Louis imagine (pentru DarkAngelHs)

2.1K 59 7
                                    

ATENTIE! Imagine-ul contine scene sexuale. Cititi pe propria raspundere. Nu sunt responsabila pentru orice sechele provocate. 

Ajunsesei în sfârșit în culisele arenei în care iubitul tău și colegii lui de trupă aveau să concerteze. Erai singură pe un coridor imens, înconjurată de stații audio, de camere video, de cabluri, dar nimeni nu trecea pe acolo.

          Nu aveai idee de ce Louis îți spusese să îl aștepti în acel loc și să nu te miști. Trupa era încă pe scenă, verificând ultimele detalii tehnice. Muzica s-a oprit și ai putut auzi râsetele băieților. Asta însemna că terminaseră și că mai aveau câteva ore libere până când trebuiau să urce pe scenă.

          După câteva minute de liniște, ușa dintr-un capăt al coridorului s-a deschis, lăsându-l pe Louis să intre. A venit spre tine și te-a ridicat în brațe. Spatele tău s-a lipit de perete, în timp ce buzele lui se izbeau de ale tale.         

          Te-a apucat de fund și te-a ridicat, iar tu ți-ai încolăcit picioarele în jurul bazinului său. Mâinile îi răscoleau părul, făcându-l și mai sexy decât era. Dacă e posibil așa ceva.

          I-ai simțit mâinile cum trasează cerculețe pe spatele tău, în timp ce buzele coborau dinspre buze pe bărbie. La scurt timp ți-au atacat gâtul, sugând pielea și mușcând din ea, în timp ce limba atenua durerea și îți crea plăcere. Gemetele voastre umpleau întregul coridor. Lui Louis nu îi plăcuse niciodată să fie tăcut, voia ca toată lumea să știe ce îți poate face.

          - Louis…, ai gemut.

          Dar el nu te asculta. Continua să îți sărute gâtul, să îți strângă coapsele în mâini. Și-a ridicat capul și a privit în jur, căutând ceva.

          Te-a dus spre una dintre stațiile audio și te-a așezat pe ea. Ți-a desfăcut picioarele și s-a poziționat între ele, continuând să te sărute pătimaș. Ți-a ridicat tricoul cu care erai îmbrăcată, după care l-a scos și l-a aruncat pe jos. Mâinile i-au ajuns pe sânii tăi, mângâindu-i și strângându-i ușor.         

          Ți-ai mușcat buza inferioară privindu-l cum se joacă cu sânii tăi. S-a apropiat de tine și și-a lipit gura de pielea fierbinte a gâtului. Ți-ai lăsat capul pe spate, bucurându-te de atingerile lui senzuale.

          Mâinile i-au coborât spre pantalonii tăi și a început să te mângâie prin zona ta intimă. Ai gemut puternic, ceea ce l-a făcut să râdă ușor. Săruturile au urcat și au ajuns la lobul urechii, pe care l-a mușcat.

          Ai apucat cureaua și ai desfăcut-o, iar pantalonii i-au căzut. I-ai scos și tricoul, lăsându-l numai în boxeri. Ți-ai plimbat degetele pe abdomenul lui, în timp ce mâinile lui se chinuiau să îți scoată blugii. După ce a reușit, a scăpat și de lenjeria care îl împiedica.

          S-a repoziționat între picioarele tale, așteptând un semnal. Ai dat din cap, moment în care te-a penetrat încet. Mișcările erau ușoare, așteptând să te ajustezi la mărimea lui.

          A început să te penetreze din ce în ce mai repede și mai adânc, până când a reușit să lovească acel punct care te ducea pe culmile extazului.Nu a trecut mult și ați ajuns amândoi la final. Trupul îți tremura, fiind încă slăbit.

          V-ați îmbrăcat și ați mers în arenă, unde băieții râdeau și își dădeau coate.

          - S-a întâmplat ceva? a întrebat Louis, luându-ți mâna într-a lui.

          - Oh, Louis, mai repede! mimă Harry.

          - Mai tare! zise și Liam.

          - Chiar acolo! încheie Zayn, în timp ce Niall se prăpădea de râs.

          Ochii ți s-au mărit și respirația ți s-a oprit în gât când ți-ai dat seama că de fapt te imitau pe tine. Louis a început să râdă și te-a tras mai aproape de el, sărutându-te pe frunte.

-         Dar cum? ai întrebat tu încet.

-         Stația. S-a auzit în toată arena.

Ți-ai îngropat fața în pieptul lui Louis, încercând să îi împiedici pe băieți să-ți vadă obrajii înroșiti și zâmbetul care ți se așternuse pe față. 

Imagine One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu