Harry imagine (pentru BlackAngelTheoS)

2.7K 69 6
                                    

Alarma ceasului electronic de pe noptieră a început să umple toată camera. L-ai simțit pe Harry întinzându-se lângă tine și apăsând butonul de oprire. Ți-a cuprins talia cu brațul, trăgându-te și lipindu-te de el.

-         Bună dimineața, a șoptit, sărutându-ți gâtul.

Ți-ai dus o mână la ochi și ai înlăturat lacrimile care îți curseseră toată noaptea, după care te-ai întors spre el. Îngrijorarea s-a putut citi imediat pe fața lui când ți-a văzut ochii roșii și îngreunați. Și-a pus mâna pe obrazul tău fierbinte și ți l-a strâns ușor, moment în care ochii tăi s-au închis, iar alte lacrimi au evadat.

-         Nu mai plânge, te rog…, a zis trist.

Te-a apucat de brațe și te-a tras la pieptul lui, mângâindu-te pe creștet. Ai încercat să zici ceva, dar suspinele te împiedicau. Ai plâns cu capul îngropat în tricoul lui mai bine de cinci minute, până când ai reușit să te liniștești sau până nu ai mai avut lacrimi.

-         Nu vreau să pleci, ai zis, privindu-l în ochi.

Încă o dată, ți-a șters lacrimile și te-a sărutat pe frunte.

-         Nici eu, Theo, dar nu am ce să fac…

-         O să te mai văd abia la iarnă, ai oftat.

Te-ai ridicat din pat și ai cules de pe jos un tricou purtat de Harry cu o zi înainte. L-ai îmbrăcat și l-ai apăsat cât mai tare pe piele, încercând să menții mirosul lui perfect. Valizele lui erau așezate într-unul din colțurile camerei, foarte puține haine îi mai rămăseseră în dressing.

A venit spre tine și te-a luat în brațe, strângându-te tare la piept. Bărbia lui se odihnea pe creștetul tău, în timp ce mâinile îți traversau spatele, încercând să te liniștească.

Turneul începea mai repede decât vă așteptaserăți, noi concerte fuseseră adăugate pe listă, făcându-l să plece și mai repede decât trebuia. Iubeai faptul că își trăia visul și că făcea ceea ce își dorea, dar nu suportai gândul că aveați să fiți despărțiți atâtea luni. Mereu te gândeai la fetele care erau în jurul lui, care ar face orice ca să îi atragă atenția, zvonurile stupide care vând ziarele și toată ura pe care o primeai de la așa-zisele fane.

-         Theo, ascultă-mă! Nu ai de ce să îți faci griji, nimic nu se va schimba între noi, a zis Harry.

Mereu știa la ce te gândești, nu puteai să ascunzi nimic de el, de fiecare dată când îl mințeai afla. Erai bucuroasă că depusese atât efort ca să te cunoască, să facă relația să funcționeze. Nu trecea o săptămână fără să îți dăruiască un trandafir sau să îți pregătească o cină romantică sau o baie plină de spumă. Te trata ca pe o prințesă, erai totul pentru el. Mereu îți spunea cât de mult te iubește și că viața ar fi un eșec fără tine.

Te-a desprins de el și ți-a cuprins fața în palme. Buzele lui moi le-au întâlnit pe ale tale, iar degetele vi s-au împreunat. Îl sărutai apăsat și pasional, parcă dorindu-ți să îngheți timpul și o dată cu el și buzele voastre să rămână legate pentru totdeauna.

Telefonul lui Harry a început să sune, iar el s-a întins după el. A oftat când a văzut apelantul, dar a răspuns.

-         Da, o să fiu acolo. În zece minute plec de acasă, a zis.

Ai oftat și ai simțit lacrimile umplându-ți ochii din nou. A închis telefonul și l-a aruncat pe pat, după care ți-a atacat din nou buzele, mai pătimaș ca niciodată. Ți-ai băgat degetele în părul lui, adâncind și mai mult sărutul. Buzele voastre s-au despărțit, în timp ce frunțile se susțineau una pe cealaltă.

-         O să vorbesc cu managerii și o să te iau cu mine. Nu acum, dar săptămâna viitoare o să fii cu noi în turneu. Promit.

Un zâmbet uriaș ți-a cuprins fața, nu știai cum să reacționezi. Ai țipat fără să vrei, iar el a început să râdă. Ai început să te agiți din diferite motive, iar Harry te privea amuzat cum dădeai ture prin camere încercând să plănuiești totul. S-a îmbrăcat încet, dar tu îl zoreai, voiai să vorbească mai repede cu managerii ca să poți merge cu el prin toate orașele din America, să vizitezi toate magazinele, să îi vezi bucuria atunci când se urcă pe scenă.

          A cărat bagajele la parter, de unde doi bodyguarzi le-au preluat și le-au dus în portbagajul unei mașini ce îl aștepta pe Harry în fața casei.

          Înainte să plece, te-a sărutat din nou și ți-a spus cât de mult te iubește, promițând că nu avea să treacă mult până când buzele voastre se vor regăsi în culisele unei arene arhipline. 

-------------------------------------------------------------------

Nu stiu cat de mult ti-a placut sau daca ti-a placut vreun pic, dar am incercat... :D

Oh si giful de pe margine e moartea mea. M-am gandit sa il impartasesc si cu tine :)

Imagine One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat