Niall imagine (pentru Smiilex3)

1.3K 48 2
                                    

          - Chiar crezi că e o idee bună să mergem pe poteca asta? ți-ai întrebat iubitul care analiza cu seriozitate harta primită de la cabana centrală.

          Nu-ți răspunse, în schimb continuă să întoarcă bucata de hârtie pe toate părțile, încercând să rezolve problema cu care vă confruntaserăți: rătăcirea.

          - Niall, nici măcar nu e marcată! Pot să fie o grămadă de pericole! te-ai văitat.

          - Iubito, trebuie să ai încredere în mine. Nu am de gând să îmi petrec noaptea în pădurea asta nici dacă m-ai bate.

          A împăturit harta și a băgat-o în buzunarul din spate al blugilor. Mâinile s-au asigurat că rucsacul îi este strâns bine în jurul taliei. Ți-a apucat mâna într-a lui, strecurându-și degetele printre ale tale, după care a pornit pe cărare, trăgându-te după el. Nici nu știai cât de mult timp trecuse de când vă aventuraserăți pe drumul acela, dar nu ajungeați nicăieri. Poate doar mai departe, în mijlocul pădurii.

          - Niall, ai șoptit tu obosită.

          Întunericul începea ușor-ușor să își facă apariția, punând stăpânire peste întreaga pădure. Umbrele copacilor se reflectau pe pământul încă ud după ploaia torențială de noaptea trecută, oferindu-ți un sentiment de groază. I-ai strâns mâna mai tare lui Niall, încercând să îți stăpânești bătăile nebunești ale inimii. Iubitul tău a oftat și s-a oprit brusc. Știai ce se întâmpla. Nu puteați să mai continuați. Trebuia să vă opriți pentru moment. Și-a scos telefonul din buzunar și a verificat din nou semnalul, dar nu avea nicio liniuță.

          A apucat cu mâna de bretelele rucsacului și l-a dat jos de pe umeri, dându-i voie să cadă pe pământ. Genunchii i s-au îndoit, coborând la nivelul lui. A scos o pătură împăturită neglijent și a întins-o pe jos, după care s-a așezat. Ți-a întins mâna și ai prins-o, așezându-te lângă el. Te-a tras aproape de pieptul lui, încălzindu-te cu căldura corpului. Degetul i s-a răsucit în jurul unei șuvițe de păr, răsfățând-o.

          - Ar trebui să dormi! a șoptit drăgăstos.

          Ți-ai întors fața spre el și i-ai sărutat buzele, mușcându-l ușor de cea inferioară. L-ai simțit gemând tandru, ceea ce te-a făcut să zâmbești jucăuș. Ți-ai trecut piciorul stâng în jurul taliei sale, prinzându-l în capcană. Mâinile și-au făcut loc în părul său, trăgând cu ușurință de vârfuri. I-ai simțit palmele strângându-ți coapsele, frământându-le încet.

          I-ai dat drumul la păr și ți-ai plimbat degetele pe pieptul lui, dorindu-ți cu ardoare să scapi de toate hainele pe care le îmbrăca pentru a-l simți cu adevărat.

          S-a răsucit brusc, aruncându-te sub el, ceea ce te-a făcut să țipi slab. Era deasupra ta și deținea din nou control, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

          - Ce-mi faci tu mie? a șoptit, plimbându-și degetul pe obrazul tău. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now