23

4.2K 234 5
                                    

Išsitraukusi savo telefoną sumaigė raideles iš kurių atsirado tekstas. Paėmiau telefoną ir perskaičiau ką ji parašė. "@Hope ir aš skelbiame karą @harrystyles ir @zaynmalik. Mes pamokysime jus kad negražu meluoti. Jai kam kylą klausimu , tai ne mes su Harry nesame pora aš myliu tik @RealLaimPayne. Mes laimėsim. P.S @harrystyles 1:0 mano naudai. Prieš išvykdama į tavo šampūną primaišiau keratino(plaukų tiesinamoji priemonė)."

Pradėjau prunkšti iš Danielles posto. Pažiūrėjau į ją išplėtusi akis. Ji tik gūžtelėjo pečiais.

-Už ką tas keratinas?,-nusijuokiau.

-Nes jis yra melagis.

Padavėja atnešė mūsų užsakymą. Šypsodamasi atsipjoviau kepsnio ir jau po akimirkos jis buvo atgal lėkštėje. Daniele išpjovė savo blyną. Pagriebusi kolos stiklinę atsigėriau jos , bet jau po akimirkos pasigailėjau. Jutau kaip pradeda pykinti. Kažkoks nesveikas žmogus privarė į kepsnį pilną pipirų , jis tiesiog jais padengtas , o vietoj kolos , na gal geriau būtų sakyti , kad ten lašelis kolos ir pilna degtinės. Pakilau iš savo vietos. Barmenas žvelgė į mus , nieko nesupratęs. Reiškiąs , tai ne jo darbas. Dani vis dar springo. Priėjusi prie baro peršokau jį. Iš šaldytuvo pagriebiau du buteliukus vandens.

-Dani gaudyk!!,-riktelėjau.

Garbanė pagavo mano sviestą buteliuką. Savąjį atsisukau ir negailėdama išmaukiau. Mes paskelbėm karą , o ne marą. Jie nori mus pražudyti. Pagriebiau antrą buteliuką. Apėjau barą ir grįžau prie garbanės. Mergina laikė padėjusi galvą ant stalo. Buvo iškišusi liežuvį. Išsidriekiau savo kėdėje. Paėmiau telefoną ir peržvelgiau naujienas ir kas gi padarė šią šiūnybę. Tai buvo ir Zayn ir Harry. Surinkau jiems pranešimą.

"Mes paskelbėm karą ir jis neturi baigtis tuo , kad kuris nors iš mūsų atsidurtu ligoninėje , tad neperženkit ribų vaikinai , jai dar vienas toks kartas , jūs būsit pralaimėję. Šis kartas nesiskaito , nes žmonių nuodijimas nėra juokingas reikalas. Žaidžiame iki dešimt taškų , mes laimime.5:2 (jie kariauja poromis , tad taškai bendri)"

Danielle pakėlė galvą. Jos akys buvo ašarotos nuo kosėjimo.

-Jie norėjo mus nunuodyti?,-paklausė ji.

-Net neįsivaizduoju , bet kad jie durni , tai dabar jau abi žinosim. Man vietoj kolos pripylė degtinės , o kepsnys nuklotas pipirais.

-Mano blyneliai aplieti majonezu ir uogiene dar pribarstyta pipirų , druskos ir vegetos. Ir aš geriu grietine sumaišyta su pomidorų padažu ir dar kažkuo.

-Nekalbėk apie tai mane vėl pykina,-suklapsėjau blakstienom.

-Jie čia turėjo atvažiuoti mašina.

-Kas be ko,-nusijuokiau.

-Aš žinau kokias mašinas jie turi ir aš žinau , kad abu jie mašinose laiko atsarginius rūbus,-klastingai šypsojosi.

-Kelk šikna einam ieškoti pirštinių.

Dani kaip kulka nubėgo prie barmeno. Kol ji kalbėjosi su barmenu aš paskambinau mašinų nuvarymo tarnybai ir darbuotojui iš viešbučio , kad atvažiuotu paimti mano mašinos , dėl viso pikto , kad tie mulkiai nesugalvotu jos sugadint. Po penkiolikos minučių prie mūsų stovėjo vaikinas kuriam primelavom , jog užsitrenkė mūsų mašina. Jaunuolis žinoma mumis patikėjo , nes man teko paflirtuoti su juo. Nusivedėm jį prie , kaip Danielle man pasakė Malik mašinos. Zaskrijus , vaikinuko vardas. Išlaužė mašinos bagažinė. Garbanė viską nufotografavo. Bagažinėje gulėjo kelios kelioninės tašęs. Paėmiau pirmąją ant jos buvo Harry inicialai. Padaviau ją Dani ji pradėjo joje kuistis. Kol ji ieškojau reikiamo drabužio aš griebiau kitą bagažą. Tai buvo Niall. Pažvelgiau į garbanę. Ji tik kilstelėjo pečiais. Nustūmiau norą pasiknisti jo daiktuose ir paėmiau paskutinį krepšį. Tai buvo Zayn. Atitraukusi jį iš kart radau jo apatinius. Nufotografavau jo tašę ir padėtu apatinius. Iš galinės kišenės ištraukusi markerį užrašiau "6:2 Danpe team!". Dani padarė tapati. Kai uždarėme bagažinę vaikinukas man nusišypsojo.

Hope HotelDonde viven las historias. Descúbrelo ahora