Narry imagine (pentru NiallAndIceCream)

2.3K 61 2
                                    

-         Aproape gata, ai zis, aranjându-i tricoul lui Harry care nu voia deloc să stea drept.

-         Grăbește-te, Poppy, trebuie să intre în două minute! ai auzit vocea lui Paul, răsunând din hol.

-         Încerc! ai țipat.

Câteva secunde în plus și vestimentația lui Harry era gata. Ceilalți băieți așteptau pe hol. Urmau să dea un interviu și trebuiau să arate perfect.

-         Ești perfect, ai glumit, privindu-l în ochi.

-         Nu mai perfect decât tine, a zis și ți-a făcut cu ochiul, după care a ieșit din cabină.

Ce a fost asta?! ai gândit, dar ai renunțat repede, știind că Harry are obiceiul de a flirta mereu.

Ai mers în culise și te-ai așezat pe un scaun comod, vizionând live interviul pe unul dintre ecranele amplasate.

-         Și care este singur dintre voi, băieți? a întrebat femeia.

Niall, Harry și Liam au ridicat câte o mână.

-         Wow, trei băieți liberi. Păi ce mai așteptați fetelor?! a zis, făcându-i pe toți cinci să râdă. Dintre voi trei e cineva îndrăgostit?

Niall a lăsat capul în pământ și ai fi putut jura că obrajii lui se înroșiseră puțin. Ai încercat să nu acorzi atenție, deși inima începuse să ți se frângă puțin câte puțin. Mereu simțisei ceva pentru Niall, pulsul ți-o lua la goană de fiecare dată când îl atingeai, când te privea sau când glumea cu tine.

-         Încercăm să ne axăm pe carieră, să facem față cu brio tuturor concertelor și să nu ne dezamăgim fanii, a vorbit Liam, în timp ce Harry și Niall au aprobat din cap.

Discuția a continuat minute bune, în timp ce tu ai verificat Twitterul. Interviul era live pe site-ul televiziunii și mii de mesaje începuseră să bombardeze rețeaua de socializare.

„Nu-i așa că Niall a roșit?”.

„Nu cred! Niall e îndrăgostit!”.

„Niall, mă înșeli, iubire? Lasă că vezi tu acasă”.

„Oare pe cine iubește Niall?”.

Dash-ul tău era plin de tweet-uri de genul. De altfel, erai menționată în peste 1000 dintre ele. Fanele te întrebau dacă știi ceva, ținând cont că mereu le dădeai detalii despre micile acțiuni ale băieților, ajungând astfel să te iubească.

Într-un final, interviul s-a terminat și băieții au venit în culise, mulțumind producătorilor pentru invitație.

Liam, Louis și Zayn au luat o cabină în care să se schimbe, iar Harry și Niall pe celalaltă.

-         Aveți nevoie de ajutor, băieți? i-ai întrebat pe cei din urmă, deschizând puțin ușa.

-         Nu, suntem gata, poți să intri, s-a auzit vocea gravă a lui Harry.

Niall ți-a zâmbit în timp ce închideai ușa în urma ta și ai început să te topești. Te-ai așezat pe scaun, lângă Harry, care își verifica părul în oglindă. Ți-ai concentrat atenția asupra unui poster de pe perete, când ai simțit o mână urcând de la genunchi spre coapsă și înapoi. Cu ochii măriți și un nod în gât, te-ai întors spre Harry care rânjea.

-         Poppy, vrei să vii puțin? vorbi Niall. Vreau să îți arăt ceva.

Ai profitat de situație și te-ai ridicat repede de pe scaun, îndreptându-te spre Niall.

-         Stai jos, a zis, arătând spre locul liber pe canapea, lângă el.

Te-ai așezat încet, având grijă să nu ți se ridice rochia, iar genunchii voștri se atingeau ușor. Niall și-a trecut o mână în jurul taliei tale, strângând-o ușor. Inima îți bătea cu putere, dar încercai să te controlezi.

-         Uite, a șoptit, gesticulând spre telefon.

Ți-ai îndreptat atenția spre ecran, unde era o poză cu Theo. Ai zâmbit larg, lăsându-ți capul pe umărul lui. Harry zâmbea amuzat în partea cealaltă a camerei. S-a ridicat de pe scaun, v-a făcut cu mâna și a ieșit, lăsându-vă singuri.

Ai ridicat ușor capul, uitându-te la Niall, iar fețele voastre erau atât de aproape încât păreau că se ating. Ochii tăi au ajuns pe buzele lui perfecte, pe care voiai să le simți de atâta timp. Și-a apropiat și mai mult fața de a ta, iar tu ai închis ochii, lăsându-te pradă momentului.

Nu a trecut mult și i-ai simțit buzele pe ale tale, sărutându-te încet. I-ai răspuns aproape imediat și ți-ai încolăcit mâinile în jurul gâtului lui, iar mâinile sale se odihneau pe talia ta.

Buzele vi se mișcau la unison, iar limba lui trasa linii pe buza ta inferioară. I-ai permis accesul, iar el a preluat conducerea, sărutându-te pasional și tandru.

Te-ai desprins din sărut, respirând sacadat. Ți-ai lipit fruntea de a lui, nevrând ca momentul să se piardă.

Ți-a dat părul din ochi și ți-a zâmbit șiret, iar tu ai început să chicotești, după care l-ai sărutat din nou și din nou.

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum