Niall imagine (pentru MeeGabiii)

2.2K 59 1
                                    

Șamponul cu miros de mentă și portocale îți îmbiba părul mătăsos, după care cădea pe spate, mângâindu-ți pielea. Apa curgea în surdină în cabina de duș, în timp ce tu îți masai scalpul.

          Pielea proaspăt bronzată se răsfăța cu atingerile delicate ale degetelor tale, în timp ce îți întindeai șamponul scurs. Ai închis ochii, prevenindu-i de usturimea produsului cosmetic.

          Brațele în care îți găseai întotdeauna locul se înfășurară în jurul mijlocului tău, trăgându-te spre pieptul pe care adormeai în fiecare seară. Mâinile au început să îți maseze coapsele, în timp ce gura săruta porțiunile de piele neatinse de șampon.  

          Degetele strângeau cu putere carnea de pe șolduri, având grijă să lase urme. Atingerile începeau să curgă pe pielea ta sensibilă, trimițând fiori calzi pe șira spinării. Spatele ți se arcuia, încercând să îi acorde palmelor lui cât mai mult spațiu.

            Mâinile i-au ajuns pe gât, iar degetele s-au împleticit în părul tău, înlăturând excesul de șampon.

-         Lasă-ți capul pe spate, a șoptit, luând dușul rămas pe jos.

Ai făcut exact cum a zis, iar apa caldă a început să îți atingă părul. Degetele lui îl pieptănau ușor, cu grijă să nu te rănească. Cu o mână continua procesul de spălare, în timp ce cealaltă călătorea peste tot pe corpul tău. Brațe, gât, sâni, stomac, coapse, fund. L-ai simțit întărindu-se în spatele tău și ai chicotit.    

Degetele au ajuns în zona ta intimă, trasând cerculețe pe pielea sensibilă. Gemetele evadau nestingherite printre buzele tale deschise, ecoul lor răsunând în fiecare perimetru din baie.

-         Niall…

Numele lui a ieșit mai mult ca un geamăt disperat din gura ta înfometată. Te-a întors cu fața spre el și ți-a sărutat buzele. Ți-a apucat fesele în palme, strângându-te puternic, moment în care ai deschis gura pentru a scoate un suspin, dar limba lui te-a luat prin surprindere și te-a invadat.

Ai răspuns la sărut și ți-ai băgat degetele prin părul lui umed, răvășindu-l. Fire blonde ți se revărsau pe palme, în timp ce buzele voastre formau un vortex.

Apa continua să curgă în neștire pe corpurile amândurora. Niall te-a ridicat în brațe, iar picioarele tale s-au încolăcit în jurul taliei lui. Brațele i se plimbau pe spatele tău în timp ce mergeați spre dormitor.

Te-a aruncat pe pat, care s-a îmbibat imediat de apă. Pielea îți ardea, disperată după buzele lui. Parcă citindu-ți gândurile, a început să îți sărute gâtul, mușcând din fiecare suprafață, după care calma durerea cu limba.     

          Noaptea a continuat în același fel, numai că plăcerea se accentua pe măsura ce secundele se scurgeau. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now