Zayn imagine (pentru AnddreeaMalik)

2.1K 47 4
                                    

          Ai tras de marginile rochiei, încercând să o lungești cât mai mult, astfel încât să îți acopere mare parte din coapse.

          Rămăsesei peste noapte la cea mai bună prietenă, dar ea nu avea chef să stea în casă și să vadă un film siropos cu un bol de înghețată în brațe. Ea voia să se distreze și propuse să mergeți într-un club. Propus e totuși mult spus, cel mai potrivit ar fi obligat.

          Ai încercat să o convingi că e o idee proastă, dar nici nu voia să audă. Îți împrumutase o rochie neagră, scurtă și mulată, exact ceea ce nu obișnuiai să porți. Dar trebuia să recunoști, îți stătea chiar bine. Băieții te complimentau mereu pentru felul în care arătai, deși nu purtai nimic deosebit, dar te rușinai și le mulțumeai timid, fără să le răspunzi la avansuri.

          Te-ai lăsat machiată de prietena ta, care nu s-a sfiit să aplice cât mai multe cosmetice pe tenul tău. Dar într-un final ți-a plăcut rezultatul, erai foarte frumoasă, iar machiajul nu era atât de accentuat pe cât ai fi crezut. Singura problemă erau pantofii cu toc înalt, care îți dădeau bătăi de cap. Nu voiai să te împiedici și să te faci de rușine într-un club plin de tineri care așteaptă orice oportunitate să râdă de tine.

            Ați comandat un taxi care v-a dus la faimosul Club 32. Pe tot parcursul drumului, șoferul v-a făcut avansuri, iar prietena ta îi răspundea din când în când, făcându-l să rânjească.

          În fața clubului era o coadă imensă, de care ai crezut că nu vei trece până când programul clubul se va termina. Dar prietena ta avea din nou alte planuri. A trecut de toate persoanele care așteptau nerăbdătoare în rând, trăgându-te după ea. În dreptul bodyguardului masiv ce flanca ușa, a scos o bancnotă a cărei valoare nu ai putut-o distinge din cauza întunericului și i-a îndesat-o în buzunar.

          Bărbatul a deschis ușa, lăsându-vă să intrați, câștigând huiduieli din partea celor care așteptau de atâta timp.

          Muzica răsuna în încăperea uriașă, ringul de dans vibra sub mișcările ritmate ale tinerilor, băutura curgea din fiecare pahar pe canapelele confortabile.

          Prietena ta te-a împins prin mulțime, reușind să te ducă la bar. Scaunele erau libere, cei mai mulți dansau sau stăteau la mesele rezervate. Ați comandat două cocktail-uri, după care prietena ta te-a lăsat baltă. S-a dus pe ringul de dans, unde și-a găsit repede un partener pe care să-l înnebunească cu mișcările ei senzuale. Ți-ai dat ochii peste cap și te-ai întors pe scaun, stând cu spatele spre mulțimea de adolescenți care își secau trupurile. Barmanul ștergea câteva pahare proaspăt spălate, punându-le în suportul de pe perete.

-         O domnișoară așa frumoasă ca tine nu stă de obicei la bar, a zis râzând.

I-ai zâmbit trist și ai dat din umeri, după care ai luat încă o gură din băutura din fața ta.

- Asta pentru că nu îmi place să merg în cluburi, ai zis.

- Și atunci ce cauți aici? a întrebat amuzat.

Ai făcut semn spre prietena ta, care se freca de un alt băiat acum. Amândoi ați început să râdeți și ați mai vorbit puțin până când a trebuit să onoreze alte comenzi. Te-ai întors spre scaun și ai analizat aproape fiecare persoană din club, dar privirea ți s-a oprit asupra unui grup din colț. Patru băieți și două fete. Unul dintre ei ți s-a părut cel mai interesant. Avea trăsături extrem de frumoase, un trup zvelt, părul îngrijit, iar mâna dreapta îi era acoperită de tatuaje.

Privirea lui a întâlnit-o pe a ta, dar ți-ai întors rapid capul, sperând să nu își fi dat seama. Toți păreau periculoși și ți-era teamă să încerci o mișcare. Curiozitatea era mare, așa că l-ai chemat pe barman și l-ai întrebat cine sunt.

-         Oh, nu vrei să ai de-a face cu ei, crede-mă. Tipul cu tricou alb e șeful lor. Dacă pune ochii pe tine, ești mâncată. Nu se oprește până nu te are. Așa că stai cuminte și nu fă vreo prostie.

Ai tras aer în piept și ai aruncat încă o privire cu colțul ochiului. Alb purta doar băiatul care îți atrăsese atenția, cel cu tatuaje pe mână. Ai stat în jur de cinci minute singură la bar, până când ai simțit o bătaie pe umăr. Ți-ai întors capul și ai văzut un bărbat trecut de vârsta adolescenței, undeva între 20 și 25 de ani, cu o conformație masivă, păr scurt, buze mari și crăpate, mâini puternice, lucrate la sală, pe scurt, un om care îți dădea fiori.

-         Te pot ajuta? ai întrebat politicoasă.

-         Aș vrea eu, a zis rânjind. Dar altcineva are alte planuri cu tine.

Te-a tras de braț, ridicându-te de pe scaun. Ai încercat să te desprinzi din strânsoarea sa, dar nu ai reușit. Palma îți cuprindea cu totul mâna subțire, făcând imposibilă o evadare. Te-a tras spre zona meselor și ați ajuns în colț, acolo unde stătea băiatul pe care îl remarcasei mai devreme. Cel care te adusese până aici te-a împins spre „șeful” lui, moment în care te-ai dezechilibrat și ai căzut pe canapea, fix lângă el.

          Și-a trecut mâna pe după talia ta, lipindu-vă șoldurile. Ți-a dat o șuvită de păr după ureche și ți-a suflat aer rece pe gât, trimițându-ți fiori pe șira spinării.

-         Cum te numești? ți-a șoptit.

Respirația îi era fierbinte și mirosea a alcool și țigări.

-         (Y/N), ți-a luat-o gura pe dinainte.

-         (Y/N), vrei să ne distrăm puțin? a întrebat zâmbind.

Nu ai putut vedea niciun gând ascuns în spatele acelui zâmbet care ți-a făcut inima să salte. S-a ridicat de pe canapea și ți-a prins mâna, trăgându-te cu el. Mergea cu viteză printre oamenii care dansau și la scurt timp ați ajuns la ieșirea laterală a clubului.

Te-a proptit cu spatele de peretele rece în timp ce el se poziționase în fața ta. Buzele lui le-au găsit pe ale tale și au format o tornadă. Știai că nu e bine ce faci, dar nu te puteai opri. Nu mai făcusei niciodată ceva atât de periculos și te intriga. Nu voiai să renunți.

Ți-ai înfipt degetele în părul lui, răvășindu-l, fapt pentru care ai obținut un mârâit nervos din partea lui. Ți-a luat mâinile și ți le-a pus deasupra capului, lipite de perete.

Buzele i-au coborât spre gât, sugând pielea catifelată, în timp ce mâinile îi ajunseseră spre coapse, jucându-se cu ele. Ai gemut din cauza plăcerii, ceea ce l-a făcut să rânjească, dar nu s-a oprit. A continuat să facă ceea ce știa mai bine, să te sărute în locuri noi, oferitoare de plăcere.

-         Haide, a zis, trăgându-te de mâna prin parcare.

-         Unde? ai întrebat curioasă.

-         Într-un loc mai confortabil. 

-------------------------------------------------------------------------------

Momentan nu mai accept cereri. 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now