Niall imagine (pentru DaiaDaiana)

2.9K 81 1
                                    

Ți-ai îmbrăcat rochia preferată și pantofii Louis Vuitton și ai coborât în holul hotelului la care erai cazată. Pe ușile din sticlă puteai vedea sutele de fani care făceau coadă pentru un autograf sau o poză cu vedetele cazate. Te pierdusei prin gânduri când ți-ai auzit numele. Te-ai întors și l-ai văzut pe Paul care îți făcea semn că e timpul să plecați.

          Ai tras aer în piept și ai ieșit pe ușile glisante ale hotelului, iar mulțimea a început să strige. Toată lumea încerca să vină spre tine, auzeai tot felul de întrebări, ba drăguțe, ba nepoliticoase. Așa cum erai obișnuită, nu răspunsesei la niciuna, ci doar încercai să ajungi la mașină. Bodyguarzii au avut grijă ca tu să nu pățești nimic.

          După aproape o oră de mers prin aglomeratul New York, ai reușit să ajungi la destinație. Madison Square Garden. Cu greu, ai ajuns în backstage, acolo unde era o agitație generală. Nimeni nu se înțelegea, toată lumea vorbea, se împărțeau sarcini, dar totul părea să meargă perfect. Ai cerut permisiunea să intri la cabine, dar nu aveai voie să stai mai mult de cinci minute.

          Ai mers repede pe coridor și ai intrat în a treia cabină. Lou încerca să îl facă pe Niall să stea cuminte ca să îi poată aranja părul corespunzător, dar el se tot agita.

-         Niall, potolește-te! l-ai muștruluit tu râzând.

-         Ai ajuns! a zis el cu un zâmbet până la urechi.

-         Spune-i să stea cuminte, altfel îl tund zero, amenință Lou.

-         Ai auzit-o! i-ai zis.

În doar două minute, părul lui era gata. Lou s-a oferit să te aranjeze și pe tine, ținând cont că încă mai era timp. Te-ai așezat în locul lui Niall și ai lăsat-o pe Lou să facă ce vrea. Când a terminat, părul tău arată perfect. Bucle mari ți se revărsau pe umerii goi.

După ce i-a verificat încă o dată frizura lui Niall, Lou a plecat, lăsându-vă singuri. Niall ți-a cuprins mijlocul, trăgându-te spre pieptul lui. Ți-a dat câteva bucle la o parte, sărutându-ți partea descoperită a gâtului.

-         Niall, o să îmi strici părul! i-ai zis, chicotind.

El nu părea să bage de seamă ce ziceai, continua să îți răsfețe pielea cu mici sărutări. Deși nu ai fi vrut să se oprească, a făcut-o. Era momentul să urce pe scenă. L-ai sărutat lung și i-ai urat noroc, deși știai că va fi extraordinar.

Ai ieșit din cabină în urma lui și unul dintre bodyguarzi te-a condus la locul tău din sală, alături de Perrie, Danielle și Eleanor. Așa cum era de așteptat, concertul a fost perfect, iar voi v-ați distrat de minune. Fanii erau în extaz, cântau, dansau, țipau.

La final, mii de confetti și zeci de baloane zburau prin arenă, transformând momentul într-unul de vis. Cei cinci fantastici s-au îmbrățișat în uralele și aplauzele întregii arene.

Imediat cum băieții au ieșit de pe scenă, mulțimea a început să se risipească. Ați fost conduși la mașină și de acolo, spre locația unde era ținut after party-ul.

Acolo, toată lumea se simțea bine. Ai mers la bar și ți-ai comandat un shot de tequila pe care l-ai dat imediat pe gât. Te pregăteai să ceri un al doilea, când ai simțit două mâini puternice găsindu-și locul pe șoldurile tale și strângându-te ușor, dar ferm. Ai chicotit și te-ai întors spre Niall, odihnindu-ți capul pe pieptul lui.

-         Cum ți s-a părut? te-a întrebat, în timp ce îți dădea o buclă pe după ureche.

-         Mai întrebi? A fost perfect! ai mărturisit sinceră.

Te-a sărutat pe frunte și te-a tras spre ringul de dans, unde atmosfera s-a încins. Noaptea s-a transformat într-una de vis, culminând cu momentul intim de la hotel.

A/N: Sper ca ti-a placut! :) 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now