Niall imagine (pentru MrsStylesHoran23)

2.1K 56 1
                                    

Stăteai la coada de bilete pentru cinematograf când prietena ta cea mai bună îți trimise mesaj că nu mai poate ajunge. Ceva important intervenise, dar erai sigură că te lăsase baltă pentru iubitul ei.

          Nu înțelesesei niciodată relațiile, te simțeai bine singură și fără nicio presiune, nu voiai să ai un iubit care să îți ocupe timpul pe care îl puteai petrece mult mai bine în compania unei cărți bune sau a unui film cu actorul tău preferat.         

          Ai înaintat până când ai ajuns la ghișeu, unde ai cerut un bilet la un film de dragoste ce tocmai începuse să ruleze și în orașul tău. Citisei atât de multe recenzii pozitive despre el încât trebuia neapărat să îl vezi.

          De la magazinul din interiorul cinematografului ai cumpărat doar un suc, după care ai intrat în sală. Ți-ai ocupat locul în penultimul rând și ți-ai verificat telefonul. Reclamele au început să se deruleze pe ecran, iar un băiat blond s-a așezat pe locul de lângă tine. Nu îți venea să crezi că tocmai aici se așezase dintre toate locurile libere. Treptat, ai văzut că au început să se umple, așa că nu ai mai acordat atenție dorinței de a-l face să plece.

          Primele secvențe ale filmului au început să se deruleze pe marele ecran, iar toată atenția ți-a fost concentrată asupra lui.

          Îi puteai simți ochii băiatului uitându-se la tine, dar ai rămas calmă. După câteva minute în care își tot muta privirea de la ecran la tine, te-ai enervat.

-         E vreo problemă? ai întrebat, uitându-te la el.

          De abia acum ai putut observa trăsăturile frumoase care îi umpleau chipul, ochii albaștri ca oceanul învolburat, firele rebele de păr șaten care le contrastau pe cele blonde.

-         Îmi pare rău, a zis. Doar că ești foarte frumoasă, te-a complimentat, iar obrajii lui s-au înroșit instantaneu.

-         Oh, mulțumesc…, i-ai zâmbit.

          Ați continuat să vă uitați la film, comentând unele secvențe siropoase și râzând la cele mai amuzante. Nici nu ți-ai dat seama când timpul a trecut și partea de final a început să curgă pe ecran.

          Era o scenă tristă, iar lacrimile începuseră să îți curgă pe obraji. Băiatul, care se prezentase a fi Niall, ți le-a șters imediat, după care ți-a luat mâna într-a lui și ți-a sărutat-o.

          Ați ieșit cu mâinile împreunate din cinematograf, unde ați făcut schimb de numere de telefon.

-         Promiți că o să îmi răspunzi când te sun? a întrebat râzând.

-         Da, bineînțeles, i-ai răspuns zâmbind.

          Te-a tras de mână înspre el, îmbrățișându-te. Mâna lui îți mângâia creștetul. Și-a apropiat buzele de fruntea ta și ți-a sărutat-o ușor. Ți-ai închis ochii la atingere, după care s-a desprins de tine și ți-a promis că te va suna.

          Cine ar fi crezut că a veni singur la film poate să fie atât de bine. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum