Niall imagine (pentru alexandramaria1997)

1.6K 45 1
                                    

          - Încă un pic, ți-ai zis, apucând de marginea creionului și alungind codița.

          Cu asta, machiajul tău era perfect. Tenul alb contrasta nemaipomenit cu rujul roșu aprins, dându-ți un aspect irezistibil. Ți-ai trecut degetele prin părul proaspăt buclat, aranjându-l. Un claxon scurt se auzi prin fereastra deschisă. Ți-ai apucat geanta de pe marginea blatului și ai ieșit din baie, coborând în grabă scările.

          Ai urcat în taxiul ce aștepta în fața casei și i-ai spus adresa șoferului. În zece minute ai ajuns la destinație. Ai plătit suma cerută și ai coborât din mașină. Muzica răsuna pe toată strada, iar jocul de lumină învăluia teritoriul. Ai pășit încet pe poteca pietruită, atentă să nu îți prinzi tocul și să te împiedici. Ai bătut la ușa din lemn masiv, care s-a deschis aproape imediat. Nu îl cunoșteai pe cel ce ți-a deschis, așa că doar ai zâmbit scurt, intrând în casă. Zeci de tineri dansau pe ritmurile muzicii, unduindu-și șoldurile. Te-ai uitat în jur, încercând să găsești pe cineva cunoscut. Într-un colț, ai văzut-o pe prietena ta, lipită de perete și îmbătată de sărutările dulci ale unui străin brunet. Te-ai îndreptat spre cei doi și ți-ai dres glasul.

-         Întrerup ceva? ai întrebat.

Jasmine l-a împins pe băiat la o parte, aranjându-și rochia mototolită.

-         Din contră. Zayn tocmai se pregătea să ne aducă niște băuturi. Nu-i așa, iubitule?

Zayn s-a uitat scurt la tine și a dat din cap plictisit, după care s-a îndepărtat.    

-         Ce naiba faci?

-         Mă distrez și eu. N-o să fiu toată viața tânără și frumoasă, a chicotit.

Ți-ai dat ochii peste cap și ai tras-o de mână până în sufragerie, unde sperai să găsești oameni normali. Te-ai așezat pe marginea canapelei, în timp ce Jasmine dădea nerăbdătoare din picioare, privind în jur, cel mai probabil după Zayn. Fața i s-a luminat când l-a văzut intrând în încăpere, două băuturi în mâinile sale. Dar nu mai era singur. Un băiat înalt, cu părul blond șuvițat, pășea împreună cu Zayn spre voi. Tricoul negru îi scotea mușchii în evidență, atât de lucrați la sala de forță. Trăsăturile feței îi erau atât de frumoase, încât ți-ai simțit inima bătând mai repede, dar ai rămas calmă. Zayn se opri lângă Jasmine, înmânându-i băutura, pe care prietena ta o dădu imediat pe gât. Ai refuzat politicos paharul ce îți era destinat ție, așa că Zayn l-a băut în locul tău.

-         A, da, Niall, ele sunt Jasmine și… oricare ar fi numele tău, a zis, arătând spre tine.

-         Alexandra, ai zâmbit spre Niall.

Zayn continua să îi șoptească la ureche prietenei tale, care chicotea jucăuș.

- Ne scuzați, zise băiatul. Noi o să mergem să udăm florile, continuă, făcând-o pe Jasmine să râdă în hohote, înainte să fugă spre dormitoarele de la etaj.

Niall veni lângă tine și îți zâmbi larg, îndemnându-te să faci același lucru.

-         Iartă-l pe Zayn, spuse. Poate fi un nesimțit uneori, dar e băiat bun.

-         E onorabil că îi iei apărarea, dar numai băiat bun nu mi se pare.

-         Nu vrea decât să se distreze și, din câte am observat, prietena ta vrea exact același lucru. Hei, nu vrei să ieșim de aici? Se pare că te simți la fel de bine ca mine, a spus ironic.

Ai dat din cap, iar el și-a strecurat mâna într-a ta, ghidându-te către ieșire. Era cald și îți dădea un sentiment de siguranță, deși era un necunoscut care îți putea face orice. Ați părăsit casa, lăsând în urmă zgomotul asurzitor ce vă deranja urechile. Niall s-a așezat pe bordura și ți-a făcut semn să stai lângă el.

-         Dar e rece, ai miorlăit.

A râs scurt și ți-a apucat genunchii în mâini, trăgându-te în poala sa.

- De obicei nu fac asta, dar ești prea frumoasă, a șoptit, sărutându-ți gâtul.

Ai chicotit și i-ai înconjurat gâtul cu brațele. Și-a apăsat capul pe pieptul tău, ținându-te strâns. Mâna i se plimba pe coapsa ta, încălzindu-te ușor. Gura lui sufla aer fierbinte pe pielea expusă a gâtului tău, cutremurându-te. I-ai ridicat bărbia și l-ai privit lung în ochi, după care i-ai sărutat buzele cărnoase, care au răspuns imediat, preluând controlul asupra sărutului și ademenindu-te în lumea străinului fermecător.

Imagine One DirectionOù les histoires vivent. Découvrez maintenant