Harry imagine (pentru BlackKitty15)

2.9K 80 6
                                    

ATENTIE!!! Imagine-ul contine scene de sex! Cititi pe propria raspundere! Nu sunt responsabila pentru orice sechele provocate!

Ți-ai tras pătura pe tine, acoperindu-te până deasupra umerilor. Te-ai rostogolit pe partea ta de pat, căutând o poziție favorabilă unui somn odihnitor.

          Partea de pat a lui Harry era din nou goală, dar de data asta nu era în turneu. Te lăsase baltă, deși îi dădusei mesaj cu câteva ore în urmă că acasă îl așteaptă o surpriză. Gătisei cina, făcând felul lui preferat, te aranjasei și îl așteptasei mai bine de două ore, dar el nu și-a făcut apariția. Ai lăsat totul așa cum îl pregătisei, sperând ca atunci când avea să se întoarcă, să se simtă prost.          De obicei nu făceai asta, dar erai prea supărată.

          Aproape că adormisei când ușa de la intrare s-a deschis, închizându-se după câteva momente. Bufnituri au început să se audă de la parter și începusei să îți faci griji că nu e Harry.

          Te-ai ridicat din pat și ai mers pe vârfuri pe hol, ai coborât scările în liniște și ai aruncat priviri în stânga și în dreapta. Nu se vedea nimeni, doar câteva lucruri doborâte de mobilă și pantofii lui Harry aruncați prin hol.

          Ai intrat în living, unde Harry se arunca pe canapea. Te-ai apropiat de el, dar totuși păstrai o distanță considerabilă. Mirosul de tutun și alcool ți-a invadat nările, făcându-te să te strâmbi.

          Era întuneric și Harry nu te observase. Avea ochii închiși și fața îi era liniștită. Apropiindu-te și mai mult, mirosul a devenit din ce în ce mai puternic. În drumul spre el, te-ai împiedicat de piciorul mesei, lacrimi formându-se imediat în ochii tăi.

          Capul lui Harry s-a întors în direcția zgomotului și te-a observat în sfârșit. Și-a dat ochii peste cap, după care și-a acoperit fața cu palmele.

-         N-ar trebui să dormi? a întrebat, uitându-se acum la tavan.

-         Unde ai fost?

-         Nu-i problema ta.

-         Nu-i problema mea? Nu-i problema mea?! ai urlat. Sunt iubita ta, am dreptul să știu.

S-a ridicat de pe canapea, venind în direcția ta.

- Ești doar o bătaie de cap, a zis, strângând pumnii.

Lacrimile începuseră să îți curgă pe obraji, abia puteai respira din cauza suspinelor. Harry a realizat ce a zis și expresia feței i s-a schimbat, devenind una îngrijorată și plină de căldură.

-         Mădă, îmi pare atât de rău, n-am vrut…, a început.

Ai fugit la etaj, înspre camera voastră și ai încercat să o încui când ai intrat, dar Harry fugise după tine și se proptise în ușă, împiedicându-te să îl lași afară.

-         Harry, lasă-mă, ai zis.

Te-a cuprins de mijloc și te-a tras în brațele lui, îngropându-ți fața în pieptul lui. Duhnea a alcool și abia puteai respira, dar nu voia să îți dea drumul.

-         Te rog, iartă-mă, știi că nu cred asta. Sunt beat, nu gândesc, a zis, ștergându-ți lacrimile.

Ți-ai apăsat mâinile pe pieptul lui, inspirând adânc. Inima îți bătea cu putere, de parcă voia să îți sară din piept și să îl ia la bătaie pe Harry. Cu corpul tremurând, ai dat din cap în semn că da, că îl ierți, iar Harry a răsuflat ușurat. Te-a sărutat pe frunte, pe obraji, pe buze, pe linia mandibulei, până a ajuns la gât, unde a început să muște senzual din piele, lăsând urme. Ai gemut încet, îngropându-ți fața în umărul lui. Mâinile i-au ajuns pe sânii tăi, masându-i și întărindu-ți sfârcurile. Faptul că nu purtai sutien l-a ajutat.    Mâinile i-au coborât spre coapsele tale, ajungând mai apoi pe fund, pipăindu-te. Te-a sărutat pătimaș, iar limba lui s-a strecurat rapid în gura ta. Ai simțit gustul alcoolului, dar ai continuat să îi răspunzi. Fără să rupă sărutul, te-a ridicat în brațe. Ți-ai încolăcit mâinile în jurul gâtului și picioarele în jurul taliei, după care a mers spre pat, aruncându-te.

Rămas încă în picioare, și-a dat jos tricoul. Te-ai ridicat în fund și ai trasat linii cu vârfurile degetelor pe mușchii lui perfect lucrați. I-ai sărutat pieptul, coborând spre stomac. Te-ai împins pe pat, iar tu te-ai conformat. Te analiza din cap până în picioare, parcă mâncându-te din priviri. Tachinându-l, ți-ai plimbat mâinile pe picioare, de jos în sus, ajungând în locul pe care el îl diviniza. Ai început să te mângâi prin pantaloni, lăsând un geamăt puternic să îți scape printre buzele întredeschise.

A început să mârâie și s-a așezat deasupra ta, strângându-ți coapsele între genunchii lui. Ți-a apucat mâinile și ți le-a pus deasupra capului.

- Știi că nu-mi place când faci asta, a zis printre dinți.

A apucat marginile tricoului tău și ți l-a rupt. Resturile le-a aruncat pe podea. Ți-a sărutat din nou gâtul, a coborât în dreptul sânilor, apoi la stomac, ajungând într-un final unde își dorea. Ți-a tras pantalonii scurți cu care erai îmbrăcată, lăsându-te doar într-o pereche minusculă de chiloți din dantelă neagră.

- Mrrr, a zis, aruncând pantalonii.

Ți-a sărutat coapsele, plimbându-și mâinile printre picioarele tale. S-a ridicat și și-a desfăcut blugii, dându-i jos. A apucat de marginile chiloților tăi și i-a tras, rămânând fără niciun articol vestimentar.

Și-a dat boxerii jos și s-a așezat peste tine. Te-a privit în ochi și ai dat ușor din cap, spunându-i să continue. Te-a penetrat ușor, iar după ce te-ai ajustat la mărimea lui, mișcările au început să fie din ce în ce mai rapide și mai puternice.

Nu a trecut mult și amândoi erați aproape de final. Ați terminat în același timp, iar Harry s-a prăbușit lângă tine.

După ce și-a tras sufletul, a vorbit:

-         Cred că ar trebui să mă îmbăt mai des.

-         Clar, ai răspuns, ghemuindu-te la pieptul lui.

Te-a sărutat pe creștet, după care ai adormit în brațele lui. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now