Zayn imagine (pentru alee96)

3K 78 3
                                    

          Soarele își făcea cu greu loc printre norii deși și gri, care nu prevesteau decât ploaie.

          Deși iubisei mereu picăturile de apă care se rostogoleau prin aer, lovindu-ți fereastra în bătăi ritmice, azi nu era o zi bună. Îți făcusei planuri de mai bine de o săptămână și nu voiai să le lași baltă. Erai singură de aproape o lună, fără nimeni care să te întrebe dacă ești bine, în afară de mama ta, care te vizita cât de des putea, deși locuia la zeci de kilometri distanță.

          Iubitul tău era plecat în al doilea turneu mondial cu trupa din care făcea parte. Bineînțeles că erai bucuroasă că își trăia visul, dar îți lipsea enorm.

          Ți-era dor să te trezești dimineața lângă el, să îți aducă micul dejun gătit cu atâta grijă la pat, să te răsfeți cu faimoasele lui clătite cu ciocolată pe care le făcea ca un expert, de atingerile lui delicate, dar totodată pline de dorință, de sărutările lui dulci ca mierea, de zilele leneșe petrecute în fața televizorului, vizionând filmele voastre preferate, mâncând toate aromele de înghețată și popcorn.

          Îți lipseau nopțile fierbinți, în care vă explorați corpurile, sărutându-vă ușor fiecare porțiune din piele, dar transformându-se rapid în săruturi hămesite, pline de dorință.

          „And we danced all night to the best song ever” s-a auzit soneria telefonului tău, scoțându-te din transă. Te-ai întins după el și l-ai apucat cu vârfurile degetelor. Fără să te uiți la apelant, ai glisat ecranul, ducându-l la ureche.

-         Ce face iubirea mea? s-a auzit vocea suavă a iubitului tău de la celălalt capăt al firului și, totodată, al lumii.

-         Zayn! ai strigat fericită, ridicându-te în șezut cu un zâmbet prea larg pentru o față atât de mică.

L-ai auzit chicotind, iar în fundal răsunau nelipsitele râsete ale celor patru fantastici.

- Mi-e atât de dor de tine! ai zis, întristându-te brusc.

- Și mie, puiule, dar nu-ți face griji, în două săptămâni o să fiu acasă.

- Serios? ai urlat, nepăsându-ți că avea să audă prost pentru câteva minute.

- Da, a zâs amuzat de reacția ta. Ceva planuri pentru azi?

I-ai povestit că o așteptai pe cea mai bună prietenă a ta ca să mergeți la plajă pentru a vă bucura de soarele care devenise stăpânul cerului în ultimele zile, dar care azi părea să-și piardă tronul.

De parcă ar fi avut un pact cu vremea, Zayn te-a asigurat că nimic nu-ți va strica ziua și te-a îndemnat să mergi la plajă.

După ce v-ați luat la revedere, te-ai ridicat din pat și ai intrat în dressing, căutând ceva potrivit. Ai ales o rochie de vară scurtă, înflorată, care îți scotea formele voluptoase în evidență.

Ai dat jos tricoul lui Zayn și după ce ți-ai pus costumul de baie, ți-ai luat rochia, trăgând-o în jos până la refuz. De fiecare dată când o îmbrăcai, îți aminteai ce a zis Zayn prima oară când ai îmbrăcat-o:

-         Rochia asta o s-o porți doar în dormitor!

-         De ce? ai întrebat uimită.

-         Pentru că nu vreau să se holbeze nimeni la fundul tău în afară de mine.

Ca și atunci, ai râs în hohote. Ai ieșit din dormitor, iar în baie ai aplicat un fard deschis, specific unei zile frumoase de vară.

După o oră te aflai pe plajă, masându-ți umerii cu cremă pentru protecție solară. Prietena ta se pare că te lăsase baltă, după ce plecase aproape douăzeci de minute, în căutare de „ceva de ronțăit”. Își luase toate bagajele cu ea și erai sigură că nu se mai întoarce, ceea ce ți-a făcut sufletul să plângă. Plaja era goală, nicio persoană nu se vedea pe o distanță de sute de metri.

Te-ai poziționat cu fața către mare și ai privit cum valurile se sparg, împerechindu-se cu nisipul ud.

Ai auzit pași apăsați în spate și ai văzut un bărbat care venea spre tine. Soarele îți bloca vizibilitatea și nu-i puteai vedea fața. Ți-ai pus mâinile streașină la ochi și ai văzut că era la bustul gol. Tatuajele îi acopereau mâna dreaptă și pieptul, dar nu le puteai distinge, tot din cauza soarelui puternic.

Apropiindu-se, a strigat:

-         Te distrezi fără mine?

La auzul vocii care a izbit aerul, ai sărit în picioare, continuând să îl privești lung.

-         Zayn? ai strigat la rândul tău.

-         Păi dar cine? a zis, ridicând mâinile în aer.

Ai alergat spre el și i-ai sărit în brațe, încolăcindu-ți mâinile în jurul gâtul lui, iar picioarele în jurul mijlocului.

Obișnuit cu săriturile tale imprevizibile, te-a prins și te-a strâns tare în brațe, lăsându-te fără aer. Te-ai eliberat din brațele lui puternice și i-ai acoperit fața cu săruturi pătimașe, făcându-l să chicotească.

Te-a desprins de el și și-a apăsat buzele moi și dulci pe ale tale. Buzele voastre se mișcau la unison, transformând sărutul într-unul perfect. Limba lui s-a plimbat ușor pe buza ta inferioară, cerând să pătrundă. Ți-ai depărtat buzele, permițându-i accesul. Limbile voastre s-au luptat pentru conducere câteva momente, după care l-ai lăsat să câștige.

Amintindu-ți că mai trebuie să și respiri, ai rupt sărutul, sprijinindu-ți fruntea de a lui și respirând sacadat.

-         Ce faci aici? ai întrebat când inima ta a ajuns să bată din nou normal.

-         Și eu care credeam că o să te bucuri să mă vezi! a zis, făcând o față de cățel plouat.

-         Normal că mă bucur, idiotule! ai râs, lovindu-l jucăuș peste pieptul gol.

Până să îți dai seama ce plănuia, erai în aer, iar Zayn te-a aruncat peste umărul lui și a alergat spre mare, unde te-a aruncat în valuri.

V-ați stropit, v-ați jucat, v-ați scufundat, buzele voastre se regăseau prin valurile spumoase.

Când ai ajuns acasă, te-ai aruncat pe pat ostenită, cufundându-te în îmbrățisarea caldă și moale a pernelor, în timp ce Zayn a făcut un duș.

Telefonul a vibrat, indicând că ai un mesaj.

Sper că te-ai distrat ;), îți scrisese prietena ta.

Ai râs ușor, după care l-ai închis, punându-l pe noptieră. Înainte să adormi, ai simțit două brațe trăgându-te la căldura unui piept primitor. Zayn ți-a șoptit „noapte bună, iubire”, după care i-ai simțit buzele pe ceafă și ai adormit imediat, cu un zâmbet uriaș întipărit pe față.

Te-ai trezit târziu a doua zi, te-ai uitat prin cameră, dar erai singură. Ușa s-a deschis, iar Zayn a intrat cu un platou plin.

- Clătite?

 ------------------------------------------------------

So... imagine-ul asta e dedicat inspiratiei mele, alee96:)) *simte-te speciala, love*

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now