Zayn imagine (pentru Wildangel696)

1.8K 54 4
                                    

          Capul ți se odihnea pe pieptul cald al iubitului tău, care se ridica și cobora într-un ritm lent. Ți-ai mutat privirea și i-ai observat pleoapele închise și ochii ce se zbăteau visători sub ele. Corpul îți era amorțit și te-ai mișcat ușor, încercând pe cât posibil să nu îl trezești. Fusese o noapte lungă și amândoi erați obosiți. Tâmplele îți pulsau fără oprire, ochii îți erau grei, dar nu puteai dormi.

          Evenimentele din ultimele zile fuseseră prea mult pentru tine, mii de gânduri îți străbăteau mintea, nu îți dădeau pace. Ai oftat prelung, eliberându-te de o presiune de care nu erai conștientă.

          Zayn îți promisese că totul avea să fie bine, nimic nu i se va întâmpla copilului vostru. Dar nu avea de unde să știe. Erai însărcinată în cinci luni și fătul avea probleme de dezvoltare. Primii doctori la care apelasei îți recomandaseră o întrerupere de sarcină, dar ai refuzat categoric. Îți doreai foarte mult un copil și erai dispusă să îl vezi crescând într-un incubator, decât să renunți la el.

          Corpul ți s-a rotit pe salteaua caldă, astfel încât spatele tău se lipea de brațul lui Zayn. Somnul său era prea adânc pentru a te simți mișcându-te lângă el. Convinsă că nu vei putea dormi, ai părăsit culcușul cald, iar picioarele au întâlnit parchetul rece, făcându-te să tresari. Pe vârfuri, te-ai îndreptat spre ușă și cu vârful degetelor ai rotit mânerul, care a cedat.

          Ai coborât plictisită scările, ținându-se de balustrada din lemn. Ai intrat în bucătărie și te-ai apropiat de frigider, deschizând ușa. Cutia de lapte se odihnea pe raftul de la jumătate, ai apucat-o în palmă și ai rotit capacul, care s-a desprins și a căzut pe gresie cu un sunet surd. Laptele rece ți-a revigorat trupul, trezindu-te puțin. Genunchii ți s-au îndoit, iar două degete au prins capacul de pe jos. L-ai rotit în cutie, pe care ai pus-o la loc în frigider.

          Ți-ai târât picioarele până la masa rotundă din colț și te-ai așezat pe scaunul din lemn de nuc. Capul ți s-a proptit de peretele din spatele tău, oprind amețeala să evolueze. Ai auzit pași coborând scările, după care și-au făcut drum spre bucătărie.

-         Iubito, ești bine? a întrebat Zayn îngrijorat din cadrul ușii.

Privirea ți s-a mutat asupra lui și i-ai zâmbit cald, liniștindu-l. Boxerii îi erau strâmți pe șolduri, lăsând expusă linia bazinului. Pieptul gol încă îți tăia respirația, chiar și după atâția ani în care fuseserăți împreună. Ai întins mâna spre el, îndemnându-l să se apropie. A venit lângă tine, iar degetele vi s-au împreunat. Te-a ridicat de pe scaun, luându-ți locul, iar pe tine te-a așezat în poala sa. I-ai sărutat tâmpla și ți-ai băgat mâna prin părul lui, ciufulindu-l.

Ți-a prins mâna stângă în palmă și a dus-o la gură, sărutându-ți degetele. Ai chicotit slab, privindu-l atent. Fața i s-a întors spre tine, iar buzele vi s-au atins. I-ai cuprins obrajii cu palmele și ți-ai apăsat gura peste a lui, adâncind sărutul.

-         Te iubesc, ți-a șoptit printre buze.

Ți-ai odihnit capul pe umărul lui, în timp ce degetele sale înfășurau o șuviță de a ta. Puteai simți oboseala cum revine, ochii ți se închideau, iar Zayn era atât de cald și moale.

-         Dormi, iubito, a murmurat sărutându-ți fruntea.

-         Nu pleca, i-ai răspuns.

-         Bineînțeles că nu. Vă voi proteja întotdeauna. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now