Niall imagine (pentru KittyEarsMe)

1.8K 50 1
                                    

          

    Razele soarelui îți loveau jucăușe creștetul capului, încălzindu-ți totodată tot corpul, care stătea tolănit pe pătura moale de pe plajă. Ți-ai acoperit ochii cu palma, încercând să te aperi de soarele ce încă strălucea nestingherit pe cer. Mâna lui Niall se odihnea pe talia ta, în timp ce mici gemete îi scăpau printre buzele întredeschise. Pleoapele îi erau închise, iar ochii dansau sub protecția lor.

          După o dimineață lipsită de eveniment, tu și iubitul tău ați decis să vă petreceți restul zilei pe plaja din apropierea casei. Ați împachetat tot ce aveați nevoie și ați pornit la drum.

          Un fior rece ți-a călătorit pe șira spinării, înfrigurându-ți trupul fragil. Instinctiv, ți-ai acoperit brațele cu palmele, încercând să le încălzești. Întreg corpul îți era descoperit, hainele atârnau leneșe pe sârma improvizată de pe plajă. Sperai însă că se uscaseră, după ce Niall te aruncase în valurile spumoase ale mării nervoase. Dar nu te-ai lăsat mai prejos, apucându-i brațul puternic și trăgându-l alături de tine. A urmat o bătaie jucăușă, ori la suprafață ori pe fundul apei. Ați ieșit zgribuliți din apă și ați renunțat la haine, pe care le-ați pus la uscat. Lenjeria intimă era singura care vă proteja de privirile necunoscuților care puteau să apară. Stăteați îmbrățișați pe pătura adusă de acasă, când somnul v-a furat pe neașteptate.

          I-ai dat la o parte mâna lui Niall, încercând pe cât posibil să nu îl trezești. Ți-ai înfipt mâinile în nisip, împingându-te în ele pentru a te ridica. Cu pași mici pe nisipul călduț, ți-ai recuperat hainele, îmbrăcându-le una câte una. Marea se deschidea în fața ta, mai frumoasa ca niciodată. Soarele apunea încet, plecând spre palatul din fundul apei.

          Ți-ai simțit părul mutat pe partea stângă a capului, în timp ce gâtul îți rămânea descoperit. Ți-ai mușcat buza, estompând un zâmbet care răsărea din coțurile gurii. Buzele lui ți-au atacat pielea fină, sărutând-o tandru și în același timp pătimaș. Mâinile i s-au înconjurat în jurul taliei tale, trăgându-te la pieptul lui cald. Ai chicotit slab, dar un geamăt a preluat controlul, oferindu-i lui Niall premiul pe care și-l dorea. Să te facă slabă sub atingerea lui. Ceea ce reușea totuși de fiecare dată prin cele mai mici gesturi.

-         Niall…, ai șoptit încet.

Coapsele ți-au fost prinse în mâinile amorezului tău, iar corpul s-a întors spre el. Ți-ai ridicat capul, întâlnindu-i la jumătate ochii ce îți tăiau întotdeauna respirația. Buzele-i moi erau la doar câțiva centimetri distanță, așteptând să fie acoperite de cele care le completau. Părul îi cădea ciufulit pe frunte, oferindu-i un aspect neîngrijit, dar totodată al naibii de irezistibil.

Te-ai ridicat pe călcâie, moment în care degetele lui au ajuns pe talia ta, gâdilându-te fără milă. Corpul ți s-a strâns din instinct, încercând să înlăture dușmanul. Hohote de râs și rugăminți îți alergau pe buzele deschise, scăpând în aerul dens dintre voi.

-         Cuvintele magice, urlă Niall pentru a-ți acoperi râsul nestăvilit.

Ai încercat să lupți împotriva lui, dar nu ai reușit. Era mult prea puternic pentru corpul tău mic. Văzând că nu dai niciun semn de predare, te-a aruncat pe nisip și a continuat să te gâdile, fiind prinsă între picioarele lui, fără cale de scăpare.

-         Fie! ai țipat. Te iubesc!

Mâinile lui au încetat să te mai atace și și-a lipit corpul de al tău, apăsându-te doar cât era necesar pentru a fi sigur că avea conducerea.

- Nu atât de mult cât de iubesc eu, a șoptit în timp ce îți înlătura o șuviță nărăvașă de pe obraz.

Ți-ai ridicat capul și i-ai întâlnit buzele, sărutându-le ca pentru prima oară. Cu patos și iubire. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now