Harry imagine (pentru KissyPissy)

1.8K 48 1
                                    

            Pășeai cu încredere pe podium, încercând să îți stăpânești emoțiile care te cuprinseseră atunci când una dintre prietenele tale te anunță că au nevoie de un înlocuitor pentru modelul care trebuia să închidă seara spectacolului, dar care se accidentase în ultimul moment. Ai probat rochia creată special pentru ea și ai observat cu bucurie că te cuprinde perfect. Singurul inconvenient era că te descurcai destul de prost la mersul pe tocuri înalte, așa că trebuia să exersezi înainte să apari în fața publicului nemilos. Știai că Harry avea să fie printre acei oameni, iar fluturi îți zburau prin stomac. De abia așteptai să îl revezi, trecuse ceva timp de când se întorsese acasă, dar nu ați găsit momentul potrivit în care să vă întâlniți.

          Restul după amiezii a trecut imediat, iar timpul pe care cu toți îl așteptați sosise în sfârșit. În culise era agitație mare, designerul ajusta creațiile, dând ultimele indicații pentru ca totul să iasă perfect. Ți-ai băgat capul prin spațiul îngust care permitea vederea sălii și l-ai putut observa cu ușurință pe Harry în primul rând. Inima a început să-ți bată cu putere și fluturașii au evadat din nou din cușca în care îi închiseseră. Louis stătea lângă Harry și chicoteau privindu-le pe fetele frumoase care pășeau cu nonșalanță pe podium. Ți s-a format un nod în gât, simțindu-ți emoțiile erupând în corp.

          A venit și timpul tău, ai tras adânc aer în piept, făcându-ți curaj și ai intrat pe podium, mergând drept înainte. La capătul acestuia, ai făcut o reverență, pozând pentru camerele de fotografiat ce nu se mai opreau. Ai aruncat o privirea scurtă băieților, care te sorbeau din priviri. Ți-ai estompat zâmbetul ce voia să îți acapareze fața și ți-ai împins pieptul în față, ieșind cu grație de pe scenă.

          Ai dat jos rochia și ți-ai învelit corpul într-un halat pufos, strângând cordonul în jurul taliei. Fetele discutau între ele, felicitându-se pentru o seară grozavă.

-         Ai fost nemaipomenită! i-ai auzit vocea suavă șoptindu-ți la ureche.

Te-ai întors pe călcâie și i-ai văzut ochii albaștri revărsându-se în ai tăi.

-         Mulțumesc, Louis, ai zâmbit.

-         Ce facem în seara asta, domnișoară? te-a întrebat, trecându-și mâna în jurul taliei tale și cuprinzându-ți coapsa cu degetele.

-         Nu știu, speram ca tu să-mi poți răspunde, ai șoptit mușcându-ți buza.

I-ai simțit buzele atacându-ți gâtul cu o repeziciune ieșită din comun și un mic geamăt ți-a scăpat prin buze.

- Lipsesc câteva minute și deja îți faci de cap, Louis.

Vocea îi era joasă și răgușită, făcându-te să sari de lângă băiat. Harry. Ți-a întins mâna și i-ai apucat-o cu teamă. Te-a tras aproape de el, piepturile voastre frecându-se unul de celălalt. Mâna i s-a adăpost pe ceafa ta. Ochii îi erau întunecați, plini de dorință. Privirea i s-a ațintit asupra lui Louis și i-a făcut semn să dispară. Între timp, camera se golise, celelalte modele plecând cel mai probabil în club pentru a sărbători.

Ușa s-a închis în urma lui Louis, care nu părea prea fericit.

-         Ce să fac eu cu tine, frumusețe? a șoptit, plimbându-și degetul pe lobul urechii tale.

Ți-ai strâns buzele într-o linie, după care ți-ai mușcat-o pe cea de jos, știind că îl înnebunește. S-a împins în tine, făcându-te să mergi cu spatele până când te-ai lovit ușor de perete. Ți-a apucat rapid coapsele în palme și te-a săltat, înconjurându-ți picioarele în jurul taliei sale.

Mâinile lui ți-au apucat brațele și ți le-a ridicat deasupra capului, țintuindu-te. Și-a lipit cu brutalitate buzele de ale tale, dar totodată tandru. Ai gemut puternic, încurajându-l să continue. Și-a strecurat limba printre buzele tale, explorându-ți fără rușine gura. A prins cu ușurință cordonul halatului tău și l-a desfăcut, după care ți-a dat jos obiectul vestimentar, lăsându-te doar în lenjeria intimă. Palmele ți-au frământat încet sânii prin materialul subțire. Ți-a desprins sutienul, care a căzut pe podea cu un sunet stins. Și-a trecut degetele peste sfârcurile tale, întărindu-le. Ți-ai băgat mâinile în părul lui, nemaisuportând tensiunea pe care ți-o provoca.

- Harry…, ai gemut tare.

A râs slab și te-a lăsat jos, în timp ce își aruncă pantofii, sacoul și cămașa. Ți-ai întins brațele și cu degetele ai prins betelia blugilor strâmți, desfăcând cu ușurință nasturele și trăgând în jos fermoarul. I-ai împins blugii, lăsându-te lasciv în jos, în timp ce îl priveai în ochi. I-ai dus până la glezne, unde a ridicat picioarele și a ieșit din ei. Te-a ridicat din nou în brațe și și-a trecut palmele peste fesele tale, în timp ce buzele sugeau pielea fină de pe gât, asigurându-se că va lăsa un semn. Și-a plimbat limba pe gât până sus la ureche într-un ritm prea lent.

Nici nu ți-ai dat seama când ți-a rupt chiloții, iar boxerii lui li s-au alăturat pe podeaua camerei. S-a aplecat spre blugi și din buzunarul de la spate a scos un prezervativ. Ți-ai trecut limba printre buze, văzând cum rupe folia și și-l rulează cu ușurință.

Te-a sărut adânc, frecându-ți limba cu a lui, în timp ce se îngropa cu ușurință în timp. N-a durat mult până când și-a găsit un ritm, mișcările lui frenetice întâlnindu-se cu cele disperate ale tale.

-         Harry, o să…

-         Dă-ți drumul pentru mine, iubito!

Cuvintele lui te-au distrus, făcându-te să termini în fața lui. S-a avântat încă de câteva ori, înainte să te urmeze, gemându-ți cu putere numele. A ieșit din tine și te-a tras pe podea lângă el, respirațiile voastre așteptând să revină la normal. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now