Liam imagine (pentru hellsbook)

2.4K 49 2
                                    

ATENTIE!!! Imagine-ul contine scene de sex. Cititi pe propria raspundere, nu sunt responsabila pentru orice sechele provocate. 

-         Iubito, unde ești? a strigat Liam din hol, după care ai auzit ușa de la intrare închizându-se ușor în urma lui.

Imediat cum sunetele i-au părăsit buzele, ai sărit din pat și ai ieșit din dormitor, coborând scările în grabă și sărindu-i în brațe. Ți-ai încolăcit picioarele în jurul taliei, iar mâinile lui au călătorit spre coapsele tale, susținându-te. L-ai sărutat apăsat și pasional, iar limbile voastre au început să se joace fără nicio jenă.

Ți-ai înfipt mâinile în părul lui, trăgându-l încet, încât să-i facă plăcere, dar să nu îl doară. A gemut ușor în gura ta, iar mâinile i-au ajuns pe fundul tău, strângându-ți fesele în palmele lui mari.

A venit rândul tău să gemi, mai tare decât o făcuse el. Te-a desprins de el și te-a lăsat jos, iar tu te-ai întristat, scoțându-ți buza inferioară în evidență. A început să râdă, acel sunet care îți făcea fiecare zi mai bună.

- Ți-am cumpărat ceva! a anunțat, zâmbind șiret.

- Liam, știi că nu-mi place să cheltuiești bani pentru mine…

- Nu, nu, asta am făcut-o pentru mine, a zis și s-a întins după o pungă lăsată pe măsuța din hol pe care stăteau întotdeauna cheile voastre.

Ai apucat-o cu vârfurile degetelor și te-ai uitat înăuntru, dar nu puteai vedea ce e, pentru că era împachetat.

-         Du-te și îmbrac-o, ți-a șoptit.

Ai ridicat din sprânceană, dar ai urcat veselă scările spre dormitor. Ai scos pachetul din pungă și l-ai desfăcut rapid, curioasă fiind. O pereche de lenjerie neagră din dantelă se materializa în fața ta. Ai chicotit și ai început să îți dai jos tricoul, pe care l-ai aruncat pe podea. Ți-ai desfăcut sutienul care a căzut la picioarele tale. Jeanșii s-au făcut și ei dispăruți, o dată cu chiloții pe care îi purtai. Te-ai așezat pe marginea patului și ai tras perechea nouă din dantelă peste picioarele tale proaspăt epilate. Ți i-ai aranjat bine, iar o briză ușoară își traversa fesele abia acoperite de materialul mic. Ai apucat sutienul și ți l-ai prins, după care ți-ai ajustat sânii, astfel încât să iasă în evidență.

Ai mers la oglindă și ți-ai desfăcut părul prin în coadă, lăsându-l să cadă în valuri pe umerii goi. Buclele mari fluturau nestingherite pe pielea ta înfierbântată.

Ai căutat prin geanta cu machiaj și ai găsit conturul de ochi, pe care l-ai aplicat pe pleoapă, dar și în interior. Fardul alb sidefiu a colorat pleoapele jucăușe, iar buzele au primit vesele rujul sângeriu.

Din dressing ai apucat pantofii cu toc și i-ai încălțat. Cu o ultime privire în oglindă, ai coborât la parter, unde Liam se făcuse comod pe canapea. Fața i-a picat când te-a văzut, iar ochii ți-au scanat corpul din cap până în picioare. Fără să își dea seama, a început să își lingă buzele și să și le muște ușor. Ai chicotit și te-ai apropiat de el, mișcându-te lasciv în fața lui. Șolduri se mișcau ușor, dar cu atât de multă pasiune. I-ai luat mâinile într-ale tale și i le-ai pus pe coapse. Ai prins carnea în palme și a strâns-o ușor. Ai continuat să te miști senzual sub atingerea lui, înnebunindu-l.

Te-ai aplecat încet spre el, iar privirea i-a ajuns pe sânii tăi. Mâinile i-au urcat spre ei, strângându-i ferm și masându-i cu degetele. Te-ai așezat în poala lui și ai început să îți freci feminitatea de membrul lui care era deja întărit.

Gemete de plăceri îi evadau printre buze, neputând să le oprească. Ai apucat marginile tricoului și i l-ai tras încet peste cap, știind că se va enerva.

Când obiectul vestimentar a ajuns pe podea, degetele tale au început să traseze linii pe abdomenul lui, încercuind fiecare mușchi. Ți-ai apropiat capul de al lui, iar buzele tale s-au lipit de pielea gâtului. Îi simțeai vena pulsând cu putere și ai sărutat-o. Limba ta se mișca jucăușă pe gâtul lui, dinții mușcau din piele, buzele sugeau porțiunea catifelată.

Mâna stânga ți-a coborât de pe piept spre membrul lui care continua să se mărească sub atingerile tale. L-ai masat puternic prin pantaloni, având grijă ca el să vadă tot ce făceai. Își dădea capul pe spate din cauza plăcerii, dar tu i-l aduceai la loc cu mâna liberă, obligându-l să se supună.

Într-un exces de zel, ți-a luat mâna într-a lui, îndepărtând-o de pantaloni. Ai zâmbit amuzată, moment de care a profitat și a preluat conducerea. Mâinile au străbătut coapsele, sânii, gâtul, buzele, având grijă să te chinuiască cu atingerile lui prea încete.

Și-a apropiat buzele de gâtul tău disperat după el, dar nu te-a atins. Respirația lui lovea puternic pielea. Urai când te tachina așa. Mâinile îți prinseseră încheieturile bine și nu puteai să-l supui din nou.

Prinzând ambele încheieturi într-o singură mână, și-a făcut drum cu cealaltă spre feminitatea ta, masând-o încet prin material. Ți-ai dat capul pe spate, părul ajungându-ți până în jurul coapselor, iar gemetele prelungi învăluiau camera.

Ți-ai izbit buzele de ale lui, având măcar conducerea unui sărut pătimaș. I-ai mușcat buza inferioară, făcându-l astfel să deschidă gura, iar limba ta s-a strecurat înăuntru, tachinându-l.

S-a tras înapoi, iar căldura buzelor lui le-a părăsit pe ale tale.

- Ce ar fi să ducem asta în altă parte? a zis, ridicându-te în brațe și urcând scările spre dormitor, unde te-a aruncat pe pat.

Și-a dat jos pantalonii și boxerii, rămânând gol, iar tu erai încă în lenjerie, ceea ce nu l-a satisfăcut prea mult. Ți-a aruncat pantofii prin cameră, sutienul s-a desfăcut imediat sub atingerea brutală, dar totodată iubitoare a mâinilor lui. A apucat marginile chiloților cu degetele și i-a tras ușor în jos, până când au atins podeaua rece. S-a așezat deasupra ta, dar te-ai rostologit o dată cu el, încât erai peste el și aveai conducere.

-         Lasă-mă pe mine, i-ai șoptit la ureche.

Te-a lăsat ușor în jos pe membrul lui și l-ai simțit adânc în tine. Un țipăt scurt de plăcere a scăpat printre buze, în timp ce ochii lui se dădeau peste cap din același motiv. Te-ai ajustat la mărimea lui, după care ai început să te miști ușor înainte și înapoi.

Și-a pus mâinile pe coapsele tale și a început să te miște mai rapid, penetrându-te din ce în ce mai adânc.

-         Liam, o să…, n-ai fost în stare să duci propoziția până la capăt.

-         Nu te abține, iubire, a șoptit.

Ai simțit un ghem în stomac și ți-ai dat drumul, iar pentru câteva momente n-ai mai văzut nimic. La scurt timp, Liam și-a dat și el drumul, după care te-a dat jos de pe el, trăgând pătura peste voi. Ți-ai pus capul pe pieptul lui și ai adormit sub atingerile lui delicate. 

----------------------------------

Stiu ca ai zis sa fie mai dirty, dar am decis sa il fac mai mult decat dirty... Anyway, sper ca ti-a placut, iar daca a fost prea mult, imi cer scuze :)

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum