Louis imagine (pentru AncaTomlinson)

1.6K 45 2
                                    

- Christine! Am spus să stai pe margine, ieși din piscină! ai țipat către fata din bazin, suflând în fluierul atârnat de gât pentru a te asigura că te-a auzit.

          Era prima zi de lucru, sora ta tocmai îți găsise un serviciu de care aveai mare nevoie. Aplicasei pentru mai multe, dar cel de instructor de înot ți se potrivea ca o mănușă. Ți-era teamă că vei avea probleme cu copiii pe care trebuia să îi înveți, dar erai încântată că te aflai în compania primei tale iubiri – apa.

          Pregăteai echipa de fete și te bucurai că o să ai parte de disciplină din partea lor. Sau cel puțin așa sperai. Aproape toate cele înscrise la curs erau pe marginea bazinului, una înăuntru, chinuindu-se să iasă. Mai trebuia să vină doar patru. A trecut mai bine de un sfert de oră până când s-au strâns toate, cel mai târziu au ajuns gemenele, însoțite de fratele lor, după cum credeai. Era prea tânăr ca să le fie tată.

-         Ați întârziat! ai rostit pe un ton dur, în timp ce fetele se dezbrăcau de hainele de zi și își luau costumul de înot.

-         Da, traficul ăsta! ai auzit o voce jucăușă din spatele tău.

Te-ai întors pe călcâie și l-ai observat pe fratele lor, sprijinindu-se de tocul ușii vestiarului. Te pregăteai să îi arunci o replică acidă, dar zâmbetul jucăuș din colțul gurii ți-a alungat toate gândurile, făcându-ți inima să tresalte.

Părul ciufulit îi dădea un aer rebel, dar atrăgător totodată. Câteva fire de făr îi cădeau pe frunte, acoperindu-i ochii de un albastru ucigător, care îți înmuiau genunchii. Maioul lălâi pe care îl purta descoperea pe pieptul lui câteva litere aruncate, iar decolteul îți permitea să distingi un cuvânt.

Ți-ai recăpătat poziția care îți oferea siguranță și care te făcea să pari stăpână pe tine și ai zâmbit sarcastic, muștruluindu-l pentru lipsa de respect.

- Data viitoare asigură-te că ajungi la timp, altfel fetele vor sta pe margine! ai rostit, înainte să părăsești vestiarul, trecând pe lângă el, în timp ce corpurile voastre aproape că se atingeau.

L-ai auzit mormăind ceva în spatele tău, dar nu l-ai mai băgat în seama, voiai doar să te concentrezi pe antrenamentul ce avea să înceapă. Le-ai ordonat pe fete pe marginea bazinului, îndrumându-le cum să sară în piscină.

Simțeai o pereche de ochi cum îți sfredelește ceafa și ți-ai întors capul, observându-l pe tânărul de mai devreme cum te privea stăruitor. Același zâmbet jucăuș îi acoperea chipul brăzdat de fire blânde de barbă, făcându-te și mai slabă de înger.

Atenționându-le pe fete să nu se miște până când aveai să te întorci, ai plecat spre băiat cu mâinile legănându-se pe lângă trupul zvelt. Ai ajuns lângă el, moment în care s-a lăsat pe coate, privindu-te cu patimă. Te simțeai expusă în fața lui, de parcă îți arunca doar cu ochii ultimele obiecte de vestimentație pe care le purtai.

- Ce mai cauți aici? Poți să vii să îți iei surorile la sfârșitul antrenamentului, nu trebuie să stai aici.

- Dar, frumoaso, eu sunt aici pentru tine, a rânjit, descoperindu-și dinții perfecți.

Ai pufnit și i-ai aruncat o privire sictirită, după care te-ai întors spre fetele care făceau exerciții de respirație pe margine. Ai pășit aproape de trambulină, neobservând apa care se scurgea de pe trepte. Ți-ai simțit piciorul alunecând pe suprafața îmbibată, zburând de la sol. Au trecut câteva secunde care au părut ore până când trupul tău a făcut contact cu apa. O durere surdă ți-a străbătut spatele, încordându-ți coloana. Erai sub apă și auzeai râsetele cristaline ale fetelor umplând aerul de deasupra. Ai înjurat în gând și te pregăteai să ieși la suprafață, când cineva s-a aruncat în apă în urma ta. Un cap de băiat s-a ivit printre bulele rezultate în urma ciocnirii, descoperindu-l pe cel care îți provocase „accidentul”.

Ți-a întins mâna, dar nu ai luat-o și te-ai ridicat la suprafață, plămânii umplându-se de aer curat. Capul lui s-a făcut văzut aproape imediat și nu te-ai putut abține, încât ai încercat să îl lovești. Dar mâna lui ți-a prins rapid încheietura, închizând-o între degetele sale. Ți-ai simțit corpul lipit de al lui și mâna liberă cum i se înfășura în jurul taliei tale. Nu te mai puteai zbate, erai prinsă.

- Hei, hei, hei, ce-i cu probleme astea de atitudine? Încerc și eu să te ajut și tu ce faci? Așa mă răsplătești? a șoptit, asigurându-se că doar tu îl auzeai.

Ai scrâșnit din dinți, în timp ce arătătorul său desena cercuri pe talia ta sensibilă.

-         Louis, încântat! s-a prezentat, rămânând în aceeași poziție.

-         Dă-mi drumul, ai mârâit.

-         Nu îmi spui nici măcar cum te cheamă, frumoaso?

Ți-ai dat ochii peste cap și i-ai spus numele, câștigând din partea lui un zâmbet victorios. Ai reușit să ieși din piscină, cu el în urma ta, în timp ce toată lumea vă privea amuzată. Ai mers la vestiare, dar el bineînțeles că nu te părăsea pentru nicio secundă. L-ai văzut cu colțul ochiului cum apucă două prosoape mari din dulapul deschis și se apropie de tine, înfășurând unul dintre ele în jurul corpului tău. Palmele sale îți frecau brațele, încălzindu-le. Ai oftat adânc, iar fruntea lui s-a strâns în confuzie, creând câteva cute drăguțe. Ți-ai strâns buzele, încercând să ucizi zâmbetul ce era nerăbdător să răzbată, dar fără folos. Era mai larg decât trebuia. Reacția ta l-a făcut și pe Louis să zâmbească, înainte să bufniți amândoi în râs, amintindu-vă de cascadoria la care tocmai fuseserăți distribuiți în rolurile principale. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now