Harry imagine (pentru AllyStyles18)

2.8K 79 2
                                    

            Ți-ai aruncat picioarele peste brațul fotoliului și ai apucat bolul cu popcorn de pe masă, punându-l în poală. Erai singură acasă și era furtună, așa că te-ai decis să vezi un film de groază. S-a dovedit a fi o idee foarte proastă. Jumătate din bolul cu popcorn ajunsese pe covor pentru că la o scenă, te-ai speriat atât de rău, încât ai sărit de pe fotoliu.

          Tremurai de frică și te uitat printre degete, dar nu voiai să renunți. Te intriga acțiunea filmului.

          După ce s-a terminat, ai verificat toate ușile și geamurile din casă, care erau bine închise. Ai mers în dormitor și te-ai îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou al iubitului tău, Harry, care era plecat în turneu.

          Ai stins lumina și te-ai băgat în pat, sub plapumă. Umbrele mobilierului din cameră pictau pereții, îngrozindu-te. Vântul bătea cu putere afară, izbind crengile copacilor în geamuri. Ai luat telefonul și ți-ai tras plapuma peste cap.

          Ai glisat ecranul și în fața ți-a apărut o poză cu tine și cu Harry de la piscină. L-ai apelat și a durat câteva momente până a răspuns.

-         Alo? s-a auzit vocea lui somnoroasă de la celălalt capăt al firului.

-         Oh, iubitule, îmi pare rău că te-am trezit, culcă-te la loc.

-         Nu, nu, nu dormeam. Ce s-a întâmplat? a zis, încercând să pară treaz, dar eșuând lamentabil.

-         Am văzut un film de groază și acum mi-e frică.

A lăsat un râs scurt să îi scape, după care ți-a răspuns.

- Iubito, știi că nimic din ce ai văzut nu e real, nu?

- Da, normal, dar tot mi-e frică. Mai e și furtună.

- Și ai vrea să te țin în brațe, nu?

- Da, ai răspuns oftând.

- Să te mângâi pe spate, șoptindu-ți la ureche cât de mult te iubesc, sărutându-te pe buzele tale perfecte, mereu înfometate, pe frunte, pe obrajii tăi bucălați, să mă joc cu părul tău moale și des, degetele noastre să se hârjonească, să îmi zgârii pielea cu unghiile tale, în timp ce îmi săruți gâtul?

- Ah, ai gemut.

Frica începuse să se diminueze, Harry reușind să îți aducă o stare de liniște. Ți-ai scos capul de sub plapumă pentru aer, după care ți l-ai îngropat în pernă, ascultându-i vocea suavă cum îți șoptea.

Ai adormit cu vocea lui pulsându-ți în urechi, învăluită de o stare de căldură și siguranță. Deși era la mii de kilometri depărtare, mereu reușea să te facă să te simți în siguranță. Era tot ce aveai nevoie într-o seară răcoroasă. Îmbrățisarea lui caldă, protectivă și șoaptele lui pline de iubire. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now