Harry imagine (pentru CezaraYulia)

3.2K 73 6
                                    

Pentru multă lume era o zi obișnuită, care nu părea să aducă nimic nou. În schimb, pentru tine și alte milioane de fete putea fi ziua care avea să schimbe totul.

          Și, față de ele, tu erai mult mai afectată. Doar era în joc viața iubitului tău.

          Toată nebunia asta cu Mr. X te făcuse să îți fie frică și de propria umbră. Nu știai dacă era ceva adevărat sau erau numai minciuni răspândite de niște fete care nu aveau ce face cu timpul lor liber.

          Ajunsesei în culisele arenei în care avea loc concertul și teama pusese stăpânire pe tine. Toți bodyguarzii erau în gardă, fiind gata să acționeze la cel mai mic semnal.

          Ai intrat într-una dintre cabinele de probă și te-ai așezat pe canapeaua din piele. Ușa s-a deschis și capul lui Lou s-a ivit prin deschizătură.

-         Hei, nu știam că ai ajuns. Ai nevoie de ceva? te-a întrebat prietenoasă.

-         Nu, mulțumesc, sunt bine, m-am aranjat singură, i-ai răspuns zâmbind.

Mereu te înțelesesei bine cu ea, avea încredere în tine când era vorba de Lux, mereu te lăsa pe tine și pe Harry să aveți grijă de ea, ba chiar vă spunea că avea să fiți niște părinți extraordinari. De fiecare dată zâmbeați când auzeați asta, dar niciunul nu avusese curajul să deschidă o discuție pe tema asta.

-         Băieții au ajuns? ai întrebat-o.

-         Da, de abia au intrat în clădire, o să îi zic lui Harry să vină aici.

I-ai mulțumit, după care s-a făcut nevăzută. Ai rămas singură în cabină, așteptând ca cineva să apară. De preferat Harry. A trecut un minut, au trecut două, trei și nu se auzea niciun zgomot. Nu erai sigură dacă era de bine sau de rău.

Ai scos capul pe ușă și ai analizat coridorul de la un cap la altul. Nici un bodyguard nu era în raza ta vizuală și asta era cel puțin ciudat. Ai încercat să nu bagi de seamă și ți-ai reluat locul pe canapea.

La scurt timp, ușa s-a deschis din nou, dar de data asta nu era nimeni altul decât Harry.

Când l-ai văzut, i-ai sărit în brațe, iar el, fiind suprins de mișcarea ta, aproape că a căzut pe spate. Norocul lui că se ținea bine pe picioare, altfel ajungeai peste el.

-         Harry, mi-e frică, i-ai șoptit în timp ce îl țineai strâns în brațe.

-         De ce? te-a întrebat, plimbându-și mâinile prin părul tău.

-         Mr. X…

A oftat adânc și te-a desprins de el, ți-a ridicat bărbia, obligându-te să îl privești în ochi. Simțeai lacrimi, dar nu voiai să le lași să cadă.

-  Nimic nu o să se întâmple, am mai trecut prin asta, îți amintești? La MSG…

- Da, dar… mi-e mai frică acum.

- Nu ai de ce, ai să vezi că totul o să fie bine. 5SOS o să urce imediat pe scenă, apoi intrăm noi, tu o să stai cu Paul, iar la final mergem la aeroport cu destinația acasă, da?

Ai dat din cap în semn că da, după care te-a sărutat pe frunte și a ieșit, spunând că trebuie să ajungă la Lou ca să îl pregătească. Paul a venit după câteva minute și ți-a zis să îl urmezi. Ați intrat în arenă, unde mii de fane strigau, țineau pancarte și aruncau diverse obiecte spre scenă.

Ai luat loc pe un scaun din zona securității și aveai vizibilitate bună spre scenă. După ce 5SOS au ieșit de pe scenă, au urmat câteva momente de agitație pentru că băieții întârziau să apară.

Din fericire, totul s-a rezolvat, problema fiind una cu microfonul lui Zayn. Concertul a fost ca la carte, băieții au cântat, s-au prostit, au făcut tot felul de nebunii, fanii au cântat împreună cu ei, totul a mers exact cum trebuia.

După What makes you beautiful și-au luat la revedere de la Chicago, promițând că se vor întoarce cât mai curând.

Ai mers înapoi în culise și ai așteptat ca toată lumea să-și strângă bagajul. Al tău era deja în portbagajul mașinii, așteptându-l pe cel al lui Harry.

Erai concentrată asupra unui afiș când ai simțit două mâini împreunându-se în jurul mijlocului tău și o voce suavă șoptindu-ți la ureche:

-         Ești gata?

Te-ai întors și l-ai sărutat pe Harry scurt, dar pasional. Mâna ta și-a găsit locul într-a lui și ați mers împreună la mașină. Șoferul v-a dus la aeroport de unde v-ați îmbarcat direct spre Londra.

Ai adormit în scaunul avionului, cu capul pe umărul lui Harry, fericită că totul se sfârșise cu bine. 

--------------------------------------------------------------------------------

Sper sa iti placa, toata nebunia asta cu Mr. X se pare ca mi-a dat cateva idei :)

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now