Niall imagine (pentru EnjoyYourself)

2K 58 5
                                    

-         Niall, dacă mai stai mult acolo o să consumi toată apa caldă! te-ai smiorcăit în fața ușii de la baie.

Puteai auzi limpede apa cum se lovea cu putere de cabina de duș. Ai bătut în ușă, încercând să îi atragi atenția iubitului tău, care te ignora.

-         Andra, știi că poți oricând să intri, nu? a zis tare, încât să îl auzi.

Tonul lui era jucăuș și puteai să juri că avea un rânjet pe față.

-         Nici să nu te gândești, Horan, l-ai amenințat zâmbind.

Te-ai sprijinit de perete și ți-ai lăsat corpul să curgă de-a lungul lui. Parchetul din lemn vechi era rece și ți-ai tras genunchii spre piept, frecându-ți gambele pentru a obține puțină căldură. Ți-ai lipit capul de perete și ai închis ochii, relaxându-te.

Câteva minute au trecut până când ai auzit robinetul ruginit închizându-se cu un zgomot neplăcut. Ai deschis ochii și te-ai uitat spre ușa de lemn pe care o vopsisei împreună cu Niall în prima voastră săptămâna în noua casă. Plictiseala pusese stăpânire pe tine după doar jumătate de oră și ai decis să pornești un joc copilăresc. Ai înmuiat pensula în cutia cu vopsea și, după ce te-ai asigurat că Niall nu e atent la mișcările tale, l-ai stropit pe față cu lichidul lipicios. Fața i s-a schimonosit într-o strâmbătură, încercând să își apere ochii. De la asta și până la o luptă propriu-zisă între două tabere nu a fost decât un pas. V-ați urmărit prin casă, stropind pereții și obiectele de mobilier, dar în principal corpurile, care ajunseseră să arate ca niște păpuși de ceară.

-         Poți să intri! a strigat Niall din baie, întrerupându-ți rememorarea unei amintiri de neuitat.

-         Ești decent? ai întrebat.

-         Oh, haide, Andra, nu e ca și cum nu m-ai mai văzut dezbrăcat.

          Ai dat din cap zâmbind și ți-ai sprijinit mâinile de parchet, împingând în ele pentru a te ridica. Ai apucat clanța și ai răsucit-o, deschizând ușa. Aburul din cameră se ridica spre tavan, căldura era insuportabilă. Niall își lega prosopul în jurul taliei, chinuindu-se să facă un nod care să susțină materialul.

          Picături de apă îi cădeau din părul răvășit. Pieptul îi era de asemenea ud, făcându-te să te holbezi. Ți-ai mușcat interiorul buzei, neputându-ți lua ochii de la zeitatea din fața ta. Oh, Andra, revino-ți, tu nu ești așa, ți-ai zis, scuturându-ți capul de gândurile necurate. Ai mers la oglindă și ai șters cu podul palmei aburul care se impregnase pe suprafața ei. Limpezimea ei de acum îți permitea să îl vezi pe Niall, care își scutura părul. Picături reci de apă ți-au ajuns pe spate, trecând prin materialul subțire al tricoului tău și atingându-ți pielea.

          Te-ai întors pe călcâie și ai apucat de marginile chiuvetei, sprijinindu-ți corpul. Niall a venit spre tine zâmbind și și-a pus mâinile pe șoldurile tale. Ți-a prins marginile tricoului între degete și l-a ridicat puțin, uitându-se la tine pentru aprobare. Ți-ai ridicat brațele, semnalându-i să scape de materialul ce îți acoperea bustul. A pus tricoul pe blatul de lângă chiuvetă, aranjându-l puțin pentru a nu se mototoli. Privirea i-a ajuns pe sânii tăi expuși și și-a trecut limba printre buze, umezindu-le.

          Brațele lui au ajuns în dreptul boxerilor pe care i-a tras în jos, lăsându-i să-ți cadă la glezne. Ți-ai ridicat tălpile, eliberându-te din „îmbrățișarea” lor.

          Niall ți-a luat mâinile într-ale lui, ghidându-te spre cabina de duș. Ai pășit înăuntru, iar el s-a poziționat în spatele tău. A dat drumul la apă, încâlzindu-ți corpul cu căldura ei, după care l-a așezat în suportul lui și a apucat șamponul de pe etajeră.

          Ți-ai lăsat capul pe spate, în timp ce Niall împrăștia lichidul prin părul tău, masându-ți ușor scalpul. Mișcările lui precise și mirosul dulce te relaxau complet. Aburul cald îți înconjura corpul, oferindu-ți o senzație de liniște.

          După ce a terminat, ți-a înfășurat corpul într-un prosop uscat și călduros. Ați ieșit din baia înfierbântată, iar răcoarea de pe hol te-a lovit, făcându-te să tremuri. Picioarele ude atingeau gresia, lăsând urme pe suprafața ei. Alunecai în urma lui Niall, iar prosopul devenea din ce în ce mai instabil deasupra sânilor tăi. L-ai tras de mână, oprindu-l din înaintat. S-a întors spre tine, iar un zâmbet jucăuș îi arcuia buzele subțiri și rozalii.

          Mâna stângă și-a găsit locul pe șoldul tău drept, în timp ce cealaltă se juca printre degetele tale, mângâindu-le grijuliu. I-ai simțit palma călătorind mai sus, ajungând la nodul prosopului tău, pe care l-a deschis fără probleme. În tot acest timp, ochii voștri nu se despărțiseră.

          Prosopul a ajuns pe podea, lăsându-te expusă în fața lui. Ai apucat de marginea prosopului său, ajungând în dreptul nodului și desfăcându-l, lăsându-l la fel ca tine. V-ați urmărit mișcările trupurilor câteva minute în tăcere, fascinați încă o dată de atracția care ardea între voi.

          Niall te-a prins de mână și a alergat pe hol, trăgându-te după el. Apa curgea din părul vostru, udând totul în jur. La capătul holului, Niall s-a întors pe călcâie, refăcând călătoria până în locul din care plecaserăți. Dar la jumătatea traiectoriei, a alunecat pe gresia udă, căzând cu un zgomot puternic. Ai ajuns peste el, lovindu-vă corpurile reci. Ochii voștri s-au întâlnit, rămânând tăcuți pentru câteva secunde, după care ați izbucnit în râs.

          Niall și-a ridicat puțin capul și și-a lipit buzele de ale tale, încâlzindu-vă reciproc.

          Următoarea oră v-a găsit pe canapea, îmbrăcați în haine călduroase și moi, uitându-vă la o dramă, în care personajele principale se luptau pentru a învinge principiile societății burgheze și pentru a-și salva iubirea.

          Capul tău se odihnea pe pieptul cald al lui Niall, în timp ce degetele lui se jucau în părul tău. Dacă toate zilele ar fi ca acestea, fericirea din sufletul tău ar fi infinită, iar siguranța pe care ți-o ofera Niall nu s-ar sfârși niciodată. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum