Niall imagine (pentru SoulShadow)

2.2K 55 1
                                    

-         Niall, sunt acasă! ai zis intrând în apartament.

Hainele erau împrăștiate peste tot prin sufragerie, sticle goale de suc stăteau desfăcute pe măsuța de cafea, resturi de mâncare umpleau canapeaua. Casa era liniștită, nici urmă de iubitul tău. Ai strâns hainele lăsate pe jos și le-ai pus în coșul de rufe din baie, după care te-ai ocupat și de restul.

Când totul părea normal din nou, ai observat pe măsuță un bilet.

Am plecat la studio. Nu mă aștepta – Niall.

Ai oftat și te-ai trântit pe canapea, neputând să crezi că aveai să îți petreci din nou ziua singură, uitându-te la un film siropos și îmbuibându-te cu mâncare proastă. Ai ales un film de dragoste din raftul special amenajat lângă plasma uriașă și l-ai băgat în DVD player. Somnul te-a cuprins pe neașteptate și ai fost trezită doar de ușa care s-a trântit cu putere.

Te-ai ridicat de pe canapea și ai observat că afară era întuneric. Niall a intrat în sufragerie, aruncând tenișii prin cameră, fiecare pe unde apuca. Rucsacul pe care îl avuse cu el îl trânti pe podea, nepăsându-i de lucrurile care cădeau din el.

-         Ai de gând să strângi alea? ai zis, făcând semn spre dezastrul pe care îl provocase.

-         Nu, a răspuns, ridicând dintr-o sprânceană.

-         Niall, strânge-le acum! ai urlat nervoasă.

-         Poftim?

-         M-ai auzit, m-am săturat să fiu servitoarea ta. De fiecare dată strâng după tine. Nu ești în stare să duci lingura la gură fără să verși jumătate pe mobilier.

Sângele îți fierbea în vene din cauza nervilor, dar Niall părea mai indiferent ca niciodată. Și-a dat tricoul jos și l-a aruncat pe podea, analizându-ți fiecare mișcare. Ți-ai ridicat mâinile în aer în semn de exasperare și ai dat să pleci, dar când ai ajuns în dreptul lui, te-a prins de încheieturi și te-a lipit brutal de perete.

Corpul lui se împingea într-al tău, încercând să te excite, dar nereușind mare lucru.

-         Niall, oprește-te! ai zis.

Buzele lui ți-au atins gâtul, sugând pielea catifelată. Ți-ai închis ochii și ți-ai lipit capul de perete.

-         Ești sigură că vrei să mă opresc? ți-a șoptit, mușcându-ți lobul urechii.

N-ai reușit decât să scoți un geamăt scurt, moment în care palmele lui au urcat dinspre coapse spre sâni, luându-i în mâinile sale mari și strângându-i cu patimă. Ți-ai înfipt degetele în părul lui ciufulit și l-ai tras cu putere, dar în același timp tandru.

Te-a ridicat în brațe, iar tu ți-ai încolăcit picioarele în jurul bazinului tău. Buzele voastre s-au atacat una pe cealalta, în timp ce limbile valsau pe simfonia inimilor voastre.

Ați urcat la etaj, unde Niall te-a aruncat pe pat. Și-a desfăcut cureaua și a lăsat pantalonii să cadă. S-a așezat deasupra ta, cuprinzându-ți talia între genunchi și sărutându-ți gâtul. Gemetele umpleau camera, în timp ce căldura se mărea cu fiecare secundă.

Niall a apucat de marginile tricoului și ți l-a scos, aruncându-l prin cameră, după care ți-a atacat pieptul cu sărutări. Fără să aștepte, ți-a rupt nasturele blugilor și ți i-a tras de pe tine, lăsându-te doar în lenjeria intimă. Dar nu a trecut mult timp până când a dispărut și ea împreună cu boxerii lui.

Te-a penetrat ușor la început, fiind sigur că ești bine, în timp ce îți șoptea la ureche cât de mult te iubește, iar după mișcările au devenit rapide și puternice. După ce a terminat, s-a prăbușit lângă tine și te-a tras în brațele lui, sărutându-ți fruntea.

Te-ai cuibărit la pieptul lui și ai adormit liniștită după ce Niall îți promisese că avea să strângă dezastrul pe care îl făcuse. 

Imagine One DirectionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora