Niall imagine (pentru FreeToRhyme)

3.2K 103 1
                                    

Era sâmbătă dimineața și de abia te trezisei. Patul era la fel ca noaptea trecută. Gol. Niall era în turneu, iar tu erai singură. Nu îl mai văzusei de două luni, de când începuseră să concerteze în America. Vorbeați la telefon, pe Skype, dar era greu. Diferența de fus orar vă omora pe amândoi. Ba tu dormeai, ba el dormea, tu erai acasă, el avea concert, tu erai la școală, el la hotel. Foarte greu reușeați ca timpul vostru liber să coincidă.

          Ți-ai verificat telefonul și ai văzut două apeluri nepreluate de la cea mai bună prietenă a ta. Ai sunat-o imediat, crezând că s-a întâmplat ceva. Dar nu, ea voia doar să meargă la cumpărături. Ai încercat să o refuzi politicos, dar n-a funcționat.

-         Nu ai voie să stai azi în casă! ți-a zis prompt.

-         Și de ce nu? ai șuierat.

-         Pentru că… nu ai voie și punct. Acum treci și te schimbă, vin să te iau în 20 de minute.

Te pregăteai să îi răspunzi cu o replică deșteaptă, dar ți-a închis telefonul în nas. Ai făcut un duș rapid și te-ai îmbrăcat într-o rochie de vară cu platforme. Ți-ai lăsat părul să cadă bucle peste umeri și ai aplicat un machiaj deschis care să îți scoată în evidență ochii.

Privindu-te încă o dată în oglinda mare din hol, ai luat geanta și ai ieșit din casă. Mașina prietenei tale te aștepta deja. Ai încuiat ușa și te-ai urcat. Ați ajuns la mall, unde v-ați plimbat prin toate magazinele. De fiecare dată prietena ta găsea ceva ce îi plăcea, dar când să îl cumpere se răzgândea. Se întâmplase asta de șase ori până ai decis să pui piciorul în prag și s-o întrebi ce se întâmplă. Dar bineînțeles că refuza să-ți spună. Singurul ei argument era faptul că nimic nu i se potrivea.

Se făcuse deja 5 după amiază, iar nervii începeau să îți cedeze. Ați intrat la Starbucks și ți-ai comandat o cafea și o brioșă, în timp ce ea a decis să rămână afară și să vorbească la telefon. Nu înțelegeai ce se petrece, de ce se comporta așa ciudat.

Ți-a făcut semn prin geam că trebuie să plece. S-a urcat în mașină și a demarat, lăsându-te singură în oraș, fără mijloc de transport înapoi acasă. Ai rămas să-ți termini comanda, doar plătisei pentru ea, și ai pornit spre casă pe jos.

Picături de ploaie începeau să atingă pământul uscat. Nu mai plouase de săptămâni bune. De ce tocmai acum? Nu puteai avea o zi mai proasta. Ai fugit prin ploaie și ai reușit într-un final să ajungi acasă.

Ai intrat în hol și te-ai scuturat de apă, udând totul în jurul tău. Era întuneric, așa că te-ai împiedicat de o pereche de pantofi lăsată la întâmplare. Ai intrat în living ca să dai drumul la televizor, nu îți plăcea liniștea, și ai văzut zeci de lumânări parfumate așezate prin cameră. În mijloc, o masă frumos aranjată trona. Un buchet imens de trandafiri roșii era pe măsuța de cafea din fața canapelei.

Nu înțelegeai ce se întâmpla. Două mâini ți-au cuprins mijlocul, trăgându-te aproape de „posesorul” lor. I-ai simțit respirația caldă în ceafă, în timp ce plasa mici săruturi pe pielea ta fină.

Te-ai întors pe călcâie și te-ai găsit uitându-te în minunații ochi ai iubitului tău, Niall.

-         Dar cum?! ai îngăimat. Turneul nu se termină decât peste câteva săptămâni.

-         Nu am mai putut sta departe de tine, a mărturisind, strângându-te tare în brațe.

Te-ai desprins din îmbrățișare și l-ai sărutat. Un sărut pasional la care tânjeai încă de când plecase. V-ați așezat la masă, iar Niall a adus din bucătărie mâncarea. Totul arăta delicios. A rupt un trandafir și ți l-a pus după ureche. Ați mâncat împreună, ați râs și ați povestit.

L-ai ajutat să strângă masa, iar după ce totul era terminat, v-ați făcut comozi pe canapea, în fața televizorului, așteptând ca un film bun să înceapă.

- Când pleci? l-ai întrebat.

- O să mă întorc mai repede decât îți imaginezi.

Ți-ai întors fața spre el, iar buzele vi s-au întâlnit. Ai decis să te bucuri de timpul pe care îl aveai până avea să plece.

Fără să îți dai seama, somnul te-a cuprins și de abia ai simțit când Niall te-a luat în brațe și a urcat la etaj, așezându-te ușor pe pat. Salteaua s-a lăsat sub greutatea lui, urcându-se lângă tine. Te-a luat în brațe, sărutându-te pe frunte. Înainte să adormi ai auzit cum îți șoptește la ureche: „Te iubesc!”

@FreeToRhyme, sper ca iti place :)

A/N: Pareri? 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum