2

5K 275 0
                                    

Hope Hotel.

2 Dalis

Grįžusi po darbo į kambarį radau mergaite svetainėje žiūrinčia televizorių. Šyptelėjau jai ir nuėjau į savo kambarį. Persirengiau kostiumėlį į juodus džinsus ir melsvą palaidinę. Išsileidau plaukus ir leidau jiems laisvai kristi ant nugaros. Visus papuošalus padėjau į seifiuką. Tik žiedas liko ant piršto. Išėjau iš kambario. Nuėjusi į svetainę paėmiau telefoną ir surinkau virtuvės numerį.
-Nori ko nors vakarienei?,-paklausiau mergaitės.
-Za...Zayn sakė , kad pavalgysiu rytoj.
-Tavo broliui reiktu... Užsakysiu vakariene ir mes to nesakysim tavo broliui , o jaigu jis sužinos , aš pakalbėsiu su juo. Nesi niekam alergiška?
Ji man linktelėjo. Nusišypsojusi užsakiau du vištienos kepsnius su daržovėmis ir bulvėmis. Dvi stiklines multi sulčių , arbatos ir keturis keksiukus.Maistą pristatė per keturias minutes , nes visi žino , jog aš nemėgstu laukti. Kai padavėja išėjo prisėdau prie juodaplaukės ir padaviau jai jos porcija. Įsitaisiusi pradėjau valgyti.
-Kuo tu vardu?,-pasiteiravau.
-Waliyha Malik. Kaip man į jus kreiptis?,-droviai paklausė.
-Hope. Vadink mane Hope.
-Kodėl jūs nesakote savo vardo?,-ji greit užsidengė burną ranka,-Atsiprašau aš...
-Viskas gerai. Nusiramink. Savo vardo nesakau , nes jis žmonėms atskleistu per daug.
-Bet jūsų pavardė nėra Hope?
-Iš dalies. Aš turiu dvi pavardes pirmoji yra Hope , o antrosios kaip ir vardo nevartoju.
-Tai jūs pasauliui esate tiesiog Hope. Be vardė Hope?
Nusijuokiau iš jos žodžiu.
-Taip mieloji pasauliui aš esu bevardė Hope.
-Šaunuuuu. Aš taip irgi norėčiau. Vadinčiausi Alexandra.
-Kodėl Alexandra?
-Mano brolis yra vienos pop grupės narys ir vienas iš jo draugų turėjo seserį kurios išsižadėjo , jos vardas buvo Alexandra.
-Koks to vaikino vardas?,-nerimaudama pasiteiravau.
-Niall Horan. Jis geras vaikinas ir labai gailisi , kad prarado ją. Todėl mes ir esam čia , jis ieško jos. Pagal jo šaltinius Alexandra Lilly Horan yra Anglijoje,-ji šypsojosi.
-Ką dar jis žino apie savo sesers buvimo vietą?,-nekaltai paklausiau.
-Na... Zayn sakė , kad ji yra turtinga ir , kad turi savo verslą. Jie dar žino vieną įmone kuriai ji aukoja , per ten jie ir ruošesi ją surasti.
-Įdomu.
-Dar sakė , kad ji kažkaip susijusi su šiuo viešbučiu , todėl Zayn , Liam ir Harry čia apsistojo , galvoja paklausinėti darbuotoju.
-Waliyha kodėl jie taip atkakliai ieško Alexandros?
-Niall vadyba bijo , jog spauda ją suras greičiau ir ji prikalbės ko nors , kas sužlugdytu Niall. Bet aš manau , kad jis tiesiog pasiilgo jos. Nematei kaip jis pyko , kai jam pasakė , kad turi ja surasti. Jis pats pasisiūlė su grupe , tai padaryti.
-Na baikime kalbėti šiomis temomis ir pavalgykime.



Hope HotelWhere stories live. Discover now