Harry imagine (pentru RoxyPhx)

1.8K 59 3
                                    

          

          - Iubire, am ajuns! i-ai auzit vocea caldă a iubitului tău, acaparând interiorul apartamentului.

          Ai sărit din pat și ai coborât scările în grabă, alergând spre holul pe unde intrase Harry. Ai trecut de arcadă și l-ai văzut stând în cadrul ușii de la intrare, cu mâinile deschise, așteptându-te să îi ajungi în brațele puternice. Deși picioarele îți erau slăbite, te-ai forțat și ai sărit la pieptul lui, iar el, atent, ți-a înconjurat talia cu brațele, ținându-te strâns. Mâinile tale erau pe gâtul lui, simțind pielea fierbinte din spatele buclelor nărăvașe. Buzele i se mișcau nestingherite pe gâtul tău, scăpând săruturi calde pe pielea pictată de gura și limba lui.

          Ai chicotit slab, pierzându-te prin plăcerea pe care ți-o oferea numai cu prezența sa. I-ai zâmbit larg, iar colțurile gurii sale s-au ridicat de asemenea, făcându-vă pe amândoi să râdeți. Ți-a lăsat corpul jos, picioarele ajungând pe gresia călduță din hol. Mâinile ți-au călătorit spre gulerul paltonului său și l-ai tras la nivelul tău, atingându-i suav buzele cu ale tale. Ți-a prins mijlocul și te-a lipit de trupul său puternic, sărutându-te mai apăsat și mai tandru ca niciodată.

          Ți-ai pus mâna pe pieptul lui și l-ai împins ușor, despărțindu-vă buzele care se iubeau cu patos.

-         Ce fac iubirile mele? ți-a șoptit la ureche, atingându-ți ușor abdomenul.

-         Creștem, ai chicotit, simțindu-i buclele pe piele.

-         Amândouă?

            Ai dat ușor din cap, după care l-ai lăsat în jos, podeaua devenind un domeniu necertat și, totodată, atât de interesant.

            - Iubito, a spus, ridicându-ți bărbia. Ești atât de frumoasă, niciodată să nu te îndoiești de lucrul ăsta. Știi că nu te-aș minți niciodată.

            L-ai sărutat rapid și ți-ai mușcat buza zâmbind larg. Mâna lui s-a strecurat într-a ta și te-a tras spre sufragerie, privind în jur.

            - Cred că e timpul să împodobim casa, a spus gânditor. Acum că sunt acasă, nu mai are rost să amânăm.

            Ai bătut din palme ca un copil și i-ai sărit la gât, zdruncinându-te serios atât pe tine, cât și pe copilașul pe care îl purtai în pântec.      Ai fugit la etaj, înapoi în dormitor și ți-ai găsit repede câteva haine groase, care să te protejeze pe tine și pe fetița ta de frigul de afară. Harry te aștepta pe canapeaua din sufragerie, butonând telecomanda televizorului, dar fără să fie interesat de vreun post anume. Pur și simplu se bucura de liniștea și confortul pe care i le oferea casa voastră. Imediat cum te-a văzut, s-a ridicat de pe canapea și și-a întins degetele lungi spre măsuța de cafea, unde îți aruncasei căciula din lână călduroasă pe care ți-o făcuse cadou Crăciunul trecut. S-a apropiat de tine și ți-a așezat-o cu grijă pe cap, asigurându-se că îți sunt acoperite urechile.  Ți-a închis și ultimul nasture de la paltonul lung pentru ca frigul să te ocolească.

            Range Rover-ul iubitului tău vă aștepta în fața casei. Te-ai urcat pe scaunul pasagerului, în timp ce Harry ambala motorul și demara pe șoseaua curățată proaspăt de zăpada ce acoperise Londra în seara trecută.

            Drumul era aproape gol, doar câteva mașini se aventurase pe viscolul ce bătea fără oprire. Târgul de brazi era aproape de casa voastră, așa că nu a durat mult până când Harry a parcat mașina într-un loc exterior parcului special amenajat. Ai coborât cu atenție din autovehicul și ai trântit portiera în urma ta.

            Harry a ocolit mașina și a ajuns lângă tine, luându-te de mână. Ați pășit printre porțile larg deschise, intrând într-o lume plină de mister. Brazi înalți străjuiau stâlpii, iar alții mai mici creau o potecă pentru doritori. V-ați plimbat printre labirintul creat, până când v-ați hotărât asupra unui brad mare și bogat. Ați plătit, iar unul dintre vânzători l-a ajutat pe Harry să îl bage în mașină. Drumul până acasă a fost chiar mai scurt decât cel de la venire.

            Neavând voie să faci efort, Harry a fost nevoit să care singur bradul până în casă, dar nu l-a deranjat. Colțul sufrageriei a fost locul care l-a primit cu bucurie. Te-ai dezbrăcat de paltonul gros și ți-ai smuls căciula de pe creștet, în timp ce Harry își freca mâinile una de cealaltă, îndepărtând acele ce i se înfipseseră în palme. S-a apropiat de tine și ți-a sărutat ușor fruntea, încălzindu-ți dintr-odată corpul. A fugit la subsol, revenind încărcat de cutii cu ornamente cumpărate de-a lungul anilor.

            Ai furat o bucată de beteală și ți-ai înfășurat-o în jurul gâtului, intrând în spiritul sărbătorilor. Pe urechile lui Harry ai atârnat două globuri diferite, făcându-l să arate caraghios. Ai izbucnit în râs, iar el s-a strâmbat jucăuș la tine. Ai împodobit bradul cât de mult ai putut, până când brațele au început să îți amorțească, iar Harry a trebuit să termine singur. Dar făcea cu plăcere orice pentru prințesa lui. Ai mers în bucătărie și ai preparat două căni de ciocolată caldă, pe care le-ai dus mai apoi pe măsuța de cafea din sufragerie. L-ai găsit pe Harry înfigând steaua strălucitoare în vârful bradului și, așadar, terminând de împodobit. Șemineul era acoperit de beteală aurie, în timp ce lemnele trosneau jucăușe înăuntru, degajând căldură în cameră. Te-ai așezat pe canapea, iar degetele ți s-au înfășurat în jurul cănii fierbinți, simțind prin vârfuri cum ți se încălzește tot trupul.

            Harry s-a trântit ostenit lângă tine, făcând ca picături mici din cana ta să se prelingă pe pereții exteriori. Și-a trecut mâna pe după umerii tăi și te-a tras mai aproape de el, având grijă să nu îți lovească pântecul în niciun fel. Buzele ți-au sărutat fruntea, iar mâna dreaptă i se plimba pe brațul tău, înainte să își găsească locul pe coapsă, pe care o strânse ușor în palmă. Ți-ai pus capul pe pieptul său, ascultându-i bătăile regulate ale inimii. Și-a mutat mâna mai sus, ajungând la părul tău, și începu să se joace cu câteva șuvițe, pe care le răsucea ușor în jurul degetului arătător.

            Pleoapele îți erau grele și simțeai cum căldura corpului său îți aduce o stare de moleșeală, așa că te-ai lăsat cuprinsă de brațele sale puternice, încercând să adormi.

            - Te iubesc, ți-a șoptit Harry la ureche, mângâindu-ți abdomenul unde copilașul vostru adormise.

            Ai reușit să rostești un „și eu” slab, înainte să fii furată de vise la pieptul său. 

Imagine One DirectionWo Geschichten leben. Entdecke jetzt