Zayn imagine (pentru -madness)

1.6K 49 1
                                    

          

-         Ești sigură că ai luat tot?

-         Da, mamă! M-ai mai întrebat asta de zece ori și răspunsul a fost același.

Te-ai uitat încă o dată la bagajele ce așteptau în fața ușii, înainte să îi arunci o privire exasperată mamei tale.

- Doar mă asigur. Nu vreau să mă suni și să-mi zici că ai uitat ceva important. Ai grijă totuși ce faci pe acolo. Știu eu cum sunteți voi tinerii. Ziceți că aveți situația sub control și când colo…

- Mamă, suntem toți majori și cu capul pe umer, nimic nu se va întâmpla, stai calmă! ai liniștit-o.

- Măcar știu că Zayn va fi acolo și nu va lăsa să ți se întâmple ceva.

- Mamă! ai strigat înroșindu-te.

A râs ușor, dând din cap. De când îl întâlnisei pe Zayn la clubul de biliard devenisei o altă persoană. Erai mai veselă, mai încrezătoare. L-ai plăcut imediat cum l-ai văzut. Era băiatul misterios ce își lustruia cu grijă tacul, privind atent bilele care trebuiau să ajungă în buzunarele mesei. Ați devenit prieteni, dar tu te îndrăgostisei rău de el. Oricine vă vedea vă felicita pentru cuplul minunat pe care îl formați, iar voi vă înroșeați și spuneați că, de fapt, nu sunteți decât prieteni. Toată lumea îți zisese că Zayn are aceleași sentimente pentru tine și că ar trebui să faci primul pas pentru că el este chiar mai timid decât tine, dar pur și simplu nu simțeai că poți. Ți-era teamă că poate nu au dreptate și că îl vei îndepărta, iar într-un final chiar pierde.

Imediat cum i-ai văzut mașina lui Zayn parcând în fața casei, ai luat bagajele și ai ieșit în grabă, spunându-i un scurt la revedere mamei tale. Zayn coborâse deja din mașina și te întâmpină, luându-ți bagajele. O salută politicos pe mama ta care îi zâmbi.

-         Să ai grijă de fata mea! îi zise serios.

-         Bineînțeles, doamnă! Știți că e în siguranță cu mine.

Ai simțit fierbințeala învăluindu-ți obrajii și ți-ai lăsat capul în pământ, ferindu-te de privirea lui. A încărcat bagajele în portbagajul mașinii și ți-a deschis ușa, după care te-ai urcat. A ocolit mașina și s-a așezat la volan, băgând în viteză și demarând pe șoseaua ninsă. Ți-ai întins degetele spre radio și l-ai pornit, iar melodia „How long will I love you” a răsunat în mașină. Ai zâmbit instantaneu, iar Zayn s-a uitat la tine în timp ce colțurile gurii i se ridicau gingaș.

-         Ce? ai zis râzând. Chiar îmi place melodia asta.

-         Observ.

-         Oh, termină, i-ai răspuns lovindu-i mâna jucăuș.

-         Mă iubești.

Un nod ți s-a format în gât, iar zâmbetul ți-a dispărut de pe față. Inima îți bătea acum cu putere, amenințând să scape prin mașină. Ai încercat să spui ceva, dar pur și simplu nu mai era în stare să formezi câteva cuvinte simple. Nu voiai să minți, dar nici nu erai pregătită să mărturisești că îl iubeai cu adevărat. O spusese în joacă, știai, dar pentru tine avea altă conotație. Ai observat că mașina încetinește și te-ai uitat pe geam. Zayn a tras pe marginea drumului și a oprit motorul, după care ți-a desfăcut centura. S-a dat jos din mașină și a venit pe partea ta, deschizându-ți ușa.

-         Zayn, ce naiba…

Ți-a apucat brațul ușor și te-a scos din mașină. Și-a pus mâinile pe obrajii tăi și te-a privit atent în ochi, căutând o urmă de îndoială, dar nu era nimic acolo. Și-a apăsat buzele pe ale tale și ți-ai simțit genunchii slăbindu-se, dar Zayn și-a trecut mâna în jurul taliei tale, susținându-te. Ți-ai pus palmele pe pieptul lui și te-ai ridicat puțin pe vârfuri. L-ai sărutat cu patos, adâncind sărutul. Și-a plimbat limba pe buza ta inferioară și ți-ai îndepărtat încet buzele, lăsându-l înăuntru.

Și-a sprijinit fruntea de a ta, pentru a-și recăpăta respirația. I-ai pus mâna pe obrazul nebărbierit, trecându-ți degetul peste perișorii scurți. Ai zâmbit involuntar, făcându-l și pe el.

-         De când vreau să fac asta…, a șoptit.

Ai chicotit slab și l-ai sărutat scurt. Ți-ai îngropat fața în gâtul lui, iar brațele sale ți-au înconjurat trupul, trăgându-te la pieptul său cald și moale.

-         Ai idee cât de mult te iubesc? l-ai auzit întrebând după câteva minute.

-         Până la lună și înapoi? ai răspuns încet.

-         E prea mică distanța pentru a acoperi toată iubirea mea pentru tine, crede-mă.

  Ți-ai pus palmele pe gâtul lui și l-ai tras mai aproape, punând în acel sărut toate sentimentele pe care le aveai pentru el.

Imagine One DirectionUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum