Harry imagine (pentru AnyMary)

2.3K 58 3
                                    

            Ai tras de marginile păturii, acoperindu-ți umerii și așteptându-l pe Harry să se miște lângă tine, dar nu s-a întâmplat nimic. Ai întors capul în direcția în care ar fi trebuit să fie el, dar nu mai era acolo.

          Ți-ai ridicat privirea și ai scanat camera, dar nici urmă de el. Deși ai mai fi vrut să dormi, curiozitatea era prea mare, voiai să știi unde dispăruse. Te-ai dat jos din pat, iar răcoarea din cameră te-a lovit instantaneu, făcându-te să tremuri. Ți-ai masat brațele, încercând să le încălzești. Nu purtai decât o pereche de pantaloni scurți și un tricou vechi de al lui Harry. Ai deschis ușa șifonierului și ai apucat un halat gros, pe care îl foloseai iarna. Ai strâns cordonul în jurul taliei și, după ce te-ai încălțat cu papucii de casă, ai coborât la parter, unde mirosul de vafe domina locul.

          Ai intrat în bucătărie și l-ai văzut pe Harry cu spatele întors spre ușă. Te-ai furișat în spatele lui și ți-ai încolăcit mâinile în jurul mijlocului său, odihnindu-ți capul pe umărul lui.

-         Ce faci? l-ai întrebat, aruncând o privire spre tigaia încinsă în care se rumenea compoziția.

-         Bună dimineața și ție, a zis cu vocea răgușită. Vafe.

-         Dacă nu ai făcut cafea, tot degeaba, i-ai răspuns chicotind.

S-a întors pe călcâie și te-a sărutat pe frunte, după care ți-a făcut semn spre aparatul de cafea. Ai bătut din palme veselă și ai apucat o cană din dulap, după care ai umplut-o cu licoarea magică. Era încă fierbinte și îți încălzea tot corpul. Te-ai așezat pe scaun, în timp ce Harry întorcea una dintre vafele turnate în tigaie. L-ai privit amuzată cum se comportă ca un bucătar profesionist. Mereu gătea pentru tine, spunea că e unul dintre puținele lucruri pe care le poate face ca să te răsplătească pentru răbdarea pe care o ai de fiecare dată când e plecat și pentru că nu asculți tabloidele care ar face orice să vă distrugă relația, doar pentru a câștiga bani din urma vânzărilor.

Dar tu îl știai pe Harry, pe adevăratul Harry, băiatul cu o inimă de aur, care nu ar face așa ceva niciodată. Știai că, deși e greu să fii mereu criticată pentru orice de către fani și de către presă, el va fi mereu alături de tine, indiferent de situație.

Harry a răsturnat vafa peste celelalte deja preparate, după care a oprit aragazul și a pus cele două porții pe masă. S-a așezat lângă tine și ți-a luat mâna într-a lui, sărutând-o. Ai chicotit, după care ai apucat tacâmurile și ai tăiat o bucată din cele 3 vafe pe care Harry ți le pusese pe farfurie.

-         Um, Harry, sunt nemaipomenite, ai zis, tăind încă o bucată.

-         Știu, nu? a răspuns rânjind.

Te-ai strâmbat la el, ceea ce l-a făcut să râdă. Mereu se străduia să gătească bine, nici el nu știa de ce, dar îi făcea plăcere să gătească pentru tine. Mereu te surprindea cu deserturi sau cine sofisticate, iar tu nu puteai fi mai bucuroasă de atât.

Pe tot timpul mesei ați făcut glume, iar el, ca de obicei, le-a avut pe cele mai proaste, dar la care tu râdeai pentru că era prea entuziasmat de reușita lui.

Ca de obicei, avusesei parte de o dimineață perfectă alături de iubitul tău și sperai la cât mai multe. 

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum