Harry imagine (pentru RoxyPhx)

2.2K 56 5
                                    

-         Dacă îmi spuneai anul trecut pe vremea asta că o să mergi la premiera unui film, alături de unul dintre cei mai populari adolescenți din lume, te-aș fi considerat nebună, ți-a zis coafeza, dar în același timp și prietena ta, care îți ondula ultimele fire de păr.

Ai râs și ai dat din cap, semnalându-i că avea dreptate. În urmă cu doar un an, erai doar o studentă, o fată obișnuită care se visa absolventă, cu o slujbă bună. Dar totul s-a schimbat în ultimele luni, când l-ai întâlnit pe Harry în casa unui prieten comun. Ați început să vorbiți și ați descoperit că aveați mai multe în comun decât ați fi crezut. Nu știai cum să reacționezi la toată atenția care venea din partea presei, chiar dacă pentru o lungă perioadă de timp, nu ați fost decât prieteni apropiați. Toată lumea, în schimb, credea că e ceva mai mult între voi. Erau fani care vă încurajau, dar și unii care te criticau la fiecare pas. Nu erai obișnuită cu atâta atenție, mereu îți plăcuse să fii retrasă, să nu îți pui viața în fața unor necunoscuți.

Ați hotărât să dați o șansă unei relații nu cu mult timp în urmă, doar câteva luni trecuseră de când erați oficial un cuplu, dar legătura devenise la scurt timp una solidă, aveați încredere, nu credeați toate zvonurile care apărea săptămânal. Majoritatea fanilor te-au acceptat și se bucurau când internetul era bombardat de poze noi ale cuplului lor preferat.

Colegii de trupă ai lui Harry te plăcuseră din prima pentru felul tău de a fi, nepăsătoare și mereu pusă pe glume. De asemenea, familiile voastre se înțelegeau, iar nimic nu putea fi mai bine de atât.

După seara asta, însă, multe aveau să se schimbe. Era pentru prima oară când apăreai alături de Harry la un eveniment important și te așteptai ca presa să fie pe urmele voastre, încercând să afle detalii cât mai personale.

Premiera propriului film era ceva uriaș, foarte important atât pentru Harry, cât și pentru colegii lui. Nimic nu avea să strice o zi care se anunța una perfectă.

Erai deja îmbrăcată în rochia pe care o iubeai atât de mult, îți luase o grămadă de timp până ai găsit-o, zeci de magazine fuseseră străbătute și analizate dintr-un colț în altul. Era o rochie simplă, neagră, fără bretele, cu o cataramă roșie ce îți strângea talia. Era lungă până deasupra genunchiului, permițându-le fotografiilor să îți pozeze picioarele atât de invidiate de către fane. Materialul subțire îți scotea formele în evidență, făcându-te să o iubești și mai mult. Dacă nu ai fi știut mai bine, ai fi zis că era făcută special pentru corpul tău.

Erai în livingul apartamentului tău și al lui Harry, așteptând ca ceilalți să fie gata. Ceilalți însemnând familia lui Harry cu care aveai să pășești pe covorul roșu, până când îl vei întâlni pe iubitul tău, care era deja acolo, dând interviuri și vorbind cu fanii.

Stăteai dreaptă pe canapea, încercând să nu îți șifonezi rochia, moment în care tocuri s-au auzit pe hol, venind spre living. Gemma a intrat în cameră, arătând mai frumoasă ca niciodată.

-         Uau, a zis văzându-te.

-         Eu ar trebui să zic asta, i-ai răspuns râzând.

Anne și Robin au apărut și ei în sfârșit în cameră, complimentându-vă pe amândouă pentru ținutele excelente. V-ați verificat încă o dată vestimentația, asigurându-vă că totul este perfect, nimic ieșit din tipar care să vă strice reputația în fața jurnaliștilor.

Doi bodyguarzi vă așteptau lângă limuzina din fața blocului, cea care avea să vă ducă la cinematograf. Unul dintre ei v-a deschis ușa, în timp ce celălalt se asigura că nu există nicio amenințare în jur. După ce toată lumea a ajuns în interiorul mașinii, șoferul a ambalat motorul și a pornit spre piață.

Strigătele fanelor în extaz se auzeau de la câteva străzi distanța, circulația era întreruptă, doar mașinile care trebuiau să ajungă acolo mai aveau acces pe străzile din jurul cinematografului. Gardurile de protecție erau aranjate, iar șoferul a intrat printre ele, parcând în fața covorului roșu.

Geamurile fumurii împiedicau fanele să vadă în interiorul limuzinei, dar voi le puteați vedea pe ele. Le vedeați lacrimile uscate de pe obraji, bucuria din ochi, oboseala de pe chipul lor, mulțumirea că își văzuseră live idolii.

Șoferul a coborât din mașină și a ocolit mașina, deschizându-vă ușa. Prima oară a coborât Robin, care a ajutat-o pe Anne să părăsească automobilul, apoi Gemma și, în cele din urmă, tu. Fanele au început să îți strige numele și să îți facă cu mâna când te-au văzut, chemându-te spre ele, dar aveai un program strict pe care trebuia să îl urmezi.

Le-ai salutat din depărtare și le-ai mulțumit pentru complimentele pe care ți le adresau. Erați opriți din cinci în cinci metri pentru poze și cu cât vă apropiați mai mult de intrarea în cinematograf, fotografii se înmulțeau.

Ați ajuns fix în fața intrării și îi puteai vedea pe băieți cum dau interviuri. V-ați făcut poze cu familiile celorlați, ai pălăvrăgit cu Eleanor și ați reușit să vorbiți cu câțiva fani.

Citeai pancartele fetelor când i-ai simțit brațele cuprinzându-ți coapsele și buzele pe umărul dezgolit. Strigătele de extaz ale fanelor s-au făcut auzite în toată Londra, iar paparazzi încercau să prindă un unghi cât mai bun al acțiunii lui.

Ai încercat să îți ascunzi zâmbetul, dar nu ai reușit. Obrajii îți ardeau, iar inima îți bătea cu putere.

Te-ai întors spre el și ți-ai strecurat mâna într-a lui. Degetul lui mare trasa cerculețe în palma ta, liniștindu-te. Te-a tras mai aproape de el și și-a mutat mâna pe talia ta pentru a le permite fotografilor să imortalizeze acest moment minunat. Ți-a sărutat obrazul, după care și-a mutat buzele spre ureche.

-         Ești așa frumoasă, ți-a șoptit, sărutându-ți lobul urechii.

Ai chicotit încet, în timp ce fotografii vă mulțumeau pentru poze. Harry te-a luat de mână și ați mers spre grupul băieților. Paul tocmai îi anunța că e momentul să intre în sală, așa că v-ați făcut drum printre oamenii adunați pentru a ajunge înăuntru.

Și acolo au fost făcute o mulțime de poze, care de care mai atrăgătoare. Ai cerut să îți fie trimisă pe telefon, iar după un minut ai postat-o pe Twitter, unde ai primit foarte multe aprecieri.

Unul dintre organizatori te-a îndrumat spre un loc din primul rând, în timp ce Harry și restul băieților se urcau pe scenă, pentru a ține un discurs. Ca de obicei, au mulțumit fanilor minunați fără de care nu ar fi putut ajunge unde erau, familiilor care i-au susținut, iubitelor care au fost mereu alături de ei și fiecărei persoane din stafful tehnic care au grijă ca fiecare spectacol să fie un succes.

Harry s-a așezat lângă tine și pe tot parcursul filmului mâinile voastre au fost împreunate. Îți șoptea detalii din spatele camerelor la fazele pe care nu le înțelegeai în totalitate, râdeați până la lacrimi la cele mai stupide momente ale lor. Momentele care îi făceau ei – cea mai adorată trupă.

La final, sala era în delir, fiecare îi felicita pentru o muncă depusă cu atâta suflet, pentru nopțile nedormite, pentru zilele obositoare din turnee, pentru fiecare oră în studio.

Petrecerea s-a mutat într-un club, unde a ținut până aproape de miezul nopții. Tu și Harry ați făcut poze ciudate, strâmbându-vă, zâmbind, sărutându-vă, împărtășindu-vă dragostea.

A doua zi, rețelele de socializare erau pline de pozele voastre și de comentariile fanilor care vă felicitau pentru o relație atât de frumoasă, pentru o dragoste cum rar întâlnești. 

--------------------------------------------------------------

Momentan nu mai accept cereri. 

Imagine One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt