Harry imagine (pentru onedirectionforlife1)

2.1K 59 2
                                    

          Ai parcat mașina la umbra unui tei bătrân și ai coborât din automobil, blocând ușile în urma ta.

          Parcarea micuțului market era aproape goală, așa că nu ți-a fost greu să găsești un loc aproape de intrare. Ai pășit în interiorul magazinului și ai salutat-o pe femeia de la casă, după care ai luat un coș și te-ai plimbat printre rafturi, adăugând diverse alimente.

          Verificai termenul de valabilitate de pe o cutie de conserve, când ți-ai auzit numele.

-         (Y/N)?

Te-ai întors pe călcâie și ai zâmbit când ai văzut cu cine te întâlnisei.

-         Oh, bună, Anne! Ce faci? ai întrebat politicoasă.

-         Fac ultimele cumpărături pentru mâine. Harry se întoarce din America și vreau să-l răsfăț puțin! a chicotit.

-         Da, am auzit că vine, am vorbit cu el acum câteva zile. De abia aștepta să ajungă, zicea că e obosit, ai zis.

-         Da, e o nebunie tot ce i se întâmplă, dar suntem foarte recunoscători, e un vis devenit realitate. E ceva uimitor pentru el, de necrezut. Încă mă gândesc că o să mă trezesc într-o dimineața și o să îl găsesc pe canapea, cu picioarele pe masă cu popcorn pe lângă el.

Ați râs amândouă puternic, atrăgând atenția unei femei în vârstă care v-a mustrat din priviri. V-ați cerut scuze, dar încă mai simțeați nevoia să râdeți.

-         Hei, ar trebui să vii mâine la noi la masă, a zis Anne, zâmbind.

-         Oh, nu, nu vreau să deranjez.

-         Serios, (Y/N)? Ești ca și copilul meu, te știu de când erai cât o boabă de orez, în aproape toate pozele de familie ești acolo, alături de Harry, faci deja parte din casa noastră.

-         Mulțumesc, Anne, ai zis. La ce oră să fiu acolo?

-         În jurul prânzului, când îți e ție mai bine.

I-ai mulțumit încă o dată pentru invitație și ea a terminat mai repede cumpărăturile decât tine, fiind nevoită să plece acasă pentru a începe pregătirile. Ți-ai luat strictul necesar, dar și un desert pentru mâine, nu puteai să te duci fără nimic. Ai mers la casă, unde ai plătit pentru tot ce pusesei în coș. Vânzătoarea era plictisită și se mișca greu, încât a trebuit să îi spui să se grăbească. Ți-a aruncat o privire de gheață, dar nu a zis nimic. Vremea de afară începea să se strice, voiai să ajungi acasă fără să te prindă ploaia.

Începuse să picure când scoteai bagajele din mașină și ai fugit în casă, asigurându-te că nu vei fi udată. Ai aranjat cumpărăturile în bucătărie și ai intrat în baie, unde ai făcut un duș lung și fierbinte.

Ți-ai prins părul într-un prosop și ai îmbrăcat haine lejere și călduroase, în timp ce afară se dezlănțuise potopul. Ai ales o carte veche din bibliotecă și te-ai băgat în pat, la căldura plapumei, citind până când somnul te-a furat.

Dimineața a venit repede și te-ai dat greoi jos din pat, frecându-ți ochii pentru a îndepărta somnul. Ai tras jaluzelele și ai observat că ploaia se oprise, dar pământul era încă îmbibat de apă. Ai deschis puțin geamul, iar frigul de afară te-a izbit, obligându-te să îl închizi imediat.

Ai făcut un duș scurt, după care te-ai întors în dormitor, alegând haine călduroase pentru prânz. O pereche neagră de blugi și o cămașă roșie în carouri aveau să alcătuiască ținuta ta. Ți-ai pieptănat părul și l-ai lăsat liber, în timp ce pe chip ai aplicat un machiaj deschis.

Ai coborât scările blocului și ai ieșit în frigul cumplit de afară. Ți-ai strâns paltonul mai mult în jurul tău, alergând spre mașină. Ai dat drumul la căldură, dar i-a luat ceva până când a început să funcționeze.

Un sfert de oră a trecut până când ai parcat mașina în fața casei lui Anne, în spatele mașinii lui Harry. Ai pășit pe aleea frumos pietruită, cu ghivece de flori de o parte și de alta și ai băut la ușă. Plăcinta pe care o cumpărasei aseară era în mâinile tale, așteptând să ajungă pe masă.

Ușa s-a deschis și l-ai văzut pe Harry, care avea un zâmbet până la urechi pe față. Te-a luat în brațe și te-a strâns tare, lipindu-ți corpul de al lui. Căldura pieptului său te-a liniștit, dându-ți o senzație plăcută. L-ai îmbrățișat înapoi, dar încet, având grijă să nu strivești plăcinta.

-         Mi-ai lipsit atât de mult, a șoptit, îngropându-și fața în părul tău.

-         Și tu mie, Haz, ai râs.

Te-ai desprins din îmbrățișarea lui, moment în care Harry te-a sărutat pe frunte, așa cum făcea de fiecare dată când vă vedeați, dar tot nu te-ai putut abține din chicotit.

-         (Y/N), nu trebuia să te deranjezi, a zis Anne luându-ți plăcinta din mână, în timp ce vă așezați la masă.

Ai stat lângă Harry, în timp ce Anne și Robin stăteau în capetele mesei, iar Gemma în fața voastră cu prietenul ei. Ca de fiecare dată, Anne s-a întrecut pe ea, iar mâncarea a fost extraordinară. Ați spus glume, v-ați tachinat, Harry a povestit experiența din America, momentele amuzante și cele de neuitat din timpul concertelor, prieteniile pe care le-a legat.

Ai ajutat-o pe Anne să strângă masa, deși îți spusese că nu e nevoie, măcar atât puteai să faci. Gemma și prietenul ei se uitau la televizor împreună cu Robin, în timp ce Anne era încă în bucătărie, strângând resturile.

Ai ieșit din casă și răcoarea te-a lovit, făcându-te să tremuri. Harry stătea pe o bancă în curtea din spate, cu mâinile în poală. Te-ai așezat lângă el și ți-ai pus mâna pe genunchiul lui, făcându-l să tresare.

-         Harry, ești bine? ai întrebat îngrijorată.

-         Da, a zis îngâtuit.

-         Harry, uită-te la mine, ai zis, luându-i bărbia între degetele tale și obligându-l să se uite la tine. Ce s-a întâmplat?

-         Nu mai pot să fac asta, a zis, dând din cap.

-         Să faci ce? ai întrebat confuză.

-         Toată chestia asta, a zis arătând spre tine. Prietenia dintre noi.

-         Nu mai vrei să fim prieteni?

Vocea îți era tremurândă și puteai simți lacrimile formându-se.

-         Nu! Vreau să fim… mai mult de atât. Eu chiar te plac. Te-am plăcut dintotdeauna, dar tu nu ai văzut niciodată asta.

Ți-ai simțit respirația tăindu-se și fluturașii din stomac au început să zboare prin tot corpul. Mereu îți dorisei ceva mai mult decât prietenie cu Harry, dar te-ai abținut mereu să îi spui ce simți pentru că nu credeai că e posibil să aibă aceleași sentimente.

Te-ai ridicat de pe bancă și te-ai așezat în poala lui, punându-i mâinile pe talia ta. I-ai cuprins fața în palme și te-ai uitat zâmbind la el. Harry nu înțelegea foarte bine ce se întâmpla, dar nu a zis nimic.

Ai răsuflat adânc și ai făcut ceva ce nu credeai că o să faci vreodată. L-ai sărutat. Și el ți-a răspuns la sărut, încolăcindu-și mâinile în jurul tău. V-ați desprins doar când nu ați mai putut respira.

Din acel moment, ați avut una dintre cele mai frumoase relații din showbiz, plină de iubire și de împliniri. 

Imagine One DirectionTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang