Niall imagine (pentru stardust17)

1.9K 59 1
                                    

-         Și nu uita, înainte să îi dai laptele, îl verifici pe piele, dacă e prea fierbinte îl mai lași câteva minute, iar dacă nu ți se pare suficient de cald, îl bagi la microunde. Ai numerele noastre, al doctorului e pe frigider, scutecele sunt în dulapul din baie, să nu îl culci…

-         Denise, liniștește-te, ai zis râzând.

-         Da, Denise, nu e ca și cum nu am mai avut grijă de drăcușorul ăla până acum, a zis Niall, apărând în spatele tău și încolăcindu-și mâinile în jurul taliei tale.

Ai chicotit ușor, în timp ce cumnata iubitului tău îi arunca priviri de gheață. Denise v-a dat ultimele instrucțiuni, repetând același lucru de câteva ori pentru a se asigura că ați înțeles ce trebuie să faceți. Nu era prima oară când aveați grijă de Theo, iubeai după amiezile când Greg vă cerea să stați cu el, dar acum era diferit. Cei doi proaspeți părinți plecau pentru prima dată din oraș și aveau să stea peste noapte. Ceea ce însemna că tu și Niall aveați să vă petreceți multe ore în compania bebelușului.

În timp ce tu îi conduceai pe Greg și Denise spre mașină, Niall rămăsese în casă cu Theo. Imediat cum mașina lor a părăsit strada, ai fugit în casă, închizând puternic ușa în urma ta. Frigul de afară îți invadase trupul firav și tremurai. Ușa a produs zgomot și l-ai auzit pe Theo începând să plângă. Ți-ai dat seama că s-a speriat din cauza sunetului și te-ai mustrat pentru asta. Ai intrat în sufragerie, în timp ce Niall îl ridica pe Theo din pătuțul improvizat pe canapea.

Perne înalte erau puse de o parte și de alta a sa, pentru a-l împiedica să cadă, o păturică pufoasă era așezată pe pielea dură a canepelei și încă una pentru a-l înveli. Continuând să plângă, Theo s-a cuibărit la pieptul lui Niall, strângându-i tricoul în pumnul lui mic. Ai oftat și te-ai îndreptat spre ei, mângâindu-l pe cap pe Theo, în timp ce Niall îl legăna ușor și cânta versurile din Little Things. Ai chicotit încet când bebelușul din brațele iubitului tău s-a liniștit, iar Niall ți l-a înmânat ție.

I-ai pus brațul sub gât, susținându-l, în timp ce el îți prinsese părul în pumn și trăgea cu putere de el. Ai scâncit ușor, moment în care Niall i-a apucat mânuța și i-a descleștat-o, iar el și-a prins degetele în jurul arătătorului său.

Ai chicotit slab, emoționată de gestul de afecțiune dintre cei doi. Niall ți l-a luat din brațe și s-a așezat pe canapea, dând drumul la televizor. Ai stat lângă el, în timp ce pe ecran se derulau secvențe dintr-o comedie veche.

Ți-ai proptit capul pe spătarul canapelei și ți-ai închis ochii, căscând. Intrasei într-o stare de moleșeală, undeva între vis și realitate, sunetele de fundal se estompaseră, iar ochii îți erau grei.

Lângă tine, Niall nu își găsea o poziție și se tot fâstâcea pe canapeaua din piele, făcând zgomot.

-         O să îl culc pe Theo și apoi mă întorc, bine? ți-a șoptit la ureche, după care ți-a sărutat fruntea.

Ai dat din cap încet și te-ai întins pe canapea, bucurându-te de spațiul oferit. La scurt timp, l-ai simțit pe Niall ridicându-ți picioarele și punându-le în poala lui, în timp ce se așeza pe canapea. Cu vârfurile degetelor ți-a mângâiat glezna, știind că e unul dintre punctele tale sensibile. Ți-ai tras piciorul spre piept, dar el l-a readus în poala sa, continuând să traseze linii circulare pe gleznă și urcând spre gambă. Ai gemut ușor și parcă îi vedeai zâmbetul jucăuș al lui Niall, deși ochii îți erau închiși.

Ți-ai întins mâna spre el și l-ai plesnit ușor peste palma lui, făcându-l să râdă cu poftă. Ți-ai deschis ochii și te-ai ridicat în fund, după care te-ai apropiat de el și te-ai așezat în poala lui.

Ți-ai băgat mâinile prin părul lui și l-ai ciufulit, iar el și-a dat capul pe spate și te-a mușcat de degetul mic. Ai scâncit ușor și te-ai strâmbat la el, făcându-l să chicotească. Ți-ai încolăcit brațele în jurul gâtului său, odihnindu-ți palma dreaptă pe ceafa lui.

Mâinile lui ajunseseră undeva pe șoldurile tale, masându-le ușor. Ți-ai trecut limba printre buze, umezindu-le, dar și pentru că știai că asta îl înnebunește de fiecare dată.

-         Hmm, iubito, dacă o să mai faci asta, nu o să răspund de mine…

Colțurile gurii ți s-au ridicat într-un zâmbet șiret, în timp ce ochii lui ardeau de dorință. I-ai dat capul pe spate și ai putut vedea cum vena de pe gât îi pulsa rapid. Ți-ai lipit buzele de ea, sărutând-o ușor.

Un geamăt surd i-a scăpat printre buzele moi, iar gura ta a urcat mai sus, spre linia maxilarului, sărutând-o de la un cap la altul. Nasurile voastre se jucau, atingându-se ușor.

Mâna lui ți-a mutat suvițele de păr pe partea stângă a capului și buzele ți-au atacat înfometate gâtul. Mușcându-ți suav pielea fină și trecându-și liniștitor limba peste locul sensibil, făcându-te din ce în ce mai slabă în brațele lui.

A ajuns mai sus, în dreptul urechii, sărutându-ți mai întâi lobul, tachinându-te pentru a te ruga de el să se facă ceva. Când în sfârșit ai cerut, dinții lui s-au înfipt în pielea din spatele urechii, făcându-te să gemi puternic.

Nerăbdătoare, ți-ai mutat mâinile pe tivul tricoului său, ridicându-l ușor și expunând mușchii abdominali, înconjurându-i de câteva ori cu arătătorul.

I-ai ridicat fața și ți-ai izbit buzele de ale sale. Ți-a mușcat buza de jos, moment în care și-a strecurat limba în gura ta, preluând controlul. Când lucrurile deveniseră din ce în ce mai încinse, plânsetul lui Theo se auzi prin dispozitivul așezat pe măsuța de cafea.

Ai oftat și te-ai dat jos de pe el, îmbufnată. Niall te-a sărutat pe frunte și s-a ridicat de lângă tine, pornind spre camera lui Theo. Te-ai întins pe canapea, încercând să înlături din minte tot ce aveai de gând să îi faci lui Niall.  

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum