Niall imagine (pentru Ioana1989)

2.2K 55 2
                                    

-         Jurații te așteaptă! a zis bărbatul din culise care se ocupa cu pregătirea concurenților.

Părinții te-au încurajat încă o dată, spunându-ți că o să îi dai pe spate, le-ai zâmbit și ai tras aer în piept. Ai apucat microfonul din mâna bărbatului care te îndruma spre scenă, după care ai intrat.

Publicul a început să aplaude și să te aclame, le-ai zâmbit în semn de mulțumire și ți-ai luat locul pe X-ul din mijlocul scenei. Nicole și Sharon ți-au zâmbit, în timp ce Louis și Gary își notau ceva pe foi, fără să se uite la tine.

-         Bună, a zis Louis, ridicându-și privirea din hârtii.

-         Bună ziua, ai răspuns timidă.

-         Cum te numești și câți ani ai? te-a întrebat Sharon.

-         Aideen și am 19 ani.

-         Ce te aduce la X Factor? a preluat Gary.

-         Pentru că trăiesc prin muzică și pentru a-mi putea demonstra mie în primul rând că pot face față unui astfel de concurs și unei asemenea presiuni.

-         Frumos, ce vei cânta astăzi? a întrebat Nicole zâmbind.

-         Halo de la Beyonce.

-         Succes, ți-au urat toți.

Le-ai mulțumit dând din cap, după care ai făcut semn că ești gata. Negativul a pornit și ai așteptat câteva secunde până a ajuns la partea unde trebuie să începi.

Încă de acasă, decisesei să pui totul în interpretarea ta, pentru a-i putea impresiona și pentru a-ți „cumpăra” biletul spre bootcamp. Aveai multe emoții, dar ai reușit să ți le stăpânești, iar imediat cum publicul ți-a auzit vocea angelică a început să aplaude și să te aclame. Ai cântat din toată inima, mai mult pentru tine decât pentru ei. Pe toată durata cântecului, ai încercat pe cât posibil să nu te uiți la jurați, voiai să îți menții concentrarea și să nu te bâlbâi. Erai aproape de final și ai observat că nimeni nu încercase să te oprise, așa că ai fost și mai încrezătoare pe tine.

Ultimele acorduri ți-au ieșit cel mai bine, atingând note cât mai înalte, iar publicul s-a ridicat în picioare. Muzica s-a oprit, iar tu ai răsuflat ușurată, bucuroasă că îți ieșise exact cum îți doreai. Ți-ai concentrat atenția asupra juriului, dar te-ai aplecat în fața publicului, mulțumindu-le pentru sprijinul acordat.

Jurații se uitau unul la altul zâmbind, dar din cauza emoțiilor nu îți puteai da seama ce însemna asta. Le plăcuse sau nu? Inima îți bătea cu putere și de abia mai puteai respira.

-         Wow, Aideen! a început Gary, uitându-se la tine, după care la fiecare jurat în parte.

-         Ai o voce extraordinară, a zis Nicole dând din cap.

Ai zâmbit larg și ai putut simți câteva lacrimi udându-ți obrajii înfierbântați.

-         Sper că alea sunt lacrimi de fericire, a râs Louis.

Ai dat din cap râzând după care i-ai ascultat cum te felicită pentru interpretarea minunată. Nu a trecut mult și a venit timpul verdictului, moment în care emoțiile au atins apogeul. Primul răspuns a fost cel al lui Louis și a fost un „da”. I-ai mulțumit și te-ai uitat spre ceilalți jurați care te priveau amuzați. Din fericire pentru tine, toți au zis „da” și ai fost unul dintre puținii concurenți care au primit numărul maxim de voturi pozitive.

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now