Harry imagine (pentru Sabiixd)

2.4K 57 2
                                    

-         Ești gata? te-a întrebat Eleanor, intrând în camera de hotel în care erai cazată.

Ai dat din cap în semn că da și, după ce ți-ai apucat geanta de pe pat, ai ieșit din cameră, urmând-o pe hol. Ați coborât la parter, unde câțiva bodyguarzi vă așteptau. Te-ai uitat în jur după băieți, dar Eleanor ți-a zis că ei sunt deja în clubul în care avea să aibă loc petrecerea.

Cele două gărzi de corp v-au escortat până la mașina parcată în fața hotelului. La scurt timp, ați ajuns în parcarea clubului, unde zeci de fane țipau după preferații lor. Când v-au văzut coborând spre mașină, au alergat spre voi, întrebându-vă de fiecare băiat în parte și cerând autografe. Tu și El le-ați făcut cu mâna și le-ați salutat, după care ați reușit să intrați pe o ușă laterală în clubul care duhnea a băutură, iar boxele răsunau.

Nu era foarte multă lume, managementul se ocupase de asta. Dar peste tot puteai vedea fete pe sfert îmbrăcate, cu rochiile abia acoperindu-le fundul, sânii expuși cât mai mult, iar machiajul din plin.

Rochia ta era una neagră, îți ajungea până la jumătatea coapselor și te simțeai foarte atrăgătoare în ea. Părul îți era desfăcut, căzându-ți pe umerii dezgoliți. Ai mers spre bar, acolo unde erau toți băieții, mai puțin Harry.

Te-ai uitat după el prin mulțimime, dar nu l-ai putut găsi. Eleanor s-a dus lângă Louis, iar tu te-ai așezat lângă Liam. La scurt timp, Harry și-a făcut apariția, iar când te-a văzut a rânjit.

-         Hei, (Y/N), ce faci? a zis, venind spre tine.

-         Bine, tu? i-ai răspuns nonșalantă.

-         Îți iau ceva de băut? a întrebat, făcându-i semn barmanului.

Până să îi poți răspunde, i-a cerut băiatului din spatele barului o tequila, știind că e una dintre băuturile tale preferate. A luat paharul și ți l-a înmânat, zâmbind. Ochii i-au ajuns undeva în spatele tău și te-ai întors ușor, încercând să vezi unde se uita.

-         Scuză-mă, a zis, îndepărtându-se de tine.

L-ai văzut mergând spre două domnișoare care dansau lasciv în mijlocul încăperii. S-a poziționat în spatele uneia dintre ele și și-a plasat mâinile pe coapsele ei, mișcându-se în același timp cu ea. Ți-ai dat ochii peste cap și te-ai prefăcut că nu îți pasă, dar inima ți se strânsese și puteai simți lacrimile cum îți acopereau raza vizuală.   

Ai băut tequila pe care ți-o cumpărase și ai continuat să îl privești, gândindu-te cum ar fi să danseze așa cu tine. Privirea lui a întâlnit-o pe a ta, iar fața i s-a contorsionat în regret. Ți-ai mutat repede ochii, sperând că distanța îl va face să creadă că te uitat în altă parte, dar nu. Le-a lăsat pe cele două fete și a venit spre tine.

Ți-ai apucat geanta lăsată pe unul dintre scaunele libere de lângă tine și ai plecat, făcându-ți loc cu greu prin mulțime. Când erai aproape de ieșire, mâna lui ți-a cuprins încheietură, împiedicându-te să înaintezi.

-         Harry, dă-mi drumul, l-ai rugat.

-         Nu, (Y/N). Ce ai pățit? te-a întrebat, punându-ți mâna liberă pe obraz.

Instinctul îți spunea să îți îngropi fața în mâna lui, dar știai mai bine și nu ai făcut-o.

-         Nimic, ai răspuns.

-         Chiar crezi că ele contează ceva pentru mine? a zis, gesticulând spre mulțime. Sunt doar distracție. Dar când ajung acasă și pun capul pe pernă, imaginea ta îmi pare în față. Adorm și mă trezesc cu tine în gând în fiecare zi. De fiecare dată când te văd, zâmbesc.

Harry ți-a șters o lacrimă pe care nu o simțisei căzând și te-ai dus mai aproape de el. Mâna lui ți-a găsit ceafa și te-a lipit de pieptul lui, ținându-te strâns. Ți-ai încolăcit brațele în jurul lui, răsuflând ușurată. Dacă ai fi știut că și el simte la fel, nu ai fi așteptat atât de mult. 

------------------------------------------------------------

Sper ca ti-a placut, dar vreau sa spun ca nu ai dreptate cand spui ca Harry e afemeiat! Iar despre giful de pe margine, imi pare rau, dar nu m-am putut abtine!

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now