Liam imagine

3.1K 83 0
                                    

-         Liam, așteaptă-mă! ai zis ieșind din camera de hotel cu balerinii în mână.

Liam era deja la lift, iar tu te încălțai alergând. Ai reușit să te încalți, exact când ușile liftului s-au deschis, iar tu și iubitul tău ați intrat. În parcarea hotelului, v-ați urcat în mașina închiriată și ați plecat prin frumosul Paris.

-         Liam, unde mergem? ai întrebat curioasă.

-         E o surpriză, iubito.

Voiai să afli unde te ducea, dar nu îți dădea niciun indiciu. I-ai mai adresat câteva întrebări subtile, dar nu a dezvăluit nimic. Așa că te-ai îngropat în scaunul din dreapta și ai așteptat. Ți-era cald și ai deschis geamul, părul tău fiind astfel fluturat de vânt în toate direcțiile. Liam râdea de bucuria ta. Te comportai ca un copil. Ai scos limba la el și ai zâmbit, ceea ce l-a făcut să râdă și mai tare.

Ai văzut că ați ieșit din Paris și ai început să devii nerăbdătoare. Acum clar nu aveai idee unde mergeați. După vreo oră de mers, ai văzut un castel conturându-se. Ai făcut ochii mari și un zâmbet de milioane ți s-a întipărit pe chip. Acum știai unde erați.

-         Disneyland, Liam? ai zis, bătând din palme ca un copil.

-         Îți place? te-a întrebat, parcând mașina.

-         Normal! ai mieunat.

Cum s-a oprit mașina, te-ai dat jos, trântind portiera și ai început să sari de bucurie. Toată lumea se uita la tine, dar nu îți păsa. Erai prea bucuroasă. Unele fane au venit să îi ceară autograf lui Liam, dar el le-a spus că azi e în timpul lui liber și că nu are ochi decât pentru tine.          

Ați cumpărat bilete și ați intrat în universul magiei. Ați urmărit parada, v-ați dat în montagne russe, în care ați țipat ca doi nebuni, ați mâncat vată de zahăr, popcorn, tot feluri de dulciuri. V-ați plimbat pe aleile frumos amenajate, ați făcut poze. Ați cumpărat suveniruri de la magazinele de acolo, ați făcut poze cu Mickey, Minnie, cu ursul Baloo, cu Chip și Dale și cu toate personajele de acolo. Interiorul castelului te-a fermecat cel mai mult, te simțeai ca o prințesă.

Începuse să se însereze, așa că a trebuit să plecați, iar tu te-ai întristat. Dar când Liam a zis că mai are o surpriză, te-ai luminat la față.

V-ați întors în Paris și ați ajuns în fața Turnul Eiffel. Ați urcat la ultimul etaj. Panorama era extraordinară. Nu mai văzusei așa ceva în toată viața ta. Oamenii se vedeau ca niște furnici, blocurile erau parcă niște lego-uri, totul era minuscul. Iar tu te simțeai de parcă erai regina lor. Toată adrenalina îți curgea prin sânge.

- Te iubesc, ți-a șoptit Liam, luându-te în brațe. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now