Niall imagine (pentru ThatEvilDevil)

4.6K 134 12
                                    

Soarele bătea cu putere prin draperiile dormitorului tău. Ai deschis cu greu ochii, iar amintiri din noaptea precedentă începeau să-ți umple memoria. Micile jocuri din casă, săruturile scurte, dar mai ales cele lungi, atingerile gingașe. Totul se întorcea. Prima noapte de dragoste.

          Stăteai pe gânduri sub pătura călduroasă, când ai simțit două brațe puternice cum te trag spre un piept bine făcut.

-         Bună dimineața, prințesă! a spus iubitul tău cu accentul lui irlandez.

Ai zâmbit și te-ai întors, fiind față în față acum. L-ai sărutat scurt pe buze și i-ai ciufulit și mai rău părul. Văzându-ți mișcările, a început să râdă. Sunetul acela cristalin care îți făcea inima să bată cu putere. Cel mai frumos sunet pe care îl auzisei în toată viața ta.

-         Bună dimineața, Niall! i-ai spus, zâmbindu-i.

-         Ce dorește iubirea mea să facă în această zi frumoasă? te-a întrebat.

-         Să stau numai în brațele tale sună perfect.

-         Sună bine, dar eu plănuiam să facem asta toată viața… Ce zici? a zis ștrengărește.

I-ai zâmbit suav și l-ai sărutat. Ți-ai plimbat mâinile prin părul lui blond care era mereu ciufulit, dar oricât de ciufulit ar fi fost, tot perfect era. Totul la el era perfect. Ochii în care te pierdeai de fiecare dată, accentul lui care te-a fermecat din prima secundă când l-ai auzit vorbind în acel local mic din Mullingar, când venisei în excursie cu clasa. Dar cel mai mult îi iubeai râsul. Râsul cu care făcea pe oricine să zâmbească, indiferent de greutățile prin care trecea. Chiar îl făcusei o dată să râdă atât de mult, încât te-ai hotărât să îl înregistrezi, iar a doua zi râsul lui devenise tonul tău de apel.

Bunica ta spusese mereu că îți vei găsi dragostea adevărată, dar niciodată nu o crezusei. Îi spuneai că nu are cum să ți se întâmple ție așa ceva. Tu nu erai făcută pentru dragostea adevărată. Dar toate s-au schimbat când l-ai întâlnit pe faimosul Niall Horan. Din prima secundă te-a tratat ca pe o prințesă. Te făcea să te simți în siguranță.

-         La ce te gândești? te-a întrebat, iar toate gândurile tale s-au împrăștiat.

-         La noi…

A ridicat dintr-o sprânceană, îndemnându-te să continui.

- Suntem așa…, ai început tu, dar el te-a întrerupt.

- Perfecți?

- Tu ești perfect, eu sunt o fată oarecare.

- O fată oarecare?! a întrebat retoric. Cum poți să spui așa ceva? Ești prințesa mea. Ești cea cu care adorm în gând în fiecare noapte, cea cu care mă trezesc. Toate zâmbetele mele sunt datorită ție. Când mă gândesc la tine, zâmbesc cu inima. Când cineva îți rostește numele, simt că sunt iubit de cea mai importantă persoană din lume. Tu ești cea de care îmi e cel mai dor când sunt în turneu, cea care îmi mănâncă toate minutele din abonament. Pe tine vreau să te sărut și să te țin în brațe toată viața.

Nu mai puteai să zici nimic. Știai că te iubește, dar niciodată cât de mult. Te simțeai de parcă pluteai pe un nor unde totul era perfect.

L-ai sărutat lung pe buze, arătându-i cât de mult îl iubești. Știai că ți-ai găsit dragostea adevărată și nu aveai să o lași să-ți scape.

Oricât de mult ar ploua, Niall te va aștepta mereu la capătul curcubeului. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now