Harry imagine (pentru Ioana_2001)

1.7K 53 1
                                    

          Apa călduță îți lovi tălpile, înviorându-te dintr-odată. Senzația de moleșeală care te cuprinsese datorită căldurii excesive începea să dispară o dată cu apropierea apusului. Stăteai întinsă pe pătura moale, în timp ce râsetele prietenilor tăi trezeau plaja la viața. Strigăte de luptă scăpau printre buzele lor când loveau în mingea de volei ce trebuia să ajungă în terenul advers cu rapiditate și precizie pentru a fi în avantaj.

          Îl auzeai pe Harry cum îi coordonează cu patos pe cei din echipa sa, arătându-și calitățile de lider neînfricat. Te-ai ridicat în șezut și ți-ai cuprins genunchii cu brațele, trăgându-i la piept. Era amuzant să îi privești cum se străduiesc să prindă fiecare minge, deși asta însemna să se arunce în nisip pentru recuperări. Ai fi vrut să te alături, să îți miști un pic șoldurile în fața lui Harry pentru a-l înnebuni, dar echipele erau deja făcute și nu mai era loc de încă unul. Te-ai mulțumit doar cu privitul.

          La scurt timp, două domnișoare au trecut prin dreptul terenului improvizat, atrăgând atenția băieților. Te-ai uitat imediat la Harry care le verifica din priviri. Buzele îi s-au strâns și un sunet scurt și tare a pătruns printre ele. Un fluier. Fata blonda imediat și-a întors privirea spre el și i-a zâmbit, iar Harry i-a făcut cu ochiul. Ea i-a trimis un pupic în zbor, iar el s-a prefăcut că îl prinde.

          Erai dezamăgită, rănită, furioasă. Câteva lacrimi amenințau să-ți mânjească obrajii, iar inima îți era strânsă în durere. Te-ai ridicat de pe pătură și ți-ai adunat puținele lucruri pe care le adusesei cu tine, după care ai plecat spre hotel fără să privești înapoi. I-ai auzit strigându-te, dar nu te-ai întors, voiai doar să fii cât mai departe de el.

          Toate serile în care îți spunea că te iubește și că ești singura pentru el, fiecare sărut furat, orice atingere mică ce îți făcea inima să zburde păreau acum atât de departe. Mereu când era în preajma lor se comporta le fel. De parcă era indiferent. Era altă persoană când se întâlnea cu ei.

          Ai intrat prin ușile glisante ale luxosului hotel în care erați cazați și ai luat cheia lăsată la recepție, după care te-ai dus în cameră. Te-ai trântit pe pat, strângând la piept perna pe care mirosul lui dulce persista.

          - Iubito, deschide ușa, te rog frumos! i-ai auzit vocea răsunând din hol.

          Ai pufnit și te-ai întors pe partea cealaltă, dar bătaia nu s-a oprit și nici vocea lui care încerca să te convingă să îl lași înăuntru. Te-ai ridicat enervată din pat și ai pășit spre ușă, pe care ai deschis-o.

          Chipul frumos îi era acum schimonosit în teamă și regret. Ochii i s-au înnegurat când ți-a văzut lacrimile și dintr-o mișcare a fost lângă tine, luându-te în brațe. Palma sa îți mângâia părul, iar buzele îți șopteau liniștitoare la ureche. Ai încercat să te desprinzi din îmbrățișarea lui, dar te-a strâns și mai tare la piept.

          - Îmi pare rău, iubita mea. Nu am vrut, doar m-am lăsat purtat de val. Știi doar că nu mă interesează nimeni altcineva în afara ta. Te rog, dă-mi ocazia să mă revanșez.

          Degetul său mare ți-a înlăturat lacrimile. S-a aplecat spre tine și ți-a sărutat scurt buzele, înainte să te ia în brațe și să te ducă în cameră. Te-a așezat atent pe pat, sărutându-ți gâtul. Buzele îi erau moi și reci, înviorându-ți pielea înfierbântată. Ți-ai înfipt degetele în părul lui, trăgând cu putere de rădăcini pentru a-l pedepsi. I-ai simțit geamătul cutremurându-ți corpul prins sub el. Ți-a zgâriat pielea gâtului cu dinții, după care și-a trecut limba peste semn, pentru a absorbi o parte din durere.

          Ți-a desprins eșarfa ce era prinsă în jurul taliei tale, lăsându-te doar în costumul de baie pe care îl purtasei pe plajă. Buzele ți-au sărutat pielea abdomenului, în timp ce mâinile îți frământau coapsele moi. În curând, toată îmbrăcămintea pe care o aveați pe voi și-a găsit un loc pe podeaua camerei, iar el se avânta cu delicatețe înăuntrul tău. Mișcări lente și precise pentru a-ți permite să te obișnuiești. Săruturi lungi pe buze, pe gât, pe piept.

-         Harry…, ai șoptit într-un geamăt.

-         Știu, iubito.

A început să se miște mai repede, aducându-te din ce în ce mai aproape de climax. Ți-ai înfipt unghiile în umerii lui, în timp ce el îți striga numele atât de suav.

S-a prăbușit lângă tine și te-a luat în brațe, sărutându-ți fruntea. Ați stat în tăcere câteva momente pentru a vă recupera respirațiile. Inimile voastre băteau împreună datorită iubirii care vă contopea într-o singură persoană. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum