum din excursia pe apă, când Harry se ridică în picioare și scoase o cutiuță neagră din buzunarul sacoului. Nu ți-ai dat seama ce făcea, dar când s-a așezat într-un genunchi, ai realizat. Ți-ai dus mâinile la gura, împiedicând sunetele de șoc să iasă.

-         N/T, te iubesc mai mult decât orice. Ești cel mai important lucru pentru mine. De când te-am întâlnit la concert, am știut că te voi iubi toată viața. Am știut că nu vei fi doar o fază trecătoare în viața mea. Vreau să fim împreună pentru totdeauna. Îmi doresc să avem o familie a noastră. Vreau să îmi petrec eternitatea alături de tine. Vrei să fii soția mea?

Lacrimi de bucurie ți se scurgeau pe obrajii roșii de emoție. Nu ai putut să spui nimic, doar ai dat din cap în semn că da. Ți-a pus frumosul inel cu diamant pe inelar, după care i-ai sărit în brațe cu atât de multă putere încât gondola s-a răsturnat și ați căzut în apa rece. Cel care vâslea gondola v-a adresat câteva cuvinte în italiană pe care voi nu le-ați înțeles, dar nici nu vă păsa.

Erați prea fericiți. Ți-ai înfășurat mâinile în jurul gâtului lui și l-ai sărutat cu toată iubirea pe care i-o purtai. O nouă viață se presăra în calea ta și aveai să o trăiești din plin. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now